Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 02/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

EDUSTUS: Otteluraportti FoSu-IBK Meda - 22.10.2017

FoSu Edustus jäi kotona ilman pisteitä, kun salolainen Meda haki pisteet Kirkassilmä-Areenalta lukemin 5-6. Tappio oli monia harmittava, sillä pisteet olisivat olleet täysin otettavissa.

Pahoittelut! Nettisivujen päivivyksessä on ollut ongelmia, mutta nyt toimii taas. Facebookissa kumminkin aina tuoreeltaan ennakot ja raportit ja tulokset.


UNELMA-ALKU MUTTA...

FoSu tuli otteluun hyvällä työn teolla ja se toteutti hyvin pelisuunnitelmaa. "Peitettiin hyvin keskusta ja oltiin huolellisempia kuin vastustaja" Aloittaa päävalmentaja Ville Into ottelun analysoinnin.

FoSu karkasi 4-0 johtoon toisen erän alussa ja vastustajan oli pakko ottaa aikalisä. Tämän jälkeen vastustaja alkoi kuroa umpeen eroa ja kymmenessä minuutissa se olikin tasoittanut pelin lukemiksi 4-4. Tästä asetelmasta lähdettiin ottelun kolmanteen erään.

Kolmannen erän alussa FoSu käväisi johdossa, jonka Meda kuittasi ennen erän puolta väliä ja siirtyi ottelun lopussa sitten 5-6 johtoon, ensimmäisen kerran illan aikana. Tästä hetki eteenpäin ja FoSulle tuomittiin rangaistuslaukaus, joka ei tuottanut maalia. FoSu pääsi kuitenkin ylivoimalle viimeiseksi pariksi minuutiksi ja haki vimmatusti tasoitusta ilman maalivahtia, kahden miehen ylivoimalla. Tolppaa lähemmäksi se ei kuitenkaan päässyt ja näin ollen Meda kuittasi voiton itselleen.

MUSTA KYMPPI

Into harmitteli toisen erän tapahtumia. "Sen erän musta kymppi sitten suoraan sanottuna ratkaisi pelin. Me aloimme juosta pallon perässä omassa päässä ja keskusta jäi liian avoimeksi poikittaissyötöille ja siitä kaveri rankaisi. Myös meidän kaksinkamppailupelaaminen oli löysää ja annettiin Medalle se kuuluisa "momentum". Pelattiin ihan ok peli ilman sitä toisen erän mustaa kymppiä." Tiivistää Into ja toteaa että "ok" peli ei vaan riitä kärkijoukkueita vastaan.

FoSulle maalin tappio oli jo neljäs tällä kaudella. Kaikki FoSun tappiot ovat tulleet juuri yhdellä maalilla. Myös Into on huomioinut tämän, mutta luo uskoa jatkoon. "No joo, taas maalilla hävittiin, mutta luotto on kova joukkueeseen, että näistä otetaan opiksi ja käännetään nämä maalin voitoiksi jatkossa."

MATKA JATKUU

Into antaa positiivista palautetta nuorelle Veeti Kainulaiselle. "Olen erittäin tyytyväinen hänen peliinsä. Ja muutenkin täytyy ihailla seuran B-junnuja, joista tulee hyviä ja hienoja nuoria miehiä." Tämän lisäksi Into haluaa nostaa ottelusta esiin Ville Salomäen ja Niko Majalahden. "Ville teki jälleen hyvää duunia, ja Niko hyviä nousuja pallon kanssa." Salomäki ja Majalahti tekivät myös maalin mieheen ottelussa. Majalahti sai ottelun jälkeen FoSun duunarikypärän!

Into on erittäin luottavainen joukkueeseen ja sanoo, että alkuviikosta käydään tämä ottelu läpi ja aletaan keskittyä jo taas seuraavaan otteluun.

FoSun maalilla pelannut Antti Järvinen ennakoi ennen ottelua maalin peliä ja niinhän siinä kävi. "Oli tasainen maalin peli, mutta väärään suuntaan. Päästettiin kaveri mukaan peliin 4-0 tilanteessa. Toisen erän nukahdus ja virheet maksoivat nyt kaksi pistettä." Tiivistää Järvinen ottelun tapahtumat ja vannoo, että tästä otetaan nyt kiukkua mukaan jatkoon!

FoSu jatkaa lohkossa kolmantena seitsemällä pisteellä.

Ottelun tehokkaimmat FoSu-pelaajat olivat:

Veeti Kainulainen 1+1
Tommi Mäkinen 0+2

SEURAAVA KOTIPELI on ensi lauantaina 28.10. kello 18.00. Vastassa tuolloin SB Naantali, joka on sarjataulukossa aivan FoSun kannoilla. Jälleen tärkeät pisteet jaossa, joten tervetuloa kannustamaan FoSu voittoon silloin!


<< Edellinen
22.10.2017 FoSun naisten kotiturnaus 22.10.
Seuraava >>
23.10.2017 FoSu -04 syyslomafiiliksissä toisessa karsintaturnauksessa
Tänään: 19.02.2018 09:37 Nimipäivä: Eija 1223903