Esittely
Ottelutilastot
FoSu - SB Hirvensalo
2018-2019 - Edustus - Länsirannikon 2 divisioona
Klo 18:00 Kirkassilmä Areena Forssa
13
Lok

Otteluennakko


OTTELUENNAKKO FOSU - SB HIRVENSALO


Fosu Edustuksen kausi jatkuu kotiottelulla SB Hirvensaloa vastaan lauantaina. Viime pelissä tulleelle voitolle haetaan nyt jatkoa. Vastustajan leiristä löytyy tuttuja pelaajia, sillä he yhdistyivät viime vuonna kakkosta pelanneen TVV:n kanssa.


MARIENHOF SOIMAAN


FoSu pelaa kauden kolmannen ottelunsa kakkosdivarissa. Sillä on alla yksi voitto ja yksi tappio, pisteitä kasassa kaksi. Päävalmentaja Ville Into kertoo seuraavaksi millä pistetili karttuu lisää. ”Lähdetään parantamaan peliä vähän joka osa-alueella. Ollaan käyty joukkueen kanssa pelillisiä asioita hieman läpi. Nyt sitten nähdään otettiinko asioista koppia.” Aloittaa Into ja tarkentaa että varsinkin pallollista pelaamista pitää parantaa ja olla jatkossa siinä paljon aggressiivisempia.


Vastustajasta Ville Into tietää, että sieltä löytyy kokemusta ihan liigakentiltä asti. ”Vastaan tulee laadukas joukkue ja varsinkin heidän hyökkäyskalustonsa on hyvä.” Muistuttaa Into ja sanoo lopuksi vielä mikä biisi tulee soimaan lauantaina Kirkassilmä-Areenalla. ”Toistan taas itseäni, mutta kyllä lauantain matsissa painottuu taas maalinteko tehokkuus. Sovittiin jätkien kanssa että nyt on tuhlailut tuhlailtu ja Marienhoff tulee soimaan lauantaina.” Päättää Into.


FoSu ja SB Hirvensalo

Lauantaina 13.10. kello 18.00.

Otteluraportti


OTTELURAPORTTI FOSU - SB HIRVENSALO

FoSu Edustuksen kauden kolmas ottelu kakkosdivarissa päättyi tappioon, kun SB Hirvensalo haki pisteet matkaansa lukemin 4-9. Illan aikana pääosaan nousi tehokkuus, jossa vastustaja oli parempi.

KYLMÄÄ VETTÄ

FoSu sai heti ottelun ensimmäisessä erässä kylmää vettä niskaansa. Sillä oli muutama laadukas paikka tehdä maali, mutta ei onnistunut ja vastustaja kävi kuittaamassa toiseen päähän ja käytti puolestaan omat paikkansa ja 4-0 ensimmäisen erän jälkeen.

Toisen erän jälkeen tilanne oli vieraille 1-7. Kolmannessa erässä FoSu sai kiriä aikaiseksi kun Kalle Laukkanen viimeisteli hattutempun, ja Joe Koppanen teki yhden, mutta kiri käi vajaaksi maalien suhteen ja lopputulos lopulta 4-9 vieraiden hyväksi.

TEHOKKUUS RATKAISI

Toiseen erään FoSu lähti pelillisellä muutoksella. ”Jouduttiin avaamaan peliä ja se on noinkin kokenutta joukkuetta vastaan aina iso riski.” Sanoo päävalmentaja Ville Into ja nostaa esille myös vastustajan tehokkuuden. ”Me jouduttiin tekemään hirveä työmäärä neljän maalin eteen, kun sitten taas vastustaja käytti omat paikkansa turhankin tehokkaasti.” Harmittelee Into ja sanoo FoSun painivan edelleen juuri tuon maalintekotehokkuuden kanssa.

Vaikka tappio tulikin ja aika tylyllä tavalla niin Into valaa uskoa joukueeseen. ”Meillä on liike sarjan parhaimmistoa! Mutta se ei vielä lisää täpliä siellä tulostaululla, jossa näkyi varsinkin kokemus lauantaina.” Toteaa Into ja sanoo vielä lopuksi että syitä tappiolle ei tarvitse kaukaa hakea. ”Tilastojen mukaan meillä oli todella laadukkaita maalintekopaikkoja vähintään kolmeen maaliin per erä, mutta ei tehty.” Päättää Into.

FoSun tehokkaimmat
Kalle Laukkanen 3+0
Markus Lintula 0+2

Antti Järviselle kahteen erään 14 torjuntaa ja Jarno Prihdille kolmannessa erässä 9 torjuntaa.

FoSun kausi jatkuu ensi viikon perjantaina vieraissa Bullsin vieraana ja kotona pelataan seuraavan kerran 27.10. kello 18.00.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
4 - 9
(0 - 4) (1 - 3) (3 - 2)
SB Hirvensalo
28' Maali Laukkanen Kalle

28' Maalisyöttö Salomäki Ville

41' Maali Laukkanen Kalle

41' Maalisyöttö Lintula Markus

46' Maali Laukkanen Kalle

46' Maalisyöttö Lintula Markus

51' Jäähy: 2min Koppanen Joe

51' Maali Koppanen Joe

51' Maalisyöttö Majalahti Niko
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat