Esittely
Ottelutilastot
SB Naantali - FoSu
2018-2019 - Edustus - Länsirannikon 2 divisioona
Klo 15:00 Maijamäen liikuntahalli
8
Jou

Otteluennakko


OTTELUENNAKKO SB NAANTALI - FOSU

FoSu Edustus lähtee vuoden toiseksiviimeiseen otteluun Naantaliin metsästämään jälleen tärkeitä pisteitä. Playoff-paikka on pisteen päässä tällä hetkellä, kun sarjataulukko on vähän elänyt. Naantalilla ei puolestaan ole varaa enää kauheasti menettää pisteitä sarjataulukon alapäässä. Kumpi himoitsee pisteitä enemmän?

SOKKONA

SB Naantali aloitti kauden peräti kuuden ottelun tappioputkella, mutta viimeisestä kolmesta ottelusta se on kerännyt kaksi voittoa. Naantali on sarjan vähiten maaleja tehnyt joukkue, tässä lohkossa ja sen sijoitus on yhdeksäs tällä hetkellä. FoSu puolestaan on viidentenä.

Päävalmentaja Ville Into sanoo Naantalin muuttuneen viime kaudesta, valmennusta myöten. ”Aika sokkona niin sanotusti mennään. Siitä lähdetään, että me pelaamme omalla tasollamme.” Sanoo Into ja tarkentaa: ”Se tarkoittaa aktiivisuutta ja röyhkeyttä!Maalintekosektoriin menosta ollaan valmennuksen osalta vaadittu lisää ja toivon mukaan näitä elementtejä nähdään Naantalissa.” Ruotii Into ottelun aattona.

Kaikki joukkueet kohtaavat runkosarjassa toisensa kahdesti. ”Viimeinen peli ekalta kierrokselta ja voitolla säilytämme paikan playoff-viivan yläpuolella.” Pohtii Into ja sanoo joukkueen olevan ”tavoitekelkan” kyydissä. ”Sijoituksellisesti kyllä, muttei vielä pelillisesti.” Huomauttaa Into lopuksi.

FoSun peli Naantalissa alkaa kello 15.00.

#FoSuSince1993

Otteluraportti


OTTELURAPORTTI SB NAANTALI - FOSU

FoSu Edustus haki Naantalista selvän 14-5 voiton ja nousi sarjataulukossa kolmanneksi. Se on pelannut nyt kymmenen ottelua ja peräti viisi kertaa tehnyt yli 10 maalia ja onkin oman lohkonsa eniten maaleja tehnyt joukkue 93 osumalla.

TASAPAINOINEN ESITYS

FoSu meni heti ensimmäisellä minuutilla johtoon, ja vei ensimmäisen erän 4-2. Toisessa erässä se kasvatti johtoaan lukemiksi 8-3. Viimeisessä erässä FoSu hurjasteli vielä kuusi maalia lisää, vastustaja kaunisteli omia lukemiaan kahdesti, ja näin ollen loppulukemat 14-5.

Päävalmentaja Ville Into sanoo ottelun alun olleen FoSulle vaikea, vaikka se menikin nopeasti johtoon. ”Pallo pomppi parketilla, eikä oikein saatu avattua peliä nopeasti. Mutta peli parani koko ajan ja pystyttiin luomaan mukavasti maalipaikkoja kaikilla kolmella kentällä.” Tiivistää Into ottelun kuvan, mutta muistuttaa myös että FoSu joutui tekemään töitä vaikka lukemat olivatkin noin selvät. ”Tosin se ei vaatinut mitään ihmesuoritusta, tasapainoinen ja rutiininomainen voitto.” Täsmentää Into ja sanoo lopuksi vielä, että on todella tyytyväinen joukkueen esitykseen ja nostaa esille kolmoskentän Brusin-Aaltonen (Jesse)-Kainulainen-Majalahti-Aaltonen(Juha). ”He olivat tänään huikeassa vedossa. Viisi tehtyä ja nolla päästettyä omiin.” Päättää Into.

FoSun tehokkaimmat
????Kalle Laukkanen 2+1
????Markus Lintula 2+1
????Joe Koppanen 2+1
????Eelis Brusin 2+1
Antti Järviselle 21 torjuntaa Brusinille duunarikypärä.

FoSulla on vielä tämän vuoden puolella yksi peli, vieraissa. Sitten on Joulutauko, ja tammikuun alussa pelataan jälleen kotona.

#FoSuSince1993

????????SUOMI FINAALISSA????????

Suomi ja Ruotsi kohtaavat tänään salibandyn MM-Finaalissa. Kisakatsomot pystyyn ja kaikki kannustamaan ja fanittamaan Suomi voittoon kotona, kaverilla, naapurilla... Missä vaan ja sinivalkoista päälle! ????????Suomen ja ????????Ruotsin peli alkaa kello 17.00.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
SB Naantali 5 - 14
(2 - 4) (1 - 4) (2 - 6)
0' Maali Lintula Markus

0' Maalisyöttö Laukkanen Kalle

3' Jäähy: 2min Brusin Eelis

10' Oma maali Aaltonen Jesse

12' Maali Aaltonen Jesse

12' Maalisyöttö Brusin Eelis

15' Maali Koppanen Joe

22' Maali Brusin Eelis

22' Maalisyöttö Aaltonen Juha

25' Maali Koppanen Joe

25' Maalisyöttö Alalempi Aku

27' Jäähy: 2min Moisander Matti

34' Maali Laukkanen Kalle

34' Maalisyöttö Lintula Markus

35' Maali Brusin Eelis

35' Maalisyöttö Kainulainen Veeti

45' Maali Kanninen Aleksi

45' Maalisyöttö Koppanen Joe

45' Maali Kainulainen Veeti

50' Maali Kanninen Aleksi

50' Maalisyöttö Mertanen Matti

55' Maali Laukkanen Kalle

55' Maalisyöttö Salomäki Ville

58' Maali Mertanen Matti

58' Maalisyöttö Alalempi Aku

59' Maali Lintula Markus

59' Maalisyöttö Salomäki Ville
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat