Otteluraportti FoSu - Pitu
3.11.2018 13:41 Uutisointi / Edustus

FoSun pelit jatkuvat jo sunnuntaina Tampereella Suomen Cupin 5. kierroksen ottelulla Soittorasiaa vastaan

OTTELURAPORTTI FOSU - FBT PITU
OTTELUENNAKKO SR - FOSU SUOMEN CUP

FoSun pistetili ei karttunut, kun sarjakärki Pitu kävi hakemassa ne itsellensä Forssasta perjantai-iltana. Taisto oli kovaa ja tunteikastakin ajoittain, lopulta lopputulos kirjattiin vieraiden hyväksi 3-5. FoSun ottelut jatkuvat jo sunnuntaina Soittorasian vieraana Suomen Cupin ottelussa.

KOVA VASTUS

”Vastustaja oli niin hyvä kuin sarjataulukko osoittaa. Varsinkin heidän puolustusasenteensa oli kiitettävää.” Sanoi päävalmentaja Ville Into ottelun jälkeen ja harmitteli, että FoSulla oli koko ottelun ajan vaikeuksia päästä maalintekosektoreille.

FoSu teki ottelun ensimmäisen maalinsa vasta ottelun puolen välin jälkeen, mutta kaveri oli sitä ennen tehnyt kolme. Vieraat iskivät kuitenkin pari maalia vielä ennen toista erätaukoa ja näin FoSulle oli kertynyt kolmanteen erään neljä maalia kirittävää, jossa se saikin kunnon kirin aikaiseksi ja pääsi ylivoimalle peräti neljästi. Kiri ei kuitenkaan riittänyt kuin kahteen maaliin ja näin pisteet vieraille.

”Hyvä buusti saatiin viimeiseen erään, mutta silloin kun se tontti vedolle saatiin, niin kuitenkaan tarpeeksi laadukasta kutia ei saatu aikaiseksi. Erikoistilannepelaaminen hävittiin myös, oli kyllä riittävästi ylivoima-aikaa.” Harmitteli Into ja muistuttaa että ei suinkaan mikään pohjanoteeraus FoSulta perjantai-iltana. ”Mutta näitä kovempia joukkueita vastaan pitäisi vähintäänkin pelata omalla tasolla ja olla niissä vähissäkin paikoissa ahneempi ja tehokkaampi.” Toteaa Into ja sanoo lopuksi tähän otteluun vielä, että jatkossa täytyy käyttää enemmän energiaa ylivoimaan valmennuksen puolelta.

FoSun tehokkaimmat
Kalle Laukkanen 1+1
Ville Salomäki 1+1

Prihti 8 torjuntaa
Järvinen 4 torjuntaa (kolmas erä)

Duunarikypärä Heirolalle.

SUOMEN CUP JATKUU

”Nyt katseet on jo suunnattu kohti sunnuntain Tampereen reissua ja siellä pyritään taas kääntää käyrää ylöspäin. Kokoonpanoon tulee muutoksia aika paljonkin, mutta hyvä uutinen on että Viljo Hautala saadaan nyt pelille. Lähdetään haastamaan Soittorasiaa jatkopaikka mielessä.” Tiivistää Into sunnuntain ottelun ennakon.

Soittorasia - FoSu
Tamppi-Areena, Tampere
Kello 15.00.

Voitolla jatkoon, tappiolla Cup-taival päättyy.


   
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat