Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

FL: FoSulle makein voitto - 07.01.2011

FoSu-SC Kaneetti 12-6 (4-4, 3-1, 5-1)

FoSu aloitti ykkösdivisioonan kevätkierroksen kauden toistaiseksi makeimmalla voitolla, kun itälohkoa johtava ja koko sarjassa eniten pisteitä kerännyt keravalainen SC Kaneetti kaatui komeasti Forssassa.
Voiton makoisuutta lisäsi paitsi oman pistepussin karttuminen, myös vastustajan peräti kahdentoista pelin voittoputken katkaiseminen. SC Kaneetti oli hävinnyt viimeksi lokakuun puolivälissä, jonka jälkeen se survoi voittoputkeensa suurimman osan länsilohkon joukkueista – paitsi FoSun.

Ensimmäisessä erässä FoSu meni neljä kertaa johtoon ja keravalaiset tasoittivat yhtä monta kertaa.
Sama tahti jatkui toisessa erässä pelin puolivälin 5-5 lukemiin asti.
Seuraavasta maalista tuli pelin kulminaatiopiste, ehkä sen erikoisen syntytavan vuoksi. FoSu sai samaan syssyyn peräti kolme jäähyä, joista kaksi alkuperäisen jäähyn protestoinnin seurauksena. Toisen protestijäähyn hankki tulistunut valmentaja Sami Leikkilä.
FoSu joutui kahden miehen alivoimaan, joka salibandyssa merkitsee käytännössä maalia vastustajalle. Maali syntyikin nopeasti, mutta toiseen päähän, kun Petri Mäkeläinen kaivoi pallon kulmasta maalin eteen Teemu Aaltoselle, joka täräytti siis kahden miehen alivoimalla 6-5 johdon. FoSu teki erän loppuun vielä 7-5 tasavajaalla.

Päätöserästä ei tullut FoSun viivytystaistelua, sillä isännät hankkivat aktiivisella karvauksellaan tukun maukkaita paikkoja, joista peli olisi jo voinut ratketa.
Ratkaisut siirtyivät kuitenkin erän puolivälin yli. Ensin Aaltonen räväytti 8-5 ja vain 17 sekuntia myöhemmin Atte Koli3 sivalsi puolesta kentästä 9-5. Vajaata minuuttia myöhemmin Mäkeläinen täräytti 10-5 ja taas minuutin päästä Sami Romu 11-5, jolloin sarjakärki oli viimeistään nujerrettu.

FoSulta löytyi kaksi tehokenttää. Mäkeläisen, Aaltosen ja Romun ketju teki viisi maalia ja kentän puolustaja Petri Heino lisäksi yhden. Kari Kaupin, Juha Laitilan ja Markus Lintulan ketju sekä puolustaja Kolis merkkauttivat viisi maalia. Kauppi teki kaikkiaan kolme osumaa ja Mäkeläinen sekä Kuopion palo-opistossa opiskelun aloittava Aaltonen kaksi mieheen. Laitila keräsi tehopisteet 1+3 ja Aaltonen 2+2.

Valmentaja Leikkilä myönsi voiton olleen kauden makein.
– Ja hankkimani jäähy oli ensimmäinen, vaikka olen tässä jo kymmenen vuotta huudellut.
– Toisen erän alivoimamaalista tuli kulminaatiopiste, josta peli alkoi kääntyä meille. Onnistuimme kerrankin joulutauon harjoittelussa ja pystyimme siirtämään tekemisen tason myös peliin.
– Jos olimme syyskierroksella yhden ketjun varassa, on meillä on nyt kaksi tehokasta ketjua.
– Tämä oli meille uuden kauden alku. Vastustajalla oli kahdentoista pelin voittoputki. Meillä on kevätkierroksella kaksitoista peliä ja lähdemme rakentamaan omaa putkeamme, Leikkilä totesi.
SC Kaneetin valmentaja Sami Kaarnamaa myönsi vastustajan paremmuuden, mutta myös moitti omiaan.
– FoSu oli taitava, mutta me olimme nyt niin huonoja kuin mihin huonoimmillamme vaivumme. Voittoputken katkeaminen oli aistittavissa jo edellisissä harjoituksissa ja näinhän tässä kävi, Kaarnamaa tokaisi.<< Edellinen
05.01.2011 Siltasen Corner – Ennakkotunnelmia otteluun FoSu vs. SC Kaneetti
Seuraava >>
07.01.2011 Siltasen Corner – Fosu aloitti kevätkauden komealla voitolla
Tänään: 19.03.2018 08:47 Nimipäivä: Jooseppi ja Juuso 1237469