Esittely
Ottelutilastot
KaKo Säkylä - FoSu
2018-2019 - Edustus - Länsirannikon 2 divisioona
Klo 14:00 Säkylähalli
2
Maa

Otteluennakko


OTTELUENNAKKO KAKO - FOSU

FoSu Edustuksella on vielä kaksi peliä runkosarjaa jäljellä, sitten alkaa tosipelit. Mutta mistä asetelmista niihin lähdetään, riippuu täysin kahdesta jäljelläolevasta pelistä. Lauantaina FoSu matkaa Säkylään paikallisen Kathukoplan vieraaksi.

VOITTOPUTKET

KaKo on pelannut viime ottelut hyvin, ja sillä on alla neljän ottelun voittoputki, ja se onkin todella vahvasti kiinni viimeisessä playoff-paikassa tällä hetkellä. Mutta. Se tarvitsee voiton FoSusta, jotta paikka varmistuisi. Jos KaKo häviää FoSulle, viidentenä oleva Hirvensalo saattaa todennäköisesti nousta neljänneksi ohi KaKon. Joten tästä voidaan jo päätellä, että KaKon leirissä on melkein pakkovoiton paikka...? Myös Wirmolla on vielä ohut sauma playoffeihin, mutta se edellyttää kahdesta jäljelläolevasta ottelusta kahta kolmen pisteen voittoa. Hirvensalo pelaa tänään illalla oman ottelunsa, ja jos se häviää sen niin KaKon tilanne helpottuu huomattavasti huomiselle. Silloin KaKolle riittää huomenna yksikin piste.

FoSu on pelannut uskomattoman voittoputken alle lähdettäessä tähän otteluun ja hakee nyt 11. peräkkäistä voittoaan. Myös FoSulla on vielä hurjasti panoksia peleissä pisteiden osalta. Vaikka playoff-paikka on jo ollut varma hetken aikaa, haluaa FoSu kotiedun ja myös runkosarjan voitto maistuisi. Kotietu on omissa käsissä, mutta ykkössija vaatii MedAn kompastumista.

PANOKSET KOVENEE

Päävalmentaja Ville Into toteaa ottelun aattona, että nyt alkaa panokset koveneen. Into on myös huomioinut KaKon parantuneet otteet. ”He ovat saaneet myös enemmän leveyttä, joten varmasti saadaan taas tehdä täysi työ, jotta pisteet Vorssaan lähtevät.” Sanoo Into.

FoSun ja Kakon kohtaamisissa maaliverkot ovat heiluneet kunnolla. FoSu voitti kotona joulukuun alussa peräti 18-10. Tuosta ottelusta lähti FoSun voittoputki. Into ennustaa lauantain ottelusta jälleen maalirikasta. ”En juurikaan nyttenkään löydä syitä, miksei näin olisi taas lauantaina. Tosin molemmat joukkueet varmasti lähtevät peliin hyvällä puolustusasenteella, mutta yleensä kun kaksi offensiivista joukketta kohtaa niin kyllä siinä maaleja mätetään.” Pohtii Into.

Säkylässä pelikenttä on hieman normaalia pienempi, ja tämä on FoSun leirissä otettu huomioon Innon mukaan: ”Tilanteet tulevat hitusen nopeammin ja tila pienenee, mutta tähän ollaan tämän viikon treeneissä valmistauduttu ja lauantaina sitten nähdään miten treenit ollaan saatu iskostetua äijiin.” Toteaa Into ja sanoo vielä lopuksi, että FoSua kiusannut flunssa-aalto on helpottamaan päin. ”Tosin pari poissaoloa vielä on, mutta leveyttä löytyy. Nöyränä lähdetään reissuun ja työnteko pitää olla taas huipussaan!” Päättää Into.

KaKon ja FoSun ottelu alkaa lauantaina kello 14.00.

FoSun viimeinen runkosarjapeli on ensi perjantaina 8.3. kello 18.30. Vastassa tuolloin SB Naantali.

#FoSuSince1993

FoSulle kolme pistettä; kotietu play off-peleihin häämöttää


OTTELURAPORTTI KAKO - FOSU

Ennakkoon ennakoitiin maalirikasta ottelua ja sellainenhan siitä jälleen tuli kun KaKo ja FoSu kohtasivat. FoSu teki jo neljännessä ottelussa peräkkäin vähintään kymmenen maalia, ja kun KaKo jäi yhdeksään, voittolukemat olivat lopulta 9-13. FoSu nousi 11. perättäisen voiton myötä ensin ykköseksi, mutta MedA voitti illalla oman ottelunsa ja otti kärkipaikan takaisin itselleen ja tiputti FoSun sijalle kaksi. Runkosarjaa on jäljellä enää yksi ottelu.

MAALIRIKASTA

Ensimmäisesää erässä nähtiin heti kahdeksan maalia ja erän aikana KaKo käväisi parin maalin johdossa, mutta FoSu tuli aivan erän lopussa tasoihin ja erätauolle lähdettiin 4-4 lukemista.

Toisessa erässä maalitehtailu jatkui jälleen kahdeksan maalin verran. FoSu meni 4-5 johtoon, mutta muutama minuutti tästä ja KaKo oli iskenyt neljästi ja johti 8-5. Erän lopussa kotijoukkue alkoi jäähyillä ja FoSu iski kolmesti ylivoimalla ja peli oli jälleen tasan.

Kolmannessa erässä kotijoukkueen jäähyily jatkui, sille tuomittiin peräti 31 minuuttia jäähyjä viimeisessä erässä ja koko ottelussa 49 minuuttia. FoSu käytti ylivoimansa tehokkaasti ja marssi voittoon iskien lopussa vielä tyhjiin kahdesti. Lopputulos siis 9-13.

YLIVOIMA RATKAISI

Päävalmentaja Ville Into sanoo ottelun olleen FoSulle sellainen, jossa se ei ollut mukavuusalueellaan. ”Mutta tiesimme sen ennen peliä. KaKo oli erittäin nälkäinen ja tuli iholle. Paljon kaksinkamppailuja ja toimituksia maalille nähtiin lauantain ottelussa.” Sanoo Into.

Into huomauttaa FoSun olleen toisessa erässä pinteessä. ”KaKolla oli siinä hyvä hurmos päällä. Mutta sitten heille hieman tyhmä 2+2 jäähy ja kolmella ylivoimamaalilla päästiin taas peliin mukaan.”

Into nostaa vielä ottelun fyysisyyden: ”Meidän fysiikka oli vielä hyvää kolmannessakin erässä, kun taas KaKo joutui rikkomaan peliä ja ehkä sitten väsymyksen johdosta muutama ylipelaaminen ja jäähyjä, mistä sitten niitä ylivoimamahdollisuuksia saatiin. Ja meidän ylivoima oli tänään todella hyvää, se oli isoin syy vierasvoittoon!” Kiittelee Into tehokasta erikoistilannepelaamista ja sanoo tasakentällisin viidellä viittä vastaan FoSun olleen huonompi.

Runkosarja huipentuu ensi perjantaina kotiottelulla. ”Nyt parannellaan vähän kolhuja ja katseet kohti runkosarjan viimeistä matsia.” Päätää Into.

Joe Koppanen iski ottelussa tehot 3+3. Hän on Innon kanssa samoilla linjoilla ottelun kulusta: ”Ihan hyvä peli, vaikka tasakentällisillä peli ei kulkenut erityisen hyvin, mutta paikattiin sitä hyvällä ylivoimapelillä.” Tiivistää hattutempun tehtaillut Koppanen.

FoSulla on viimeisessä ottelussa vielä isot panokset, kotiedun varmistuminen edellyttää vielä pisteitä ja runkosarjan voitto on myös mahdollinen. Tulee kerrassaan jännittävä loppuhuipennus runkosarjalle!

FoSun tehokkaimmat
Joe Koppanen 3+3
Niko Remes 3+0 +Duunarikypärä
Markus Lintula 1+3
Kalle Laukkanen 2+1

Torjunnat
Antti Järvinen 21
Jarno Prihti 13


#FoSuSince1993
#NähdäänHallilla

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
KaKo Säkylä 9 - 13
(4 - 4) (4 - 4) (1 - 5)
1' Maali Remes Niko

1' Maalisyöttö Lintula Markus

8' Maali Kainulainen Veeti

8' Maalisyöttö Brusin Eelis

18' Maali Koppanen Joe

18' Maalisyöttö Hautala Viljo

19' Maali Koppanen Joe

19' Maalisyöttö Hautala Niilo

21' Maali Remes Niko

21' Maalisyöttö Kainulainen Veeti

22' Jäähy: 2min Hautala Viljo

30' Jäähy: 2min Aaltonen Jesse

37' Maali Hautala Viljo

37' Maalisyöttö Koppanen Joe

38' Maali Kanninen Aleksi

38' Maalisyöttö Koppanen Joe

39' Maali Laukkanen Kalle

39' Maalisyöttö Lintula Markus

44' Maali Kanninen Aleksi

44' Maalisyöttö Koppanen Joe

51' Maali Laukkanen Kalle

51' Maalisyöttö Lintula Markus

55' Maali Koppanen Joe

55' Maalisyöttö Brusin Eelis

59' Maali Lintula Markus

59' Maalisyöttö Laukkanen Kalle

59' Maali Remes Niko
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat