FoSun E-junnut voittoisina Helsingissä
21.5.2019 12:43 Uutisointi / E1/E2-pojat

FoSu toi pojan kotiin Helsingistä viikonloppuna

FoSun E1-junnut suuntasivat helteisen viikonlopun viettoon Helsingin säbähalleihin, kun edessä oli harjoituskauden päättänyt Helsinki Junior Challenge 2019. Joukkue osallistui 2007 syntyneiden alempaan haastajasarjaan. Matkaan lähdettiin 15 pelaajan ja kahden maalivahdin voimin. Lauantaina Ruskeasuolla ensimmäisenä vastaan asettui Hakunilan Kisa/Black, joka pöllytti isännän elkein vieraita viimeistellen lukemiksi 8-1. Onneksi FoSun pojat saivat hetken ihmettelyn jälkeen pyyhittyä tappion mielestään, sukivat sulkansa suoriksi ja alkoivat taistella tietään kohti välieriä.

Toisessa pelissä PSS Keltainen haastoi FoSun näyttämään, mitä Kirkassilmä Areenalla on kauden aikana opittu. FoSu kiitti haasteesta, ja kuittasi itselleen voittolukemat 3-2.Sen jälkeen edessä oli ensimmäisen turnauspäivän viimeinen peli ja vastaan asettui Lauttasaaren Pallo LaPa/07-08. Pelistä muotoituikin todellinen trilleri, kun aivan pelin viime sekunneilla FoSun tolpissa soi, mutta pallo ei löytänyt tietään maalin perukoille. Tästä pelistä voitto 5-4, mikä tiesi pelien jatkumista välierissä Myllypurossa.

Sunnuntaina välierävastus oli Panthers07, Järvenpää. Selvästi edellisen päivän nousujohteiset pelit ja myöhäisen illan hurvittelut olivat rentouttaneet joukkuetta ja pelissä pelattiin pitkälti FoSun kirjoittamaa tarinaa. Tulos ei jättänyt vastustajalle valinnanvaraa, ja FoSU jatkoi välieriin 2-5 voitolla. Tiedossa oli siis pelipäivälle jatkoa kotimatkan sijaan. Seuraavassa pelissä Helsingin M-Team 07/08 halusi finaalipaikkaa yhtä paljon kuin FoSukin ja myös kannattajat saivat katsomossa pistää parastaan. Voitto tuli lukemin 3-1. FoSun kannalta mielenkiinnolla seurattiin myös toista karsintaottelua, koska finaaliin oli tarjolla vastukseksi joko joukkueen lauantaina jo kertaalleen voittanut Hakunilan Kisa/Black tai rakas paikallisvastus LFT. AC HaKi osoittautui kuitenkin myös LFT:lle pitelemättömäksi. Näin ollen turnaus päätettiin siihen mistä se oli edellisenä päivänä aloitettu ja tiedossa oli revanssi FoSulle.

Finaaliin joukkue lähti ennennäkemättömällä taistelutahdolla ja keskittymisellä. Ensimmäisen maalin merkitys oli tässäkin omassa roolissaan, kun Elias Rämö vei Jerry Rantalan syötöstä FoSun 1-0 johtoon. HaKi ei kauaa ihmetellyt, ja seuraavat kaksi maalia kirjattiin heille, tilanteen muuttuessa 1-2 asetelmiin. Akseli Alasentie tasoitti luvut ja sen jälkeen Eero Korvenoja vei Veeti Seppäsen syötöstä Suupparit 3-2 johtoon. Hetken päästä oltiin taas tasatilanteessa. Ottelu tarjosi tunnelmaa ja tapahtumia koko rahan edestä, kunnes FoSu lähti viemään kannua kohti Kanta-Hämettä. Ensin Jesse Nieminen siirsi joukkueen 4-3 johtoon Eero Korvenojan syötöstä. Tämän jälkeen Arttu Sinisalo näytti kiritaitojaan maalivahti Julius Valtasen pystyavauksesta ja siirsi FoSun kahden maalin johtoon. Tämän jälkeen Titus Uutelan tykki lauloi Akseli Alasentien syötöstä ja loppulukemat 7-3 viimeisteli Eero Korvenoja.

Finaaliottelussa Hakunilan Kisaa vastaan - etualalla FoSun Eero KorvenojaFinaalin parhaana pelaajana FoSulta palkittiin Akseli Alasentie


Kannu kohti kattoa!


Joukkueen kokoonpano:

Jaakkola Miro (mv)

Kaskinen Joona

Kankare Tomi

Valtanen Julius (mv)

Rekola Sami

Korvenoja Eero

Seppänen Veeti

Rämö Elias

Jaakkola Konsta

Roslöf Venni

Rantala Jerry

Sinisalo Arttu

Seppänen Aatu

Uutela Titus

Juhala Eetu

Nieminen Jesse

Alasentie Akseli

Valmennus:

Anssi Alasentie

Mikko Rekola

Tero Valtanen

Joukkueenjohto:

Marika Rantala

Johanna Valtanen

Joukkueen koko turnauspolun löydät täältä: https://hjc19eg.torneopal.fi/taso/joukkue.php?joukkue=3359

Joukkue haluaa kiittää kaikkia kauden 2018-2019 mahdollistajiaan! Hyvää kesää, syksyllä jatketaan taas!


   
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat