FoSu:n ilmainen salibandykoulu
14.6.2019 9:15 Uutisointi / Pääsivusto


Forssan Suupparit ry. haluaa olla mukana liikuttamassa lapsia yhä enemmän. Tarjoamme nyt kaikille lapsille yhdenvertaisen mahdollisuuden harrastaa salibandykoulussa, ilman mitään maksuja lapsen ensimmäisen kauden ajan. Salibandykoulussa pääasiassa eskari-ikäiset saavat tutustua salibandyyn ja sählyyn leikinomaisesti ohjatussa turvallisessa ympäristössä.

Salibandykoulu on ensisijaisesti tarkoitettu kuusivuotta täyttäville lapsille, mutta mukaan toki voi tulla nuorempanakin, mikäli se lapsen mielestä on kivaa ja vanhemmista on luontevaa lapsen kehityksen kannalta. Salibandykoulut alkavat yhteisellä infotilaisuudella elokuussa ja päättyvät huhtikuussa. Kerhot toimivat kerran viikossa, pois lukien koulujen syys- joulu- ja hiihtolomaviikot. Kauden päätteeksi keväällä jaetaan kerholaisille mitalit kaulaan, diplomit käteen ja juhlitaan yhdessä seuran muiden junioreiden kanssa kesän alkua. Salibandykoulun jälkeen lapset voivat jatkaa suomen suosituimman sisäpalloilun parissa seuran kilpa- ja harrasteryhmissä. FoSu:n ja Classicin yhteinen maaliman paras pelaajapolku voi tulevaisuudessa viedä motivoituneen nuoren myös salibandyn kansainväliselle huipulle. Toisaalta halutessaan salibandystä voi tehdä kivan liikunnallisen harrastuksen loppuiäkseen.

Salibandytoimintamme kulmakiviä on vapaaehtoisuus, jonka avulla kustannukset saadaan pidettyä alhaisina. Toivommekin, että ilmaiseen salibandykouluun ilmoittautuu lasten lisäksi useita aikuisia ohjaamaan, huolehtimaan ja valvomaan lasten menoa. Salibandykoulun ohjaajasta voi halutessaan ponnistaa pelaajien tapaan kansainväliselle huipulle, vaikkapa maajoukkueen valmentajaksi. FoSu:n valmentajat tekevät yhteistyötä Classicin kanssa, samalla kouluttaen valmentajiaan salibandyliiton koulutusjärjestelmässä aina ohjaajasta ammattivalmentajan tutkintoon saakka.

Kaikki toimintamme tapahtuu Jokioisten Leipä - areenalla Forssassa (turuntie 38) ennakkoilmoittautumiset salibandykouluihin tapahtuvat sivuillamme www.fosu.fi


Tervetuloa harrastamaan FoSu:n kanssa

Hallitus   
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat