Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

FoSu-97 otti täyden potin sarja-avauksessa - 09.10.2010

D1-pojat Sisä-Suomi alkusarja 1.lohko

Valokuvia turnauksesta

RuRu-JSB Akademy - FoSu 3 - 5 (0-0,2-3,1-2)

Forssalaisten kauden avausvastustajaksi astui pahin mahdollinen vastustaja. RuRu Academy voitti juuri syksyllä epävirallisen Suomen Mestaruuden Turussa. Hämeenlinnan pojat nappasivat Mestareiden Cupin voiton. Huonoille ei siis viime keväänä hävitty.

Pelin lähtökohta ei ollut kovin hyvä FoSulle. Viimeisenä lukkona jo vuosia maalilla ollut Teemu Laine erehtyi materiaalista ja sahasi sormeensa metallin sijaan. Tuloksena käsi pakettiin ja reilun viikon kilpailukieltoa. Kun varamaalivahti Näräkän Toni katkasi jalkansa syksyn ensimmäisissä treeneissä. Lisäksi Teemua aiemmin harjoituspeleissä tuurannut -98:ien maalivahti Kanervan Jesse on hakemassa rusketusta etelästä. Ongelma oli siis melkoinen. Joukkueenjohtaja Marja Laine teki kuitenkin ihmeen ja värväsi maalinsuulle Karlssonin Samulin. Lisenssi maksuun perjantaina ja mies ensimmäisiin salibandy treeneihin samana päivänä. Hyvin meni maalivahdin pikakoulutus, Samuli taisi olla ihan parhaita, jollei peräti paras maalivahti koko turnauksessa. Näin Forssassa. Tässä täytyy kyllä hieman kertoa lisää taustaa. Samuli torjuu "päätyönään" FoPS:n jääkiekkojoukkueessa. Joukkueenjohtajan hyvät suhteet lätkäpuolelle olivat avuksi.

Pelin ensimmäinen erä oli lievästi FoSun painostusta, tolpat kilahtelivat useaan otteeseen hämeenlinnalaisten päässä, mutta maalia vain ei saatu aikaiseksi. Muutama paikka oli hämeenlinnalaisillakin, mutta FoSun puolustus siivosi hyvin ja loput poimi erinomaisesti maalissa pelannut Samuli Karlsson.

Toisella jaksolla sitten avattiin maalihanat. Ajassa 19.43 RuRu katkaisi puolustuksen huonon syötön ja rankaisi heti. Toinen maali syntyi melkein seuraavasta hyökkäyksestä, kun Konsta Nori teki toisen maalinsa kiertämällä FoSun maalin. Laukaus lähti nollakulmasta ja poukkoili onnekkaasti puolustajan jalasta maaliin. RuRu johti peliä 2-0. Tästä forssalaiset eivät lannistuneet vaan saivat jalkoihinsa entistä enemmän vauhtia ja uskoa itseensä. FoSun taka-ajoa helpotti Stefan Jacobsson, joka otti jäähyn mailaan lyömisestä. Jäähyä kului melkein täysi aika, mutta 20 sekunttia ennen jäähyn loppumista Aaltosen Jesse pisti Mäkeläisen Miikan syötön maaliin ajassa 24.07. Malista oli kulunut ainoastaan 16 sekuntia kun Salon Leevi laukaisi tasoituksen Oraksen Josen syötöstä. Eikä tämäkään riittänyt, vaan ajassa 26.17 Oraksen Jose oli survomassa maalin edessä palloa maaliin. Sinne se menikin, mutta maalin tekijäksi tuli "oma maali".

Kolmanteen erään lähdettiin siis FoSun 2-3 johdossa.
Pelin ratkaisu saatiin heti kolmannen erän alussa, kun Leevi Luoma asetti mailansa Riu Yaemyim:n haaraväliin ja koukkasi sieltä rumasti. Riun ääniala nousi ainakin oktaavin, mutta onneksi peli kulki jäähoidon jälkeen. Tuomari totesi jäähyn 5 minuutin arvoiseksi. FoSu kiitti ja kumarsi tekemällä 2 ylivoimamaalia. Ensimmäsen teki kaltoin kohdeltu Riu Miikan syötöstä ja toisen Jose Ylitalon Juhon syötöstä. Tilanne oli 2-5 ja FoSun pelin maalit oli tehty. Leevi Luoma pääsi vielä hieman kaunistelemaan lukuja päästyään jäähyltä. Otteet vähän kovenivat ottelun lopussa hämeenlinnalaisten turhautuessa. Samalla he pilasivat takaa-ajomahdollisuutensa. Muutaman rajun jääkiekkomaisen taklauksen jälkeen forssalaiset voittivat ottelun lukemin 3-5.

Pistemiehet

Jose Oras 1 + 1
Jesse Aaltonen 1 + 0
Leevi Salo 1 + 0
Riu Yaemyim 1 + 0
Miika Mäkeläinen 0 + 2
Juho Ylitalo 0 + 1


LeKi - SCU 6 - 10 (2-3,2-2,2-5)
RoPo Red - RuRu-JSB Akademy 1 - 13 (0-4,0-4,1-5)kesk. ajassa 38.31
SCU - RoPo White 14 - 2 (6-0,5-2,3-0) kesk. ajassa 43.43
RoPo Red - LeKi 5 - 4 (1-1,1-0,3-3)

RoPo White - FoSu 0 - 12 (0-3,0-3,0-6) kesk ajassa 39.47

Toisessa ottelussa forssalaisia vastaan asettui RoPo White, joka ensimmäisessä pelissään oli ottanut tappion "teknisellä tyrmäyksellä" Janakkalan SC Urbansilta. Odotukset olivat siis kovat myös forssalaisten joukkueessa. Joukkue kuitenkin lähti peliin kävelyvauhdilla puolivaloin. Yritys ei siis ollut lähelläkään samaa kuin päivän ensimmäisessä pelissä. Vastustaja oli kuitenkin montaa luokkaa heikompi ja tämäkin vauhti riitti heille. FoSun maalivahdille Samulille ei pelissä tainnut tulla yhtään torjuntaa.

Maalinteon forssalaiset aloittivat verkkaisesti. Laukaukset lähtivät kaukaa eivätkä löytäneet osoitetta tolppien väliin. Rappaukset sen sijaa takaseinässä oli kovilla, sen verran tiukkoja laukaukset olivat. Peliä pelattiin lähes yksinomaan RoPon päädyssä. Aikaa kului lähes 10 minuttia ennen kuin ensimmäinen maali syntyi Oraksen Josen toimesta. Jatkoa seurasi Mäkeläisen Miikan laukoessa riplailujen jälkeen. Erän viimeisen maalin teki jälleen Jose.

Toisessa erässä virkamiesmäistä salibandyä pelanneet forssalaiset jatkoivat voimakasta painostustaan. Maalit olivat edelleen kortilla. Erässä osuivat kuitenkin Mäkeläisen Miika, Ylitalon Juho sekä Aaltosen Jesse. FoSu sai erässä rankkarinkin RoPon pelaajan pelattua maalivahdin alueella palloa. Laukaisijaksi valitun Kultasen Aksun kädet kuitenkin jäätyivät ja maali jäi syntymättä.


Kolmannessa erässä sitten maalihanat aukesivat kunnolla. Erän kolmella ensimmäisellä minuutilla maaleja tekivät Salon Leevi 2 kertaa sekä kerran Aaltosen Jesse. Tilanne oli nyt 0 – 9. Seurasi kuuden minuutin tauko ja sen jälkeen forssan pojat löivät sinetin talululle. Ajassa 39.25 Miika Mäkeläinen 0 – 10, 39.38 Leevi Salo 0 – 11 ja 39.47 Riu Yaemyim 0 – 12. Tähän ottelu sitten päätettiinkin kehätuomarin keskeytyksellä.

Ilman tilastomerkintään tänään jäivät ainoastaan hyvää peruspakin työtä tehneet Miro Rasila ja Sami Ervasti.

Sarja ei voisi paremmin alkaa ja pelaajat ovat ansainneet valmentajan lupaaman saunaillan ja pizzat. Saa nähdä koska Koukku aloittaa kokin hommat…

Pistemiehet:

Miika Mäkeläinen 3 + 3
Leevi Salo 3 + 0
Jose Oras 2 + 0
Jesse Aaltonen 2 + 0
Juho Ylitalo 1 + 3
Riu Yaeuim 1 + 1
Joonas Rantanen 0 + 3
Akseli Kultanen 0 + 1
Niko Jansson 0 + 1
<< Edellinen
08.10.2010 Siltasen Corner – FoSu tuli, näki ja voitti
Seuraava >>
09.10.2010 FoSu-98 sarja-avaus kotikentällä 10.10.10
Tänään: 19.03.2018 08:51 Nimipäivä: Jooseppi ja Juuso 1237470