Esittely
Ottelutilastot
IBK MEDA - FoSu
2018-2019 - Edustus - M2 Div Länsirannikon play off
Klo 19:00 Salohalli
22
Maa

Otteluennakko


OTTELUENNAKKO MEDA - FOSU

FoSu kohtaa Länsirannikon lohkon finaalissa salolaisen MedAn. Nyt ennakoidaan koko tulevaa sarjaa.

Joukkueet harvenee, ja tämän kierroksen jälkeen niitä on taas vähemmän. Viimeistään ensi tiistaina tiedetään, miten tässä FoSun ja MedAn sarjassa käy ja kumpi jatkaa eteenpäin. Viime keväänä marginaali oli oikeastaan pienin mahdollinen, ja silloin MedA meni jatkoon. Jälleen odotettavissa tasainen, jännittävä sarja.

HURJAN KOTIYLEISÖN ETEEN

Päävalmentaja Ville Into on innoissaan tulevasta vastuksesta. ”Todella hieno mennä Salohalliin pelaamaan runsaslukuisen ja metelöivän yleisön eteen.” Mehustelee Into ja viittaa siihen, että MedAn kahdessa kotipelissä playoffien ensimmäisellä kierroksella kävi yli tuhat(!) katsojaa.

Into sanoo FoSun lähtevän haastamaan salolaisia nostaen esille erikoistilannepelaamisen. ”Niissä pitää olla vaarallinen! Myös puolustuksen pitää olla kunnossa, se kummalla se on pitävämpi niin marssii jatkoon.” Toteaa Into ja huomauttaa nyt kohtaavan kaksi offensiivista joukkuetta.

Into nostaa esille MedAn kokemuksen. ”He ovat viime vuosina tottuneet pelaamaan näitä pelejä. Heillä on kolme tasavahvaa kentällistä, ja nyt me lähdemme haastamaan heitä, viime kauden Länsirannikon mestaria ja runkosarjan ykköstä.” Päättää Into.

Kaudella joukkueet kohtasivat kahdesti ja ottelut olivat tasaisia, molemmat voittivat vieraissa.

Sarja alkaa perjantaina kello 19.00. Salossa ja jatkuu sunnuntaina Kirkassilmä-Areenalla kello 16.00. Tarvittaessa pelataan kolmas ja ratkaiseva ottelu Salossa ensi tiistaina.
Nyt tarvitaan jokaisen tukea tässä kovassa sarjassa, laitetaan Kirkassilmä-Areenan lauteet täyteen ja kannustetaan FoSu jatkoon.

Perjantain otteluun ei lähde FANIBUSSIA, mutta Saloon ei kauaa ajele, joten auto täyteen ja FoSua kannustamaan. Matka Saloon kestää saman verran kuin Salkkareiden yksi jakso, about.

IBK MedAn sivuilla Facessa myös tunnelmia tulevasta! Tämä on hienoa, nyt on kevät, on playoffien aika!

TÄMÄ TARINA ON KESKEN...

#NähdäänHallilla
#FoSuSince1993

Otteluraportti IBK Meda - Fosu


OTTELURAPORTTI MEDA -FOSU

FoSu hävisi MedAlle Länsirannikon lohkon finaalin ensimmäisen osan lukemin 7-2. Sarja jatkuu sunnuntaina Forssassa kello 16.00.
Me lyömme tämän sarjan tasoihin!

SUNNUNTAITA KOHTI

MedA pelasi paremmin kuin FoSu, oli vahvempi kaksinkamppailuissa ja ansaitsi avausottelusta voiton. Parkettialusta tarjosi omat haasteensa FoSulle, mutta tappiota ei sen piikkiin voi laittaa.

Ensimmäisen erän jälkeen MedA johti 3-1. Aleksi Kanninen toi FoSun kahden maalin päähän vain muutamia sekunteja ennen erän loppua.

Toisessa erässä pelattiin pitkään ilman maalia, MedA teki kaksi FoSun yhtä vastaan ja toiselle erätauolle 5-2 MedAn johdossa.

Kolmannessa erässä FoSu vasta aivan lopussa sai kiriä aikaiseksi ilman maalivahtia, mutta MedA oli jo karannut 6-2 johtoon. FoSu ei saanut kavennusta sitten millään ja MedA teki vielä sekunti ennen loppua yhten ja lopputulos siis näin ollen 7-2.

Päävalmentaja Ville Into tiivisti ottelun hyvin lyhyesti. ”Oltiin joka osa-alueella huonompia tänään ja MedA ansaitsi voiton. Nyt katseet kohti sunnuntaita!” Kommentoi Into.

FoSun tehokkain oli Aleksi Kanninen tehoilla 1+1.
Järviselle torjuntoja 24.
Duunarikypärä Eero Ryhdälle, joka teki tänään debyyttinsä Edustusjoukkueessa. Eerolta oikein ryhdikäs esitys!

Sunnuntaina kaikki hallille kannustamaan FoSu voittoon!

#NähdäänHallilla
#FoSuSince1993

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
IBK MEDA 7 - 2
(3 - 1) (2 - 1) (2 - 0)
4' Jäähy: 2min Koppanen Joe

19' Maali Kanninen Aleksi

19' Maalisyöttö Mertanen Matti

29' Jäähy: 2min Kainulainen Veeti

34' Maali Hautala Viljo

34' Maalisyöttö Kanninen Aleksi
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat