Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

FoSu -95 saalisti Porvoosta kaksi pistettä - 19.01.2011

FoSu -95 vieraili sunnuntaina Porvoossa ja saalisti kahdesta ottelusta kaksi pistettä. Joulutauolla Uppsalan Storvreta-turnaukseen osallistunut ja kokonaisuudessaan kohtuullisen turnauksen pelannut joukkue on ollut rankasti vajaamiehinen kotiinpaluun jälkeen. Lieneekö tuliaisten mukana ollut flunssa-aalto, sillä pahimmillaan joukkue on kyennyt alkuvuonna harjoittelemaan vain puolittaisella miehityksellä. Myös Porvooseen matkasi paitsi vajaalukuinen niin myös osin toipilaista koostunut joukkue.

FoSu – HU-46 2-6

Avausottelussaan FoSu kohtasi toistaiseksi puhtaalla pelillä sarjaa johtaneen Hollolan. HU on tällä erää erittäin vahvassa vedossa, mutta toisaalta jokainen joukkue on kaadettavissa. Tällä asenteella FoSu asteli kohtaamiseen.

Ottelu alkoi vastustajan pallonhallinnalla ja vajaan kolmen minuutin jälkeen HU teki ylivoimalla 1-0 –johtomaalin Ville Parviaisen istuessa kakkosta. HU siirtyi avauserässä jo 2-0 johtoon, kunnes FoSun onnistui kuittaamaan toisen maalin Samu Saaren iskiessä pallon maalin kattoon Valtteri Heikkosen loistoalustuksesta. Kavennuksen jälkeen peli tasoittui merkittävästi ja FoSulla oli runsaasti hyviä maalintekopaikkoja. Toisen erän alussa FoSu tasoitti ottelun 2-2 Samun iskiessä toistamiseen Valtterin syötön verkkoon. FoSun kompastukseksi koitui HU:n tappavan tehokas ylivoimapeli, sillä toisen erän puolivälissä Totti Kumpulaiselle tuomittu kakkonen avasi vastustajalle mahdollisuuden toiseen ylivoimamaaliin. Puoli minuuttia edellisestä HU iski jälleen jo ratkaisevan tuntuisesti 4-2.

Vaikka ottelu päättyi numerollisesti selviin 6-2 -lukemiin, ottelutapahtumat olivat pitkään tasaiset ja FoSulla oli mahdollisuudet horjuttaa vastustajaansa. FoSu iski kahdesti tolppaan, kahdesti sivuverkkoon ja kerran ylärimaan. Paremmalla onnella lopputulos olisi voinut olla toisenlainen. Tämä ei silti vähennä millään muotoa HU:n arvoa loistojoukkueena.

1-2 Samu Saari (Valtteri Heikkonen)
2-2 Samu Saari (Valtteri Heikkonen)
FoSu – Imatran Voima 4-3

Toisessa ottelussa FoSu kohtasi Imatran Voiman. Sarjassa ei ole yhtään heikkoa vastustajaa ja niinpä tästäkin ottelusta oli odotettavissa tiukka vääntö. FoSulla oli edessään pakkovoiton paikka ja taisteluilme olikin hyvä. Ote kesti jopa vastustajan tekemän avausmaalin minuutin pelin jälkeen. Vahvasti omaan tekemiseen uskoen pelin paino saatiin siirrettyä vastustajan kenttäpäätyyn. Erityisenä vaikeutena FoSulla oli luokaton viimeistely, sillä maalinteko ei sujunut edes tyhjään maaliin. Voimalla oli omat paikkansa ja muutama hyvä yksilö pystyi luomaan painetta FoSun maalille. Onneksi Jere "Steken" Vuorinen torjui vakaaseen tapaansa luotettavasti. Yliyrittäminen ja turhat mailaan lyönnit toivat FoSulle yhden erän verran alivoimaharjoittelua, joka onneksi sujui kohtuullisen hyvin. Maalipaikkojen hyödyntäminen oli kuitenkin puuttuva lenkki, jonka ollessa kunnossa ottelusta olisi ollut saatavissa selvä voitto. Tärkeät kaksi pistettä kuitenkin mukaan Forssaan.

1-1 Johan Simola (Santeri Rekola)
2-1 Totti Kumpulainen (Ville Parviainen)
3-3 Samu Saari
4-3 Samu Saari (Valtteri Heikkonen)

FoSu on sarjassa kuudentena neljällä pisteellä HU:n johtaessa sarjaa edelleen voittamattomana. Sarja on tasainen ja FoSu on edelleen hyvin mukana kisassa. Menestyminen edellyttää kuitenkin onnistumisia ja positiivisen kierteen syntyä. Pelit jatkuvat tammikuun lopussa Tikkurilan Tiikereiden isännöimässä turnauksessa.


<< Edellinen
17.01.2011 Siltasen Corner – Fosulle viikonloppuna voitto ja tappio
Seuraava >>
19.01.2011 30.1.2011 klo 16.30-17.45 Puheenjohtaja Nina Pajanti-Rauduksen kyselytuokio Rehti-areenalla
Tänään: 19.03.2018 14:17 Nimipäivä: Jooseppi ja Juuso 1237559