FoSu suosittelee maskien käyttöä
25.9.2020 14:45 Uutisointi / Pääsivusto

FoSu suosittelee maskien käyttöä

Kanta-Hämeen maakunnallinen COVID-19-ryhmä käsitteli torstaina 24.9.2020 kokouksessaan epidemiatilannetta. Ryhmä totesi maakunnan siirtyneen THL:n kriteerien mukaiseen koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen. Jokioisten Leipä areena on yksityisenä liikuntapaikkana julkinen tila, jota suositus kasvomaskien käytöstä koskee. Ensisijaisesti suosittelemme maskeja yleisötapahtumissa ja tilanteissa, jolloin Jokioisten Leipä areenalla on paljon ihmisiä.

Mikäli ei ole mahdollista noudattaa turvavälejä, niin käytetään maskia.

THL ohjeistaa:

Kiihtymisvaiheessa maskien käyttöä suositellaan seuraavissa tilanteissa ja seuraaville henkilöille:

  • Joukkoliikenteessä, jossa lähikontakteja ei aina voida välttää.
  • Koronavirustestiin hakeutuvat henkilöt matkalla näytteenottoon ja ennen testituloksen valmistumista, jos on välttämätön syy liikkua kodin ulkopuolella.
  • Riskialueelta Suomeen saapuvat matkustajat heidän siirtyessään maahantulopisteeltä karanteeniin tai jos heillä on karanteenin aikana välttämätön syy liikkua kodin ulkopuolella.
  • Toisen asteen oppilaitoksissa (mukaan lukien lukiot) ja korkeakouluissa.
  • Julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida aina välttää. Tällaisia julkisia sisätiloja ovat esimerkiksi kaupat, liikuntatilat, kirkot, teatterit, museot, elokuvateatterit ja konserttisalit.

https://www.khshp.fi/uutiset/kanta-hameessa-otetaa...


   
Lisää uutisia
SB-Koulu Ke
«  Lokakuu   »