Ympyrä sulkeutuu!
13.6.2020 11:49 Uutisointi / Pääsivusto

FoSu-Intersport-Oxdog ovat taas kumppaneita.

FoSu-Intersport-Oxdog ovat taas kumppaneita. Tällä kokoonpanolla oltiin jo 2011 kehittämässä maailman parasta salibandymailaa. Tuolloin FoSu oli neljän ensimmäisen joukossa Oxdog sopimusseurana.

FoSu:n puheenjohtaja Jukka Rantanen toteaa, että "Uusi neljävuotinen sopimus lupaa hyvää kaikille osapuolille, mutta ennen kaikkea FoSu:n pelaajille hyvät pelivehkeet, juniorien vanhemmille sopivaan hintaan, sekä Intterin asiantuntevan palvelun."

Mr Oxdog, Marko Sompa lausuu alkavasta uudesta ajasta "Todella hienoa palata pienen tauon jälkeen yhteistyöhön FoSu:n kanssa. Tunnen seuran hyvin ja tiedän kuinka hienosti se toimii. Olemme innoissamme tästä kolmikantayhteistyöstä."

Intersport kauppias Aki Siika-aho on odottavalla kannalla ja pohtii "Nyt nautimme täysin rinnoin, kun pääsemme antamaan koko paikallisen ja valtakunnallisen Intersport -osaamisen FoSun käyttöön. Tästä tulee varmasti hieno tarina, johon aion ottaa itsekkin osaa - nähdään siis Jokioisten Leipä areenalla!"

FoSu:n varapuheenjohtaja Juha Laitila on myös innoissaan muistellessaan. "Sompan kehittämillä mailoilla tuli muutamia pisteitä peliuran aikana tehtyä, joten on taas mukavaa, että FoSu:n pelaajat saavat huipputuotteet käyttöön. Nyt pelaajat saavat keskittyä itsensä kehittämiseen, kun homma ei jää vehkeistä kiinni."

#oxdog #fosu #salibandy #fosusince1993 #intersport


   
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat