Otteluennakko FoSu Edustus - Wirmo
24.11.2018 13:31 Uutisointi / Edustus

Edustus lauantaina Wirmon vieraaksi.

OTTELUENNAKKO SBS WIRMO - FOSU

FoSu Edustus pelaa lauantai-iltana tärkeisrä pisteistä Wirmon vieraana. Pudotuspeliviiva on kahden pisteen päässä, mutta tosin FoSulla on kaksi ottelua vähemmän otteluita pelattuna. Wirmo hengittää aivan FoSun niskaan parin pisteen päässä. Tulossa siis tasainen ottelu.

VELIPOIKA

Aloitetaan otteluennakko sopimusuutisella. FoSun riveihin liittyi uusi pelaaja kun Hautalan Viljon veli Niilo tuli mukaan joukkueeseen. Hän pelasi alkukauden Divarissa Tiikereiden joukkueessa. ”Hieno homma saada Niilo mukaan joukkueeseen. Saadaan lisää kokemusta ja leveyttä alakertaan. Niilo on urheilullinen, nöyrä ja monipuolinen puolustaja.” Myhäilee Into ja nostaa vielä yhden erityisen asian esille, joka varsinkin miellyttää päävalmentajaa. ”Hän taitaa muuten olla vielä Tapparan miehiä!”

ENNAKKOSUOSIKKI

Vaikka Wirmon alkukausi sisältänyt enemmän tappioita kuin voittoja, niin silti se lukeutuu sarjan ennakkosuosikkeihin. ”Saadaan vastaan pallollinen ja hyvin liikkuva joukkue.” Aloittaa päävalmentaja Ville Into ottelun analysoinnin ottelupäivän aamuna. Hän muistaa Wirmon kanssa pelatut ottelut, jotka ovat olleet tasaisia. ”Sellainen nähtäneen lauantainakin.” Ennustaa Into.

Into tuntee siis vastustajan hyvin ja nostaa vielä muutaman asian esille. ”Varsinkin heidän ykkösketjunsa kanssa meidän pitää olla hereillä. Vastassa kaikenkaikkiaan laadukas joukkue ja runsas kotiyleisö joten hieno lauantai ilta on tulossa.” Päättää Into ja sanoo lopuksi vielä, että FoSulla on pieniä kokoonpanomuutoksia poissaolojen takia, mutta silti FoSu tulee olemaan erittäin iskukykyinen.

ILMOITUSASIA

FoSu Edustuksen pelaaja Juha Laitila ja valmentajat ovat tehneet yhdessä päätöksen, että Laitila on hetken poissa joukkueen vahvuudesta. Tähän ei liity mitään isompaa dramatiikkaa. Laitilan uudet työkuviot estävät miehen täyden osallistumisen joukkueen mukaan, mutta heti kun mahdollista, hän palaa joukkueen vahvuuteen. Into kommentoi lyhyesti tätä tilannetta: ”Todella harmi, että ”Junnu” joutuu nyt olemaan poissa. Meillä on joukkueessa rehti ja hyvä kilpailutilanne, niin ketään ei peluuteta jos ei pääse säännöllisesti joukkueen harjoituksiin.” Sanoo Into ja korostaa, että tämä päätös on tehty nimenomaan Laitilan kanssa yhdessä.

Wirmon ja FoSun ottelu alkaa kello 18.30.


   
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategoriat