Esittely
Ottelutilastot
PiTu - FoSu
2018-2019 - Edustus - M2 Div Länsirannikon play off
Klo 19:00 Porin Urheilutalo
18
Maa

Otteluennakko


OTTELUENNAKKO PITU-FOSU, KILPAILU JA KOKOONPANO

ENNAKKO

FoSu ja PiTU pelaavat maanantai-iltana playoffien toisessa ottelussa Porissa.
Ottelu alkaa kello 19.00.

Voitot FoSulle 1-0, kahdella voitolla jatkoon.
Homman nimi on siis seuraava: Jos FoSu voittaa, se voittaa sarjan ja menee jatkoon. Jos PiTU voittaa, se tasoittaa sarjan ja ratkaiseva kolmas ottelu pelataan huomenna tiistaina Forssassa Kirkassilmä-Areenalla.

Päävalmentaja Ville Into ennakoi maanantain kohtaamista lyhyesti. ”Meidän pitää pelata koko 60 minuuttia samalla työ-ja puolustusmoraalilla kuin lauantaina Forssassa ensimmäisessä erässä. Ja jäähymäärää täytyy myös tiputtaa.” Toteaa Into.

KILPAILUKYSYMYS

Tänään kysymme. Miten ottelu päättyy? Vastaa ja voita yllätyspalkinto... Joka arvotaan oikeinvastanneiden kesken. Vastausaikaa ottelun alkuun asti, Facebook ei mukana.

FOSU TÄNÄÄN

Kanninen - Hautala V. - Koppanen
Hautala N. - Mertanen

Laukkanen - Lintula - Salomäki
Remes - Mäkinen

Brusin - Aaltonen Je. - Kainulainen
Aaltonen Ju. - Leinonen

Alalempi - Heirola - Ryhtä

Maalissa: Järvinen (Prihti)

#FoSuSince1993

TÄMÄ TARINA ON KESKEN...

Otteluraportti FoSu - PiTu


OTTELURAPORTTI PITU - FOSU

FoSu kävi maanantai-iltana Porissa hakemassa toisen voiton PiTUa vastaan ja eteni jatkoon seuraavalle kierrokselle. Molemmat joukkueet esittivät kovaa taistelua tässä sarjassa, lopulta FoSu oli parempi ja ansaitsi jatkopaikkansa.
Tulos maanantaina 4-7.

TEHOKAS YLIVOIMA

Ensimmäisessä erässä nähtiin kuusi maalia. FoSu meni ensin johtoon rankkarista, Joe Koppasen taidonnäytteellä. Erän puolenvälin tienoilla PiTU tuli rinnalle ja ohi, mutta FoSu kuittasi tasoihin vain 20 sekuntia tästä.
Molemmat tekivät vielä maalin ja näin ensimmäiselle erätauolle lukemista 3-3.

Toisen erän alkuun FoSu selvitti alivoiman ja meni johtoon ja lisäsi johtoaan ylivoimalla lukemiin 3-5, joista lähdettiin hurjaan kolmanteen erään.

PiTU kavensi ylivoimalla tullen maalin päähän. Tämä oli ainoa ylivoimaonnistuminen heille illan aikana, ja FoSu taas käytti omansa paljon tehokkaammin, muunmuassa aika pian PiTUn kavennuksen jälkeen. FoSu selvitti pari alivoimaa ottelun loppuvaiheilla, teki yhden maalin lisää, pelasi fiksusti ottelun loppuun ja otti voiton ja ansaitsi myös vastustajan onnittelut.

Päävalmentaja Ville Into sanoi FoSun erikoistilannepelaamisen olleen parempaa. ”Tämän lisäksi pystyttiin hyvin vyöryttämään kolmella ketjulla.” Sanoo Into kysyttäessä voiton avaimista.

Koko sarjasta Into sanoo, että se oli sellainen kuten keväällä kuuluu ollakin. ”Tiukka, tasainen sarja hyvin taistelevaa PiTUa vastaan. Kiitos heille rehdistä ja hyvästä vastuksesta.” Kiittelee Into lopuksi.

”EI HELPPO SARJA”

FoSun maalilla erinomaisen ottelun pelannut Antti Järvinen sanoi pelin olleen kova taisteluvoitto. ”Ensimmäisen erän pingismaalin jälkeen meinasi vähän usko horjua, mutta hyvin saatiin kasattua peli takasin toiseen erään.” Sanoo Järvinen.

Järvinen luettelee syyt minkä takia FoSu voitti. ”Ei oltu tällä kertaa ihan niin antajan roolissa, mutta hyvällä puolustus- ja erikoistilannepelillä saatiin kairattua voitto ja sehän on ainoa mikä merkkaa tällä hetkellä!”

Järvinen antaa Innon tavoin tunnustuksen vastustajalle. ”Sarjana ei ollut kyllä mikään helppo ja siitä täysi tunnustus vastustajalle. Me tehtiin kummassakin pelissä jonkin verran hölmöjä virheitä ja ratkaisuja, jotka näkyivät aikalailla samantien taululla.” Lopuksi Järvinen kääntää katseet tulevaan. ”Tästä oppia ja kohti tulevaa. Ja tästä sarjasta vielä sen verran, että kuitenkin parempi voitti!” Päättää Järvinen.

FoSun tehokkaimmat
Aleksi Kanninen 2+2
Viljo Hautala 1+2
Kalle Laukkanen 0+2
Joe Koppanen 2+0
Plus duunarikypärä

Antti Järvinen 28 torjuntaa!

TARINA JATKUU

FoSun tarina jatkuu nyt Länsirannikon lohkon finaalissa. Vastaan tulee MedA tai Hirvensalo, jotka pelaavat ratkaisevan ottelun tiistaina Salossa. Seuraavan kierroksen pelit alkavat heti tällä viikoll vielä, ilmoitamme kun ne varmistuvat.

Noustakseen Divariin, on voitettava neljä otteluparia, eli kahdeksan voittoa se vaatii. Nyt niitä on 2/8. Tarina jatkuu...

#NähdäänHallilla
#FoSuSince1993

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
PiTu 4 - 7
(3 - 3) (0 - 2) (1 - 2)
3' Maali Koppanen Joe

12' Maali Kanninen Aleksi

12' Maalisyöttö Laukkanen Kalle

16' Jäähy: 2min Kainulainen Veeti

19' Maali Mertanen Matti

19' Maalisyöttö Kanninen Aleksi

20' Jäähy: 2min Lintula Markus

27' Maali Lintula Markus

27' Maalisyöttö Laukkanen Kalle

34' Maali Hautala Viljo

34' Maalisyöttö Kanninen Aleksi

38' Jäähy: 2min Mäkinen Tommi

42' Jäähy: 2min Aaltonen Juha

47' Maali Koppanen Joe

47' Maalisyöttö Hautala Viljo

51' Jäähy: 2min Hautala Niilo

53' Maali Kanninen Aleksi

53' Maalisyöttö Hautala Viljo

54' Jäähy: 2min Kanninen Aleksi
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat