Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 02/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

EDUSTUS: OTTELUENNAKKO FOSU-SB NAANTALI - 27.10.2017

Alla kaksi peräkkäistä maalin tappiota. Se tarkoittaa vain yhtä asiaa: Lauantaina Kirkassilmä-Areenalla nähdään todella sisuuntunut kotijoukkue! Vieraaksi saapuu SB Naantali, joka on tällä hetkellä samoissa pisteissä (7) FoSun kanssa, mutta yhden ottelun vähemmän pelanneena, joten kyseessä on isot pisteet.

KAPTEENIN LUPAUS

Viime lauantain kotitappio, jossa FoSu menetti hyvän alun 4-0 johtonsa, on nyt käsitelty ja lauantaina nähdään entistä kovemmin taisteleva FoSu! Kapteeni Markus Lintula lupaa, että pisteet jäävät Forssaan: "Lähtökohta on se, että kyllä meillä täytyy joka jätkän parantaa tekemistä ensin reeneissä ja sitä kautta sitten tehdä asiat paremmin peleissä. Nyt vedetään hyvät reenit vielä ennen lauantaita ja sillon juna palaa raiteille! Fosu pelaa parhaan 60-minuuttisen tällä kaudella ja pisteet jää Forssaan!" Tiivistää Lintula lauantain ennakon ytimekkäästi.

Lintula oli viime pelin poissa, mutta on jälleen pelikunnossa Naantalia vastaan.

MUSTELMIA

Päävalmentaja Ville Into on luottavaisilla fiiliksillä, vaikka pari maalin tappiota onkin alla. "Joukkueessa on hyvä tahtotila päällä ja ollaan käyty noita syitä tappioihin läpi. Lauantaina nähdään käytännössä miten oppi on mennyt perille." Aloittaa Into.
Asioita, joissa FoSun pitää parantaa, on muutamia: "Oman alueen puolustaminen, koska siellä hukkuu äijät nyt ihan liian helposti. Ja sitten peittopeli, siihen haluan paljon enemmän tahtoa syödä sitä palloa ja ottaa mustelmia!" Vaatii Into.

Into heittää ilmoille mielenkiintoisen tilastofaktan: "Meidän alkukauden vaikeudet on yllättäen ollut kolmansissa erissä. Ollaan voitettu vain yksi kolmas erä kuudesta pelatusta. Tämä yllättää sillä tavalla valmennuksen, että meillä on kasassa hyvinkin kokenut pelaajisto, jotka yleensä nämä kolmannet erät pystyy kääntämään voitoiksi." Pohtii Into, mutta lupaa tämänkin muuttuvan lauantaina ja sanoo pelaajien olevan hyvässä fyysisessä kunnossa eikä homma ainakaan jää siitä kiinni.

Lintulalle Naantali ei ole tuttu vastustaja entuudestaan, mutta Into sanoo, että penkin takana ollessaan muistaa pelien olleen maalirikkaita. "Naantali saapuu Forssaan laajalla ja hyvällä materiaalilla. Keskialue meidän pitää pelata tarkkaan. Ja ottaa niitä mustelmia." Korostaa Into lopuksi.

FOSU-SB NAANTALI
KIRKASSILMÄ-AREENALLA
LAUANTAINA kello 18.00.

Päivällä B-Junnujen SM-sarjaa kello 14.00. Joten tervetuloa hallille jo päivällä kannustamaan pojat voittoon!


<< Edellinen
23.10.2017 FoSu -04 syyslomafiiliksissä toisessa karsintaturnauksessa
Seuraava >>
18.11.2017 Naisille häviö ja voitto Toijalassa
Tänään: 19.02.2018 09:35 Nimipäivä: Eija 1223902