Esittely
Ottelutilastot
SB Vantaa - FoSu
2018-2019 - Edustus - Divari-karsinta
Klo 18:30 Myyrmäen urheilutalo Vantaa
6
Huh

Divarikarsinta jatkuu - Edustus lauantaina Vantaalle


Otteluennakko: SB Vantaa-FoSu

Länsirannikon mestari FoSu joutui toisen playoff-kierroksen ensimmäisessä kohtaamisessa taipumaan kotiluolassaan SB Vantaalle jatkoajalla luvuin 5-6.

Huomenna lauantaina FoSu on siis pakkovoiton edessä ja sen tehtävä onkin nyt ryöstää kotietu takaisin Forssaan Kirkassilmä-Areenalle.

Tapasin eilen omien C-junnujeni reenien jälkeen FoSu-luotsi Ville Innon, jonka kanssa puimme seuraavaa ottelua näin.

Miten FoSu aikoo huomenna ottaa ensimmäisen täplänsä tässä pudotuspelisarjassa?

”Meidän pitää parantaa peliä hieman joka sektorilla, mikäli aiotaan venyttää sarjaa sunnuntaille. Viimeistelyn terävyys pitää olla kohdillaan ja muutenkin pelinopeus parempaa, mitä viime kohtaamisessa.”

Millaista ottelua odotat Vantaalla?

”Tiukka vääntö tulossa.”

FoSu kykeni nousemaan samanlaisesta sillasta runkosarjavoittaja IBK Medaa vastaan, joten haaste ei ole mahdoton.

Lisäksi FoSu:n tueksi Vantaalle matkaa lähes sata forssalaista salibandyfania, jotka saapuessaan Myyrmäkeen tuplaavat SBV:n yhden ottelun yleisökeskiarvon ja lipputulot sekä kauniilla metelöinnillään huolehtivat myös vantaalaisen salibandyväen viihtyvyydestä. Niin sanotusti FoSu saa pelata kotiyleisönsä edessä myös Vantaalla.

Nuori Jokinen suosittelee seuraamaan näitä herroja kyseisessä taistossa, jotka ovat play off-pelaamisellaan ihastuttaneet allekirjoittaneen silmää —>

FoSu Aleksi Kanninen
FoSu Tommi Mäkinen
SBV Leevi Auranen
SBV Riku Kallunki

Ottelu alkaa huomenna 6.4. Myyrmäen Urheilutalolla klo 18:30!

Fanibussi starttaa Renskan pihasta klo 16:45! Ole ajoissa paikalla ja varaa käteistä mukaan 12e bussimatkaan ja 10e ottelulippuun!

Tervetuloa! Huomenna on upea salibandypäivä!

-Niksu

#fosusince1993
#matkajatkuu
#kanninensince1993
#niilo
#raumanninkasetti

Otteluraportti SB Vantaa - FoSu ja jälkitunnelmat lyhyesti


Otteluraportti: SB Vantaa-FoSu

Toinen playoff-taisto Vantaan ja Forssan välillä käytiin eilen Vantaan Myyrmäessä.

Kotijoukkue aloitti erän todella terävästi, sillä maalin suulle vaihdettu Jarno Prihti joutui jo kolmannen peliminuutin aikana kaivamaan palloa maaliverkosta. Ville Salomäki toi FoSun rystynepillään tasoihin erän viimeisellä vitosella, mutta tauolle mentiin kuitenkin kotijoukkueen johdossa 2-1.

Toinen erä alkoi FoSun kannalta hyvinkin synkästi, sillä SBV iski aikavälillä 24:20-24:36 pelin 4-1:een. Niko Remes kavensi muutamaa minuuttia myöhemmin, mutta Vantaa tuotti FoSulle toisen mustan minuutin erän puolivälissä ja iski tilanteeksi jo 6-2. FoSu-valmennus yritti herätellä joukkuetta taistoon vaihtamalla maalivahtia, mutta alle minuutti kyseisestä vaihdosta Antti Järvinenkin sai kaivaa reikäkuulaa verkon perukoilta. Erän aikana Aleksi Kanninen kavensi rankkarista tilanteeksi vielä 7-3, jotka olivat myös erän päätöslukemat.

Kolmannessa erässä bensa ja usko tuntuivat olevan jo forssalaismiehistöltä loppu, kun kotijoukkue lisäsi vielä yhden vaihteen silmään ja teki tilanteeksi 9-3. FoSu kavensi ilman maalivahtia vielä ottelun lopussa, kun Kanninen maalasi illan toisensa.

Ottelu, toinen täplä ja pääsy viimeiselle kierrokselle siis kotijoukkueelle luvuin 9-4.

Päävalmentaja Ville Into kommentoi ottelua ja playoff-sarjaa näin: ”Ei päästy koko sarjassa oikein omalle tasolle. Tosin vastustaja oli hyvä ja sai syötyä meidän vahvuudet pois. Viimeisessä pelissä hävittiin kaksinkamppailut ja meidän pallollinen peli oli huolimatonta.
Kiitos kuitenkin koko joukkueelle hienosta kaudesta. Oli upeaa tehdä duunia teidän kanssa! Ja erikoiskiitokset faneille jotka uskoivat meihin ja saivat pitkästä aikaa meteliä halliin.”

Tämä pitää enemmän kuin paikkansa. Forssalainen salibandy ja etenkin sen fanikulttuuri huomioitiin isosti maan johtavilla media- ja somekanavilla. Myös Vantaan joukkue oli kiitollinen tunnelman luomisesta molemmissa matseissa ja kehui forssalaista salibandyväkeä, joka toi oman mausteensa otteluihin.

FoSu kiittää kaikkia kannattajia, seuran jäseniä ja yhteistyökumppaneita upeasta kaudesta. Erityiskiitokset haluan lähettää Jiibitin Jake Tuomolalle otteluiden kuvaamisesta ja streemaamisesta!

Ensi kaudella salibandyn pelaaminen lopetetaan vasta vapun tienoilla (;

Hyvää kevättä ja tulevaa kesää kaikille salibandyn ystäville! Nähdään hallilla kaudella 2019-2020!

-Niksu

#fosusince1993
#fosuforever
#forssa

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
SB Vantaa 9 - 4
(2 - 1) (5 - 2) (2 - 1)
9' Jäähy: 2min Mäkinen Tommi

15' Maali Salomäki Ville

15' Maalisyöttö Lintula Markus

27' Maali Remes Niko

27' Maalisyöttö Moisander Matti

29' Jäähy: 2min Kainulainen Veeti

32' Maali Kanninen Aleksi

56' Maali Kanninen Aleksi

56' Maalisyöttö Hautala Niilo
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat