Esittely
Ottelutilastot
Ruoska Paimio - FoSu
2018-2019 - Edustus - Länsirannikon 2 divisioona
Klo 18:00 SB Areena, Turku
29
Syy

Otteluennakko Ruoska - FoSu 29.9.


OTTELUENNAKKO RUOSKA - FOSU

FoSu Edustuksen juhlakausi jatkuu lauantaina Ruoskan vieraana. Ottelu on Kakkosdivarissa FoSulle toinen, ja se hakee kauden avauspisteitä kärsittyään kauden avauksessa tappion Medalle. Ruoskalle peli on kauden ensimmäinen.

KOKOONPANOON MUUTOKSIA

Päävalmentaja Ville Into kommentoi FoSun lähtevän luottavaisin mielin hakemaan pisteitä. ”Kirvelevä kotitappio ollaan käyty joukkueen kanssa läpi ja siitä otettiin oppia. Meidän pitää parantaa omaa tehokkuutta ja päästä enemmän hyökkäysalueella sektoreille. Viime pelissä olimme kaksi erää pallollisena hieman aneemisia ja vaarattomia. Varsinkin tätä asiaa ollaan viikon treeneissä käyty läpi.” Aloittaa Into ja sanoo fokuksen olevan siinä että jokainen pelaaja parantaa omaa suoritustaan viime pelistä. ”Myös pieniä kokoonpanomuutoksia tullaan tekemään.” Sanoo Into lopuksi ja muistuttaa vielä että Ruoska tulee olemaan kova ja fyysinen vastus. ”Tulee tiukka peli.” Päättää Into.

Ruoskan ja FoSun välinen ottelu alkaa kello 18.00.

Ohessa linkki tulospalveluun.
https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/ruoska-fosu...

Otteluraportti Fosu - Ruoska


OTTELURAPORTTI RUOSKA - FOSU

FoSu Edustus pelasi kauden toisen ottelun kakkosdivarissa ja se oli varsinainen näytelmä. Ruoskan ja FoSun välinen paremmuus ratkesi vasta rangaistuslaukauskisassa, jossa FoSu vei voiton lopulta lukemin 8-9. Varsinainen peliaika päättyi siis 8-8.

VUOROTAHTIA

FoSu joutui heti alussa takaa-ajajaksi kun Ruoska meni parin minuutin jälkeen johtoon. FoSu tasoitti ensimmäisen erän loppupuolella. Tämän jälkeen homman nimi oli se, että Ruoska teki maalin tai kaksi ja FoSu kavensi, jonka jälkeen Ruoska iski taas välittömästi.
Ruoskan etumatka kesti kolmannen erän loppupuolelle asti. FoSu tuli tasoihin kolme minuuttia ennen loppua ja näin ottelu meni jatkoajalle, jossa ei voittaja vielä selvinnyt ja näin mentiin rankkareille. Rankkarikisassa FoSulta onnistuivat Koppanen, Laukkanen ja Salomäki. Rankkareissa maalissa oli Jarno Prihti. Tämä rankkarikisa nähtävissä Ruoskan Facebook-sivuilla, kannattaa katsoa! ??

LOPPUA KOHTI PAREMPAA

Ville Salomäki kommentoi pelin olleen odotetun vaikea Ruoskan kotiluolassa. ”Pari erää oltiin vähän tehottomia ja peli oli aika vaisua.” Sanoo Salomäki. Hän kertoo ottelun ratkaisun tulleen kolmannessa erässä. ”Viimeisessä erässä erässä saatiin sitten homma raiteilleen ja peli oli täysin meidän hallintaa. Tehottomuus vaivasi alussa, mutta parannettiin hyvin lopussa ja päästiinkin tasoihin.” Tiivistää Salomäki lauantai-illan ottelun.

FoSun tehokkaimmat

Juha Laitila 2+1
Joe Koppanen 2+1
Kalle Laukkanen 2+0
Markus Lintula 0+2

Antti Järviselle kirjattiin 25 torjuntaa.

SUOMEN CUP JATKUU

FoSun juhlakausi kakkosdivarissa jatkuu 13.10. kotona kello 18.00. Vastustajaksi saapuu silloin SB Hirvensalo.

Sitä ennen pelataan kuitenkin Suomen Cupin neljättä kierrosta, ja FoSu kohtaa kotonaan KaKon Säkylästä ensi sunnuntaina 7.10. Kirkassilmä-Areenalla kello 18.00.

Liput tuohon otteluun 5e
opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet 3e
Kausikortilla ilmaiseksi!

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
Ruoska Paimio 8 - 9 VL
(1 - 1) (3 - 1) (4 - 6) (0 - 0) (2 - 3)
2' Jäähy: 2min Leinonen Oiva

14' Maali Koppanen Joe

14' Maalisyöttö Leinonen Oiva

32' Maali Laitila Juha

32' Maalisyöttö Kainulainen Veeti

40' Maali Koppanen Joe

40' Maalisyöttö Aaltonen Jesse

43' Maali Laukkanen Kalle

43' Maalisyöttö Lintula Markus

47' Maali Mertanen Matti

47' Maalisyöttö Laitila Juha

48' Maali Laukkanen Kalle

48' Maalisyöttö Lintula Markus

50' Maali Aaltonen Juha

50' Maalisyöttö Majalahti Niko

56' Maali Laitila Juha

56' Maalisyöttö Koppanen Joe
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat