Tuplaturnauksesta mojovat 6 pistettä
15.12.2019 20:31 Uutisointi / E1-pojat 2008

Tuplaturnauksesta ropisi voittoja

Lauantaina 14.12.2019 pelattiin D2 -joukkueella kotiturnaus Forssassa alemman haastajan osalta. Tavoitteena oli pääsy ylempään haastajaan ja niin sieltä nousu saatiin lähes tulkoon murskavoitoilla. 06-joukkueen vahvistukset olivat todellisia vahvistuksia ja nämä pelaajat nakuttelivatkin mojovasti pisteitä. Ensimmäisessä pelissä kaatui PIsku 10-3 ja toisessa pelissä RSS Panthers Rediä vastaan voitto tuli keskeytyksellä lukemin 2-14. Turnauksesta komeat neljä pistettä ja lohkon toiseksi heti LFT Sinisen jälkeen. Hienoa työtä!

Tässä linkki tulospalvelun sivulle: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/-/6111

E1 eliitti-sarjassa FoSun 08-pojat saivat ensimmäisessä pelissä vastaansa kivenkovan Nokian KrP Valkoisen, joka sai paremmilla maaliosumilla voiton numeroin 9-5. Ensimmäisessä erässä vastustaja nakutti viisi maalia FoSun kahta vastaan ja vaikka taistelu olikin lopussa paljon tasaisempi niin maalieroa ei saatu enää kirittyä umpeen.

Toiseen peliin Classic Rediä vastaan asettui tappiosta suivaantuneet FoSulaiset ja veivät voiton selvästi 9-2. Voitolla FoSu nappasi kaksi pistettä ja on näin ollen lohkonsa kolmas Nokian KrP Valkoisen ja SCU/RSS -joukkueiden jälkeen.

Turnauksessa urakoivat ensimmäisen kerran kaksoisedustuksella PunKusta tulleet Otso Poutala ja Vihtori Vähä-Jaakkola. Pojat ovat erinomaisen nopeita ja lahjakkaita pelaajia, hienot vahvistukset siis FoSun joukkueelle.

Linkki E1-poikien tulospalvelun sivulle: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/e1-pojat-sis...

Joukkueet siirtyvät pelien osalta nyt joulutauolle ja jatkavat tammikuun alkupuolella uutta intoa puhkuen (toivottavasti ei jouluherkuista puhkuen...)

Hyvää joulua ja urheilullista uutta vuotta 2020!

Jouluisin terveisin,

FoSun D2 ja E1 -joukkueet

   
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat