Esittely
Ottelutilastot
FoSu - SB Naantali
2018-2019 - Edustus - Länsirannikon 2 divisioona
Klo 18:30 Kirkassilmä Areena Forssa
8
Maa

Otteluennakko


OTTELUENNAKKO FOSU - SB NAANTALI

Muistuksena tähän alkuun, että Facessa (aikaisempi päivitys) ja Instagramin Storyssa on käynnissä FoSun parhaan pelaajan äänestys. Käy antamassa oma äänesi! Kaikkien vastanneiden kesken arvomme kaksi pääsylippua FoSun ensimmäiseen kotipeliin playoffeissa.

Itse otteluun!
Runkosarja huipentuu! FoSu kohtaa kotonaan viimeisessä pelissä SB Naantalin, ennenkuin päästään playoffien kimppuun. Panokset on isot vielä, joten kaikki perjantaina hallille kannustamaan FoSu voittoon.

KOTIETU, RUNKOSARJAN VOITTO...

FoSu on tällä hetkellä toisena sarjassa, ja sen tavoite on saada kotietu alkaviin playoffeihin. Siihen riittää yksikin piste. MedA, joka johtaa sarjaa kahdella pisteen erolla FoSuun, kohtaa omassa pelissään runkosarjan kolmosen Pitun samaan aikaan pelattavassa ottelussa. Jos FoSu saa kaksi pistettä enemmän kuin MedA omasta pelistään, FoSu voittaa runkosarjan.
Runkosarjan voittajalle on luvassa etu siinä muodossa, että se saa valita vastustajansa sijoilta 3-4.

FoSun vastustajalla Naantalilla pelit jatkuvat runkosarjan jälkeen karsintojen merkeissä, tosin pieni mahdollisuus on olemassa vielä jopa suoraan putoamiseen. Mutta se edellyttää sitä, että Leisku voittaa oman pelinsä varsinaisella peliajalla ja Naantali häviää FoSulle niin ikään varsinaisella peliajalla ja näiden otteluiden jälkeen katsotaan sitten maalieroa kun kolmen pisteen voitot ovat tasan. Maaliero on tällä hetkellä 18 maalin verran Naantalin hyväksi.
Naantalille riittää yksi piste FoSua vastaan jotta he välttävät varmuudella suoran putoamisen.

AJATUKSET VIELÄ PERJANTAISSA

Vaikka playoffit alkavat piakkoin, FoSussa on ajatukset vielä perjantain ottelussa. ”Kyllä ne on vielä täysin tässä viimeisessä runkosarjapelissä. Sieltä tulee jälleen kerran nälkäinen joukkue vierailulle, joten meillä pitää olla täys focus tähän peliin.” Aloittaa Into puhuttaessa perjantain ottelusta ja lähestyvistä playoffeista.

Into on mielissään siitä, että vaikka playoff-paikka on varmistunut, niin vielä viimeisessä pelissä on panosta. ”Hieno homma pelaajien ja yleisön puolesta, että käydään vielä tärkeitä matseja sijoituksista viimeisellä kierroksella.” Sanoo Into ja lisää, että tavoite on jälleen ottaa kolme pistettä ja sen jälkeen katsotaan, riittääkö se lohkovoittoon.

Into muistuttaa, että kotietukaan ei ole vielä kirkossa kuulutettu, vaikka FoSu perjantain otteluun lähteekin selvänä ennakkosuosikkina. ”Soturihenkeä pitää joka jätkältä löytyä perjantaina! Joka pallosta ja tilanteesta on taisteltava sata lasissa on sitten vastassa kärki-tai peräpään joukkue.” Vaatii Into ja huomauttaa lopuksi vielä Naantalia vaanivasta suoran putoamisen peikosta.

FoSun ja Naantalin ottelu alkaa kello 18.30.
Salibandyliiton tulospalvelusta voi seurata muita kierroksen otteluita.

Tulee kuulkaa jännittävä perjantai-ilta...

#NähdäänHallilla
#FoSuSince1993

Sarjan kolmen kärki vielä tässä. Tasapisteissä FoSu on MedAa ja Pitua parempi vertailussa. Suluissa pelatut ottelut.

1. MedA (19) 46
2. FoSu (19) 44
3. Pitu (19) 42

Otteluraportti FoSu - SB Naantali


OTTELURAPORTTI FOSU - SB NAANTALI

FoSu otti 12 voittoa putkeen runkosarjassa ja viimeisin voitto tuli lukemin 13-6 Naantalia vastaan. Nyt runkosarja on pelattu ja FoSu sijoittui lopulta toiseksi. Kerromme heti lisää kun tiedämme, milloin playoffit alkavat ja kuka on vastus. Varmaa on se, että FoSu aloittaa ensimmäisen kierroksen kotona ja playoffit alkavat ensi viikonloppuna.

HOLJAA

FoSulla kesti toiseen erään ennenkuin se sai maalihanansa auki. Ensimmäisen erän jälkeen vieraat johtivat 0-1. Toiseen erään FoSu latoi kahdeksan maalia ja kolmanteen erään lähdettiin lukemista 8-2.

Kolmannessa erässä Naantali tuli jo kahden maalin päähän lukemiin 8-6, mutta sen jälkeen FoSu jälleen ryhdistäytyi ja voitti lopulta 13-6.

Päävalmentaja Ville Into kommentoi pelin jälkeen, että ei ollut mikään erikoinen peli FoSulta. ”Tietysti pitää olla tyytyväinen voittoon, mutta kokonaisuudessaan pelattiin alle oman tason.” Sanoo Into.

Into kumminkin muistuttaa, että FoSu on pelannut monta ehjää ottelua putkeen. ”Näitä heikompia esityksiä vaan välillä tulee.” Toteaa Into. Vaikka FoSu voitti niin Into sanoo ottelusta jäi holja olo. ”Holja olo tosiaan, että voitetaan peli 13-6, mutta jotenkin jäi itselle ja varmasti myös pelaajille sellane olo ettei tästä ny ihan kädet pystyssä torille mennä.”

Pelaajien kesken tilanne käytiin läpi nopeasti. ”Viikon päästä pelin pitää olla ihan erilaista!” Vaatii Into ja sanoo että tämä peli on nyt nollattu ja katseet suunnattu kohti tulevaa treeniviikkoa.

KANNINEN

Ennen ottelun alkua palkittiin fanien valitsema FoSun runkosarjan paras pelaaja. Voiton äänestyksessä vei Aleksi Kanninen, joka sanoo että palkinnosta tuli hyvä fiilis.

Itse ottelusta Kanninen on samoilla linjoilla Innon kanssa ja sanoo pelin alun olleen vaikea Fosulle. ”Ei ehkä ihan ollut fokus pelissä. Toisessa erässä saatiin peli paremmin haltuun ja maalit helpotti pelaamista. Kolmannessa erässä taas vähän katosi ote pelistä ja päästettiin vastustaja tekemään turhan paljon maaleja. Vaikea peli, mutta onneksi pisteet jäi Forssaan.” Sanoo Kanninen, joka teki perjantai-illassa tehot 4+3.

FoSun tehokkaimmat
Aleksi Kanninen 4+3
Eelis Brusin 2+1 +duunarikypärä
Veeti Kainulainen 2+1
Niilo Hautala 0+3
Antti Järviselle 13 torjuntaa

Olkaa kuulolla FoSun sivuilla Facessa ja Instassa, miten pelit tästä jatkuvat!

#NähdäänHallilla
#FoSuSince1993

Tulee hieno kevät! Olettehan mukana, tarina on kesken vielä...

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
13 - 6
(0 - 1) (8 - 1) (5 - 4)
SB Naantali
20' Maali Koppanen Joe

20' Maalisyöttö Kanninen Aleksi

23' Maali Kanninen Aleksi

23' Maalisyöttö Hautala Niilo

28' Maali Kanninen Aleksi

28' Maalisyöttö Hautala Niilo

28' Maali Brusin Eelis

28' Maalisyöttö Salomäki Ville

29' Maali Alalempi Aku

29' Maalisyöttö Kainulainen Veeti

30' Maali Koppanen Joe

30' Maalisyöttö Hautala Niilo

34' Maali Hautala Viljo

34' Maalisyöttö Kanninen Aleksi

37' Maali Kainulainen Veeti

37' Maalisyöttö Julkunen A, tryout

52' Maali Mertanen Matti

52' Maalisyöttö Kanninen Aleksi

52' Maali Kainulainen Veeti

52' Maalisyöttö Moisander Matti

56' Maali Kanninen Aleksi

56' Maalisyöttö Hautala Viljo

57' Maali Brusin Eelis

57' Maalisyöttö Aaltonen Jesse

58' Maali Salomäki Ville

58' Maalisyöttö Brusin Eelis
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat