Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 04/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

FoSu -95 Tikkurilassa – voitto ja ennätystappio - 03.02.2011
FoSu – Josba 8-1

FoSu aloitti Tikkutilan SM-turnauksen Joensuun Josbaa vastaan terävästi. Viime peleissä kadoksissa ollut maalijyvä näytti ainakin hetkiseksi löytyneen, sillä hyvillä ja terävillä hyökkäyksillä FoSu ratkaisi ottelun j o 10 minuutin pelin jälkeen siirtyen käytännössä tavoittamattomaan 5-0 johtoon. joukkueen kannalta erityisen helpottavalta tuntui kiikarimiehen nimeä kantaneen, pitkää kuivaa kautta viettäneen Aksu Peltolan onnistuminen. Aksu sain viimein henkisen lukon auki ja samalla tuntui koko joukkueen peli selvästi vapautuvan.

Ottelun loppua kohti peli hieman tasoittui Josban nostaessa karvaustaan ylemmäs. Vähintään yhtä suuri tekijä oli FoSun koheltaminen hyökkäyksiin lähdössä ja hyökkäyspäässä, mistä seuruanneet pallonmenetykset tarjosivat Josballekin muutaman mahdollisuuden. Myös Johan Simolan ja luotettavasti torjuneen Jere "Steken" Vuorisen kakkoset rikkoivat forssalaispeliä. Alivoimatilanteissa FoSu ei jäänyt jyrän alle, vaan pahimmat mylläkät nähtiin Josban maalilla. Avauspelistä FoSulle selkeä 8-1 voitto.

1-0 Valtteri Heikkonen (Aksu Peltola)
2-0 Aksu Peltola
3-0 Totti Kumpulainen (Ville Parviainen)
4-0 Sakari Polo (Santeri Rekola)
5-0 Aleksi Lahti (Ville Parviainen)
6-1 Aksu Peltola (Samu Saari)
7-1 Joel Wenning (Miika Alenius)
8-1 Aksu PeltolaFoSu – HU -46 1-11

Iloisesti onnistuneen avauspelin jälkeen FoSu kohtasi toisessa turnauksessa peräkkäin Hollolan HU:n. Tuorein jaloin kaukaloon astellut sarjan käkijoukkue on tällä hetkellä sarjassa omaa luokkaansa.

FoSu päätti aloittaa ottelun tarkalla oman pään pelillä ja terävillä vastahyökkäyksillä. Ensimmäiset 5 minuuttia ottelu oli hyvin tasaista ja FoSu teki hyvän otteen seurauksena avausosuman. Sitten muutama alkeellinen munaus omassa päässä tarjosi HU:lle maalintekopaikat, joita joukkue ei jättänyt käyttämättä. Avauserä päättyi vastustajalle 4-1 ja ottelu oli forssalaisittain käytännössä ohi.

FoSun turmaksi ottelussa koitui koheltaminen tai yliyrittäminen, jossa forssalaispelurit juoksivat päättöminä pallon perässä jättäen samalla vastustajan vapaaksi parhaisiin maalintekopaikkoihin. Hyvillä pallosiirroilla HU hajottikin nopeasti FoSun puolustuspaketin. Hollola on pelottavan vaarallinen maalilaukauksissaan ja joukkueen vedot suuntautuvat poikkeuksetta kohti maalia. Toisin oli FoSun laita, sillä laukaukset menivät pitkin seiniä. Myös puolustuksessa tapahtui pari kertaa virhe, jota ei ole enää vähään aikaan nähty; pakit lykkäsivät pallon suoraan oman maalin eteen, josta vastustaja iski säälittä pallon verkkoon. Kaiken kruunuksi FoSu otti 5 kakkosta, joista HU rankaisi kolmesti maalilla.

Loppulukemat olivat forssalaisittain historiallisen tylyt 11-1.

Roimasta tappiosta ja mahalaskusta huolimatta sarja jatkuu ennätystasaisena ja hyvillä onnistumisilla kaikki mahdollisuudet ovat edelleen käsillä.

1-0 Aksu Peltola (Samu Saari)
<< Edellinen
31.01.2011 E-tytöille voitot viikonloppuna
Seuraava >>
04.02.2011 Siltasen Corner - Suupparit perjantaina LoSBin kaatoon
Tänään: 26.04.2018 03:03 Nimipäivä: Terttu ja Teresa 1255235