Esittely
Ottelutilastot
FoSu - SBS Wirmo Mynämäki
2018-2019 - Edustus - Länsirannikon 2 divisioona
Klo 19:00 Kirkassilmä Areena Forssa
22
Hel

Otteluennakko


OTTELUENNAKKO FOSU - SBS WIRMO

Runkosarja huipentuu ja vielä olisi kolme ottelua ennen playoffeja. Isoja pisteitä jaossa perjantai-iltana, jotka FoSu haluaa pitää Forssassa, mutta vieraille nuo pisteet ovat elintärkeät, jos he meinaavat jatkaa kauttaan runkosarjan jälkeen, joten luvassa huikea taistelu, jota ei kannata jättää väliin.

ASETELMAT

Näistä asetelmista lähdetään perjantain otteluun. Suluissa ottelut.

1. MedA 40 (17)
2. Pitu 39 (18)
3. FoSu 38 (17)
4. KaKo 31 (18)
——————————
5. Wirmo 28 (17)
6. Hirvensalo 27 (17)
7. Bulls 26 (17)
.
.

Enää yksi playoff-paikka jaossa tässä lohkossa, ja sitä lähimpänä on juuri perjantain vastustaja Wirmo. Se on valunut playoffien ulkopuolelle kolmen tappioputken myötä, mutta sitä ennen se voitti viisi ottelua putkeen.

FoSu puolestaan on hurjassa vireessä! Jo yhdeksän ottelun voittoputki alkoi viime vuonna joulukuun 1. päivä. Edellinen tappio on tullut juuri Wirmolle.

PISTENÄLKÄÄ

Päävalmentaja Ville Into sanoo perjantain olevan jälleen juhlapäivä. ”Pelipäivä, juhlapäivä! Hyvällä fiiliksellä matsiin, kuten aina. Lunastellaan kalavelat marraskuulta...” Aloittaa Into.

FoSua on koetellut viime pelissä flunssa-aalto, sekä muutamat pienet kolhut. ”Vieläkin meitä koetellaan, mutta tämä joukkue on niin vahva ja nimenomaan Joukkue isoilla J:llä, joten nämä ei hetkauta meitä millään lailla!” Toteaa Into.

Into sanoo molemmilla joukkueilla olevat pistenälkää, ja perjantain ottelussa ei varmasti pelata alle 100 prosentin. ”Ei missään tilanteessa!”

FoSun loppukauden tavoite on sijoittua kahden joukkoon, jolla saisi kotiedun playoffeihin. ”Meillä edelleen tavoitteena suorittaa sillä tasolla, että olemme oikeutettuja kotietuun kun ”pleijarit” käynnistyvät.” Into tietää myös miten perjantaina voitto tulee: ”Meidän pitää olla nälkäisempi, ahneempi, raikkaampi, ilkeempi ja isompi JOUKKUE kuin vierailijat!” Päättää Into.

FoSun ja Wirmon ottelu alkaa kello 19.00.

#NähdäänHallilla
#FoSuSince1993

Otteluraportti FoSu - SBS Wirmo


OTTELURAPORTTI FOSU - SBS WIRMO

FoSu makseli perjantaina kalavelkoja Wirmolle syyskauden tappiosta, kun se otti ansaitun 13-4 voiton Kirkassilmä-Areenalla. Voitto nosti FoSun ainakin jälleen hetkellisesti lohkon kärkeen ja samalla voittoputki kasvoi kymmeneen. Voiko mikään enää pysäyttää FoSua tällä kaudella?

JÄLLEEN KYMPPI TÄYTEEN

Wirmo teki ottelun avausmaalin, mutta FoSu tämän jälkeen viisi seuraavaa. Vieraat kavensivat aivan erän loppuun, sekuntin ennen summeria lukemiksi 5-2.

Toisessa erässä FoSu meni menojaan takoen kympin täyteen ajassa 34.18. ja tehden vielä yhden päälle. Toiselle erätauolle lukemista 11-3.

Kolmas erä pelailtiin sitten pois molempien onnistuessa maalinteossa, mutta karkelot olivat ohitse jo toisen erän jälkeen. Lopputulos lopulta siis 13-4.

HIENO PUTKI

Mittaa millä tahansa sektorilla niin voidaan FoSun sanoa olevan hurjassa vireessä. Päävalmentaja Ville Into kuitenkin toppuuttelee hieman innoikkaimpia: ”Joo hieno putki on tosiaan päällä, mutta ei tässä ole vielä mitään voitettu tai saavutettu. Matka ja tarina on vielä kesken ja edelleen meidän pitää olla nöyrinä joka peliin lähdettäessä.” Muistuttaa Into ja jakaa joukkueelle kiitosta niistä asioista, jotka ovat sen takana että FoSu voi voittaa ilta toisensa jälkeen. ”Nöyryys ja työnteko mitä ollaan joukkueena tehty on ollut kiitettävällä tasolla ja parantunut mitä pidemmälle kevättä ollaan menty. Nämä asiat ovat niitä mitä vaadin ja mitä voittavalta joukkueelta pitää löytyä.” Toteaa Into.

FoSu on tehnyt Länsi-Rannikon lohkon joukkueista eniten maaleja, 172. Into on tyytyväinen tähän, mutta muistuttaa että edelleen FoSun pitää olla hieman parempi puolustuspäässä: ”Sitä kautta hyökkäysarsenaalia voidaan maksimaalisesti hyödyntää.” Into sanoo.

Itse perjantain ottelusta Into odotti tasaisempaa. ”Mutta peli oli käytännössä ohi jo kahden erän jälkeen ja kolmas erä olikin jo sitten aika aaltoilevaa näin kevyesti sanottuna. Mutta hyvä matsi meiltä joka osa-alueella. Ja voittajasta ei jäänyt tänään epäselvää!” Päättää Into.

FoSun tehokkaimmat
Kalle Laukkanen 3+2
Viljo Hautala 1+2
Eelis Brusin 1+2
Ville Salomäki 1+2
Duunarikypärä Veeti Kainulaiselle
Jarno Prihdille 29 torjuntaa

FoSulla on vielä kaksi ottelua jäljellä runkosarjassa. Kotietu on täysin omissa käsissä ja runkosarjan voitto riippuu vähän siitä miten MedA pelaa. Runkosarjan voittaja saa valita vastunjansa, sijoilta 3. tai 4.

FoSu loput ottelut runkosarjassa:
2.3. KaKo-FoSu kello 14.00.
8.3. FoSu-SB Naantali kello 18.30.

#NähdäänHallilla
#FoSuSince1993

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
13 - 4
(5 - 2) (6 - 1) (2 - 1)
SBS Wirmo Mynämäki
4' Maali Kanninen Aleksi

4' Maalisyöttö Moisander Matti

8' Jäähy: 2min Kanninen Aleksi

9' Maali Brusin Eelis

9' Maali Brusin Eelis

9' Maalisyöttö Hautala Viljo

9' Maalisyöttö Hautala Viljo

14' Maali Laukkanen Kalle

14' Maali Laukkanen Kalle

14' Maalisyöttö Aaltonen Jesse

19' Maali Mäkinen Tommi

19' Maalisyöttö Salomäki Ville

22' Maali Kanninen Aleksi

22' Maalisyöttö Brusin Eelis

25' Maali Hautala Viljo

25' Maalisyöttö Brusin Eelis

25' Maali Salomäki Ville

25' Maalisyöttö Laukkanen Kalle

30' Maali Remes Niko

30' Maalisyöttö Laukkanen Kalle

34' Maali Moisander Matti

34' Maalisyöttö Hautala Viljo

37' Maali Laukkanen Kalle

37' Maali Laukkanen Kalle

37' Maali Laukkanen Kalle

37' Maalisyöttö Mäkinen Tommi

37' Maalisyöttö Mäkinen Tommi

37' Maalisyöttö Mäkinen Tommi

49' Maali Laukkanen Kalle

49' Maalisyöttö Salomäki Ville

53' Maali Julkunen A, tryout

53' Maalisyöttö Aaltonen Jesse

55' Jäähy: 2min Mäkinen Tommi
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat