D2 ja E1 -joukkueilla turnaukset viikonloppuna 8-9.2.2020
7.2.2020 12:10 Uutisointi / E1-pojat 2008

Valmiina tuplaviikonloppuun!

FoSun D2-joukkue jatkaa kolmanteen ylemmän haastajan turnaukseen lauantaina 8.2.2020 Juteinikeskukselle. Vastassa ensimmäisessä pelissä lohkon viimeisellä sijalla tällä hetkellä oleva Nokian KrP Sininen 08 sekä toisessa pelissä kolmantena lohkossa oleva LeKi. FoSu on tällä hetkellä lohkossaan viidentenä kuuden joukkueen lohkossa. Tiukkoja ovat pelit olleet tähän mennessä eikä tulevatkaan pelit helppoja ole. Toivottavasti saadaan onnistumisia matkaan ja voidaan tuoda kokonaiset neljä pistettä kotiin tuomisina.

FoSun E1-joukkueella on eliitin pelit sunnuntaina 9.2.2020 Ylöjärvellä. FoSu pitää edelleen lohkon kolmannen paikkaa seitsemän joukkueen lohkossa. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettuu Nokian KrP, joka on lohkon viimeisenä ja toisessa pelissä SCU/RSS, joka on niukasti kolmeen pisteen päässä FoSusta ollen lohkon toisena. Erittäin tiukkoja pelejä tiedossa siis E1-joukkueellakin ja rankka viikonloppu osalle pelaajista, jotka pelaavat niin D2-, kuin E1-joukkueessakin.

Ottelutuloksia voi seurata livenä salibandyliiton tulospalvelun sivuilta. D2-joukkue pelaa haastajasarjassa (Sisä-Suomi) lohko D:ssä ja E1-joukkue kilpasarjassa, lohko A:ssa (Sisä-Suomi).

D2-joukkue:

https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/d2-pojat-sis...

E1-joukkue:

https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/e1-pojat-sis...   
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat