Esittely
Ottelutilastot
FoSu - KaKo Säkylä
2018-2019 - Edustus - Länsirannikon 2 divisioona
Klo 18:00 Kirkassilmä Areena Forssa
1
Jou

Otteluennakko FoSu - KaKo


OTTELUENNAKKO FOSU - KAKO

FoSu Edustus kohtaa lauantaina Kirkassilmä-Areenalla KaKon Säkylästä. Nyt taistellaan isoista pisteistä, FoSu taistelee paikasta playoffeissa ja eroa niihin on kaksi pistettä tällä hetkellä kun kausi lähestyy puolta väliä. Tämä on myös FoSun vuoden viimeinen kotiottelu, joten kaikki hallille lauantaina.

MAALIRIKASTA

KaKo on sarjassa kolmantena tällä hetkellä. Se on tehnyt toiseksi eniten maaleja, mutta myös päästänyt niitä toiseksi eniten. Se hävisi kauden avausottelun 16-0, mutta sen jälkeen kahdeksasta ottelusta voittoja on kertynyt viisi ja sijoitus kolmas. KaKo katkaisi parin ottelun tappioputken viimeksi Ruoskan vieraana.

Päävalmentaja Ville Into muistaa KaKon hyvästä vastahyökkäyspelistä. ”Lisäksi he pelaavat oman pään kurinalaisesti.” Aloittaa Into. Hän sanoo KaKon olevan nousuvireessä ja huomioi heidän hyvyytensä, vaikka joukkue pelaa pienellä rosterilla. ”Kako on napsinut voittoja kärkijoukkueista ja varsin maalirikkaita matseja he ovat pelanneet. Vaikka joukkue operoi pienellä rosterilla niin laatua heiltä löytyy!” Huomauttaa Into.

Päävalmentajalla on selvä resepti siihen, miten voitto lauantaina otetaan. ”Aika ja tila pitää saada näiltä kavereilta pois hyökkäysalueella.” Päättää Into.

FoSu on tähän mennessä kerännyt kahdeksasta ottelusta neljä voittoa. Yhdellä voitolla tai tappiolla sijoitukset voivat sarjassa muuttua monta pykälää.

FoSu - KaKo
Lauantaina kello 18.00.

Otteluraportti


OTTELURAPORTTI FOSU - KAKO

FoSu tarjoili lauantaina kotiyleisölle 18 tehtyä maalia, vieraat tekivät kymmenen, joten lauantai-illassa nähtiin varsin maalirikas ottelu.
FoSu nousi voiton myötä neljänneksi ja kiinni playoff-paikkaan.

VASTAHYÖKKÄYSTEN ILTA

FoSu meni ensimmäisen kymmenen minuutin aikana 5-0 johtoon ja vei ensimmäisen erän lukemin 5-1. Päävalmentaja Ville Intoa lämmitti ensimmäisen erän tehokkuus. ”Oltiin juu tehokkaita ja pystyttiin myös pimentämään KaKon tehomiehet.” Sanoo Into, mutta huomauttaa että erän lopussa alkoi näkyä pieniä merkkejä huolimattomuudesta.

Toisen erän alku oli Innon mukaan hyvä. ”Olimme aktiivisia siinä ja pidettiin KaKo hyvin kurissa 5vs.5-pelissä. Mutta pallonmenetyksistä tulleilla vastahyökkäyksillä kaveri pääsi rokottomaan.” Kahden erän jälkeen FoSu johti 8-6.

Kolmannessa erässä FoSulle tuli pallonmenetyksiä edelleen liikaa, mutta FoSu oli tehokas omissa paikoissaan ja se tekikin peräti kymmenen maalia viimeisessä erässä KaKon neljää vastaan. Näin lopputulos kirjattiin lukemin 18-10. ”Vastahyökkäykset olivat kiitettävällä tasolla.” Kiittelee Into, mutta anta pienen kritiikin johtoasemassa pelaamisesta. ”Kun johdettiin, puolustettiin laiskasti. Tiedettiin kyllä, että KaKo on vaarallinen vastahyökkäysjoukkue ja se kyllä näkyi.” Murisee Into.

Into sanoo lopuksi vielä, että oli todella hienoa, että niin moni pelaaja pääsi pisteille ottelussa. ”15 kaveria teki pisteitä.” Myhäilee Into ja nostaa vielä kentän ”Brusin - Aaltonen Jesse - Kainulainen - Aaltonen Juha - Alalempi” esille. ”Olen heidän peliinsä erityisen tyytyväinen! Päättää Into.

FoSun tehokkaimmat
????Joe Koppanen 3+1
????Kalle Laukkanen 2+2
????Matti Mertanen 1+3

Prihdille 32 torjuntaa ja duunarikypärä Alalemme.

MÄKISEN PALUU

Tommi Mäkinen pelasi kauden ensimmäisen kokonaisen ottelun. Edellisessä ottelussa Mäkiselle kertyi muutamia minuutteja, mutta nyt mies oli tositoimissa koko pelin. Mäkinen oli odottanut paluutaan pitkään. ”Hienolta tuntui päästä takas pelaamaan, johan tätä on odotettukin.” Sanoo Mäkinen. Hän sanoo pelaamisen sujuneen paremmin kuin oli odottanut. ”Tietenkin tutut ketjukaverit helpottivat pelaamista tosi paljon.” Kiittelee Mäkinen, joka teki ottelussa tehot 1+1.

Päävalmentaja Ville Into kommentoi Mäkisen paluun olleen todella hienoa ja odotettua. ”Tommi tuo johtajuutta lisää alakertaan ja tulivoimaa viivaan. Meillä on nyt paljon loukkaantumisia ja sairasteluja joten siinäkin mielessä hyvä saada äijiä sairastuvalta pois.”

ENSI VUOTEEN

FoSun seuraava kotipeli on vasta ensi vuoden puolella 5. tammikuuta, tänä vuonna kuitenkin käydään vielä vieraissa pari kertaa ennen joulutaukoa.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
18 - 10
(5 - 1) (3 - 5) (10 - 4)
KaKo Säkylä
2' Maali Remes Niko

2' Maalisyöttö Mäkinen Tommi

3' Maali Laukkanen Kalle

3' Maalisyöttö Salomäki Ville

4' Maali Koppanen Joe

4' Maalisyöttö Mertanen Matti

9' Maali Salomäki Ville

9' Maalisyöttö Laukkanen Kalle

10' Maali Aaltonen Jesse

10' Maalisyöttö Brusin Eelis

17' Jäähy: 2min Kanninen Aleksi

26' Maali Aaltonen Juha

26' Maalisyöttö Alalempi Aku

32' Maali Laukkanen Kalle

32' Maalisyöttö Lintula Markus

33' Maali Aaltonen Jesse

33' Maalisyöttö Brusin Eelis

40' Jäähy: 2min Hautala Niilo

43' Maali Koppanen Joe

43' Maalisyöttö Mertanen Matti

45' Maali Mertanen Matti

45' Maalisyöttö Kanninen Aleksi

47' Maali Kanninen Aleksi

47' Maalisyöttö Koppanen Joe

48' Maali Hautala Viljo

48' Maalisyöttö Mertanen Matti

49' Maali Mäkinen Tommi

49' Maalisyöttö Laukkanen Kalle

52' Maali Hautala Niilo

53' Maali Aaltonen Juha

53' Maalisyöttö Kainulainen Veeti

58' Maali Koppanen Joe

58' Maalisyöttö Hautala Niilo

58' Maali Salomäki Ville

58' Maalisyöttö Lintula Markus

59' Maali Brusin Eelis

59' Maalisyöttö Alalempi Aku
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat