Esittely
Ottelutilastot
FoSu - FBC Turku 2
2018-2019 - Edustus - Länsirannikon 2 divisioona
Klo 18:00 Kirkasilmä Areena Forssa
27
Lok

Otteluennakko


OTTELUENNAKKO FOSU - FBC TURKU 2

FoSu Edustus lähtee hakemaan kauden ensimmäistä kotivoittoaan FBC Turun kustannuksella. Kauden voitot tähän mennessä ovat tulleet vieraissa. Viime pelissä aukesivat maalihanat oikein kunnolla ja sille haetaan nyt jatkoa.

TIUKKA TAISTO PISTEISTÄ

FoSu ja FBC Turku 2 löytyvät sarjataulukosta perättäisiltä sijoilta tasapisteissä. FoSu on tällä hetkellä sijalla 7, mutta pudotuspeliviivaan on matkaa vain yksi piste. Joukkueiden tilastot alkukaudelta ovat hyvin samanlaiset, maalierossakin ainoastaan yhden maalin ero. Luvassa on tiukka taisto pisteistä ja sen tietää myös FoSun kapteeni Markus Lintula. ”Kova porukka sieltä tulee vastaan taas. Mutta odotan, että me pelataan omalla tasolla lauantaina ja otetaan ensimmäiset kotipisteet tällä kaudella.” Sanoo Lintula ja toteaa, että FoSu lähtee jatkamaan siitä mihin viime pelissä jäi. ”Hyvän viimeistelyn täytyy jatkua!” Muistuttaa Lintula.

VANHOJA TUTTUJA

Vielä ei ole tietoa Turun kokoonpanosta, mutta sieltä saattaa vastaan tulla entisiä FoSu-pelureita. Lintula odottaa vesi kielellä vanhojen tuttujen kohtaamista. ”Joo siellä tosiaan on vanhoja pelikavereita vastustajalla. Pörrö (Heirola) laittoikin tossa viestiä, että ei uskalla tulla kuulemma. No toivottavasti sieltä Rääni (Grahn) ja Riku (Suoranta) sit tulee edes.” Virnistää Lintula ja sanoo lopuksi että kentällä saatetaan vaihtaa myös vähän kuulumisia.

Kuka uskaltaa tulla Forssaan? ???? Tämä on nähtävä!

FoSu - FBC Turku 2
La 27.10.
Kirkassilmä-Areenalla kello 18.00.

Otteluraportti FoSu - FBT Turku 2


OTTELURAPORTTI FOSU - FBC TURKU 2

FoSu Edustus oli tyly kotonaan ja latoi kympin täyteen jo toisessa erässä, päästi vähän maaleja ja hurjasteli 12-3 voiton lauantai-illassa. Voitto oli ensimmäinen kotona tällä kaudella ja se nosti Suupparit viidenneksi.

KETSUPPIPULLO JÄI AUKI

Viime ottelussaan FoSu teki 12 maalia ja lähti jatkamaan siitä mihin silloin jäi, ja onnistuiskin siinä. FoSu meni käytännössä ensimmäisessä erässä jo menojaan kun se karkasi 13 minuutin jälkeen jo 5-1 johtoon. Turku onnistui vielä roikkumaan mukana kaventaen FoSun johtoa parin maalin päähän ja ensimmäiselle erätauolle mentiin lukemista 6-3. Turku ei sitten enempää maaleja tehnytkään ottelussa.

Toisen erän alkuun FoSu karkasi 9-3 johtoon ja kymppi oli täynnä 36 minuutin kohdalla. Viimeisessä erässä se teki vielä pari maalia ja voitti ansaitusti 12-3.

”Joukkueella pysy juu maalihanat auki mukavasti, itsellä oli vähän tukossa vielä.” Sanoi kapteeni Markus Lintula ottelun jälkeen, joka tosin merkkautti viisi syöttöpistettä, vaikka maalinteossa ei onnistunutkaan. Voitto tuli Lintulan mukaan tehokkuuden ansiosta. ”Lisäksi puolustettiin hyvin varsinkin kaksi viimeistä erää. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan peliin!” Toteaa Lintula.

Ottelussa VIISI maalia tehnyt Veeti Kainulainen kiitteli sitä, että pallo liikkui hyvin joukkueella. ”Pääsin sen takia hyviltä paikoilta naulaamaan!” Myhäilee Kainulainen.

Ottelun tehokkaimmat
????Veeti Kainulainen 5+1
????Markus Lintula 0+5
????Juha Laitila 3+1
????Joe Koppanen 2+0

Järviselle kertyi torjuntoja 25.

FoSun kausi jatkuu ensi PERJANTAINA kotona kello 19.00. FBT Pitua vastaan.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
12 - 3
(6 - 3) (4 - 0) (2 - 0)
FBC Turku 2
2' Maali Kainulainen Veeti

2' Maalisyöttö Lintula Markus

4' Maali Koppanen Joe

4' Maalisyöttö Alalempi Aku

9' Maali Laitila Juha

9' Maalisyöttö Kainulainen Veeti

13' Maali Laukkanen Kalle

13' Maalisyöttö Salomäki Ville

13' Maali Kainulainen Veeti

13' Maalisyöttö Remes Niko

19' Maali Laitila Juha

19' Maalisyöttö Lintula Markus

19' Jäähy: 2min Leinonen Oiva

20' Maali Kainulainen Veeti

20' Maalisyöttö Lintula Markus

22' Maali Kainulainen Veeti

22' Maalisyöttö Laitila Juha

23' Maali Koppanen Joe

23' Maalisyöttö Kanninen Aleksi

26' Jäähy: 2min Mertanen Matti

36' Maali Laitila Juha

36' Maalisyöttö Lintula Markus

48' Maali Kainulainen Veeti

48' Maalisyöttö Lintula Markus

53' Maali Alalempi Aku
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat