Esittely
Ottelutilastot
FoSu - SB Vantaa
2018-2019 - Edustus - Divari-karsinta
Klo 19:00 Kirkassilmä Areena Forssa
29
Maa

Otteluennakko


OTTELUENNAKKO, KILPAILU JA KOKOONPANO

Ja sitten mennään taas, tarina jatkuu! Playoffit lohkon sisällä on pelattu ja seuraavaksi alkaa Divarikarsinnat. FoSu voitti Länsirannikon mestaruuden ja nyt seuraava vastus tulee Etelä-Suomen lohkosta kun vastaan asettuu SB Vantaa. Kahdella voitolla jatkoon viimeiselle kierrokselle. Tervetuloa mukaan!

TÄMÄ SEURA JA SEN FANIT

Päävalmentaja Ville Into sanoo Länsirannikon mestaruuden olleen hieno saavutettu etappi, mutta vakuuttaa FoSun leirissä olevan vielä nälkää. ”Sitä ei ole taltutettu, joten saalistusmeiningeissä lähdetään seuraavaan sarjaan.” Sanoo Into ja haluaa vielä kerran nostaa esille tiistain Salon ottelun. ”Oli aivan mahtava faniporukka Salossa ja se on juuri sitä mikä tekee tästä seurasta mahtavan!” Kiittelee Into ja toivoo jälleen samanlaista meininkiä katsomoon. ”Tätä samaa joukkue tarvitsee myös jatkossa. Kirjoitetaan tätä tarinaa yhdessä! Tästä rakennetaan hienoo tulevaisuutta.” Fiilistelee Into.

SB Vantaasta puhuttaessa Into nostaa enemmän esille FoSun oman tekemisen. ”Vastustaja ei ole tuttu, mutta meille tärkeintä on tässä vaiheessa meidän oma tekeminen ja keskittyminen on siinä. Mutta kova porukka varmasti tulee vastaan niinkuin tässä vaiheessa kevättä on tapana.” Pohtii Into.

SB Vantaa sijoittui omassa lohkossaan kolmanneksi, jäi kauden aikana pisteittä ainoastaan kolmesti, päätti runkosarjan kuuden ottelun voittoputkeen ja hävisi kymmenestä viimeisestä ottelustaan vain yhden.

FOSU - SB VANTAA
PERJANTAINA KELLO 19.00

KILPAILU

Kilpailukysymyksemme kuuluu tänään: Mikä on tilanne ajassa 30.00. Kaikki oikein vastanneet saavat toisella erätauolla pullakahvit. Kilpailuaikaa ottelun alkuun ja Facebook ei mukana kisassa.

FOSU TÄNÄÄN

Kanninen-Hautala V.-Koppanen
Hautala N.-Mertanen

Laukkanen-Lintula-Brusin
Remes-Mäkinen

Julkunen-Aaltonen Je.-Kainulainen
Aaltonen Ju.-Moisander

Ryhtä-Vahtera-Alalempi

Maalissa: Järvinen (Prihti)

#NähdäänHallilla
#FoSuSince1993

FoSu takaa-ajajaksi Divari-karsinnassa - SB Vantaa niukasti parempi perjantaina


OTTELURAPORTTI FOSU-SB VANTAA

FoSu ja SB Vantaa pelasivat tasaisen ottelun joka ratkesi vasta jatkoajalla. SB Vantaa teki voittomaalin jatkoajan alussa ja otti ensimmäisen kiinnityksen tässä sarjassa 5-6 voitolla ja johtaa nyt voitoin 1-0.
Ottelu oli huikea, tunnelma aivan loistava, siis todella mahtava, kiitos 500 katsojalle ja upeille faneillemme! Olette jotain niin mahtavaa!

TRILLERI

FoSu aloitti ottelun erinomaisesti ja siirtyi 2-0 johtoon kun se iski kolmen sekunnin välein kaksi maalia! Vieraat kuitenkaan tästä eivät häkeltyneet vaan kavensivat aika nopeasti ja erän lopulla tasoittivat.

Toisessa erässä mentiin pitkään ilman maaleja kunnes FoSu meni jälleen johtoon ja huudatti forssalaisyleisöä. SB Vantaa kuitenkin kuittasi tämän jälleen nopeasti ja kolmanteen erään lähdettiin tasalukemista 3-3.

Ja kolmannesta erästä tulikin aikamoinen. Vieraat karkasivat 3-5 johtoon, mutta nyt FoSu näytti jälleen luonteensa ja tuli tasoihin muutama minuutti ennen loppua.

FoSulla oli vielä kolmannen erän viimeisellä minuutilla pari loistopaikkaa, mutta niin vain Vantaa kesti ja peli meni jatkoajalle. Sitä ehdittiin pelata ainoastaan reilu minuutti kun Vantaa pääsi vetopaikalle ja se upposi jälleen mainion ottelun pelanneen Järvisen taakse. Näin voitto Vantaalle ja heille ensimmäinen kiinnitys.

USKO

Päävalmentaja Ville Into sanoi, että FoSu ei saanut perjantaina ihan parastaan irti. ”Hieman huolimatonta pallollista pelaamista ja myös viimeistely oli heikkoa.” Harmittelee Into.

Into sanoo, että ottelu ratkaisu oli siinä, että Vantaa käytti paikkansa tehokkaammin hyväkseen. ”Kun taas me pommitimme ihan liikaa omat vedot kaverin reisiin.”

Into sanoo MedA sarjan olleen joukkueelle fyysisesti ja henkisesti rankka ja se näkyi ehkä perjantain ottelussa. Into kuitenkin kääntää nopeasti jo katseensa tulevaan. ”Nyt saadaan pitkästä aikaa ehjä treeniviikko ja katseet suunnataan ensi viikonlopun Vantaan keikkaa. Uskon vahvasti meidän joukkueeseen ja että parannamme meidän perustasoa joten varatkaa aikaa myös tulevalle ratkaisevalle pelille sunnuntaina Forssaan.” Sanoo Into.

Lopuksi Into haluaa vielä lähettää terveiset katsojille. ”Ja iso kiitos kannustavalle yleisölle. Oli aivan mahtava fiilis taas!” Sanoo Into lopuksi.

FoSun tehokkain oli Matti Moisander 0+3
Antti Järviselle 23 torjuntaa.

TARINA JATKUU

Ensi lauantaina tarina jatkuu Vantaalla, jonne lähdössä FANIBUSSI, joka täyttyy jo kovaa vauhtia. Ilmoita itsesi mukaan Nicolas Jokiselle 050 406 1931.
Ottelu alkaa kello 18.30.

Matkan hinta 12e
Lippu Vantaan peleissä 10e
Lähtö 16.45. Kirkassilmä-Areenalta!

Jos FoSu voittaa, ratkaiseva kolmas ottelu pelataan sunnuntaina 7.4. Forssassa kello 16.00.

Ennenkin tästä noustu, me tulemme vielä, vai mitä?!

#FoSuSince1993

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
5 - 6 JA
(2 - 2) (1 - 1) (2 - 2) (0 - 1)
SB Vantaa
2' Maali Aaltonen Juha

2' Maalisyöttö Moisander Matti

2' Maali Koppanen Joe

12' Jäähy: 2min Remes Niko

30' Maali Kainulainen Veeti

30' Maalisyöttö Moisander Matti

54' Maali Kanninen Aleksi

54' Maalisyöttö Hautala Viljo

57' Maali Remes Niko

57' Maalisyöttö Moisander Matti
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat