Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 02/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

EDUSTUS: Otteluennakko FoSu-IBK Meda - 22.10.2017

FoSu Edustus on kotona jälleen, parin vieraspelin "kiertueen" jälkeen. Vastaan Kirkassilmä-Areenalle saapuu sarjakakkonen IBK MEDA Salosta, joka ei vielä ole tappiota tälle kaudelle kärsinyt. Sarjatilanne ennen lauantain ottelua on se, että piste erottaa FoSun (7p.) ja Medan (8p.) Fosu on siis lohkossa tällä hetkellä kolmantena. Luvassa on iso ja tärkeä ottelu pisteistä kahden laadukkaan joukkueen välillä!

KIRKASSILMÄT

Medan alkukausi on lähtenyt odotetusti liikkeelle, kokoonpanoja ja ketjujen koostumuksia kokeillen, sanoo Medan päävalmentaja Otto Syvähuoko. Hänen mukaansa nyt on luvassa todellinen testi: "Kolme ensimmäistä peliä olivat sarjanousijoita vastaan, nyt sitten todelliset testit joukkueen iskukyvystä alkavat, kun ensin oli vastassa Ruoska ja seuraavaksi FoSu." Meda voitti Ruoskan vieraissa lukemin 7-10.

Lauantailta Syvähuoko odottaa paljon: "Uusi paikkakunta ja uusi halli. Innolla odotetaan FoSun kohtaamista, pitäisi olla hyvä kotiyleisö ja kova vastustaja. Ne aina sytyttää."

Viime pelissä Medalle tuli pari loukkaantumista, mutta Syvähuoko ei tätä jää murehtimaan sen enempää. "Ikävät loukkaantumiset ja lisäksi muutama muukin poissaolo niin vähän repaleisella kokoonpanolla päästään vorssalaisia haastamaan, mutta eiköhän me ihan hyvä vastus anneta kirkassilmille."

Näin ovat FoSun pelaajat saaneet jo toisen lempinimen, Autokeitaan kasvattien lisäksi.

HARMITUS HAIHTUNUT

Viime pelin voiton lipsuminen käsistä viimeisillä sekunneilla kalvoi fosulaisia, mutta vain hetken. "Viime perjantain ottelu on käyty läpi joukkueen kanssa ja tällä viikolla ollaan keskitytty tulevaan otteluun Medaa vastaan." Aloittaa FoSun päävalmentaja Ville Into ja sanoo FoSun ottaneen siitä pelistä oppia, kuten jokaisesta pelistä.

Into on innoissaan kun pääsee jälleen kotiyleisön eteen. "Se jos mikä sytyttää äijät!" Myhäilee Into ja sanoo Medan olevan yksi sarjan parhaimmista joukkueista. Into tietää myös millä lauantai-illan erittäin kova vastustaja voitetaan. "Pelin pitää olla tiivistä ja puolustuspelaamisen nöyrää, lisäksi liikkuvat koivet ja tehokas viimeistely niin siinä ne vahvimmat eväät Medaa vastaan."

Into ennakoi laadukasta ottelua. "Alkuun peli on varmaankin tunnustelevaa puolin ja toisin, mutta molemmissa joukkueissa on vahva hyökkäyskalusto, joten eiköhän Forssalaisyleisö saa lauantaina nauttia vauhdikkaasta salibandystä jossa nähdään hienoja suorituksia!" Sanoo Into.

KOPPI

FoSun maalilla kolmatta kauttaan torjuva Antti Järvinen sanoo voittoon tarvittavan huomattavasti parempaa puolustuspeliä. "Tätä on nyt painotettu ja luulen, koppi on otettu! Ja olisihan se kauheen kiva jos maalimäärä saatais omissa tiputettua vaikka puoleen! Tässä kohtaa saa tietysti vähän peiliinkin kurkistaa..." Toteaa Järvinen.

FoSu on päästänyt kauden viidessä pelissä tähän mennessä 33 maalia, joka tekee 6,6 per peli. Mutta myös toisessa päässä verkko on heilunut lohkossa eniten, tehtyjä maaleja FoSulla on 38, joka puolestaan tekee 7,6 ottelua kohden.

Myös Järvinen odottaa lauantailta todella kovaa ottelua. "Vastus on edellistä kovempi, tulossa varmasti kova vääntö mikä ratkaistaan pikkujutuilla. Veikkaan tiukkaa, maalin peliä. Kun vaan maltetaan pelata omanpään kautta, niin eiköhän me voitto kairata!" Päättää Järvinen.

FoSu - IBK Meda lauantaina Kirkassilmä-Areenalla kello 18.00.
Otteluisäntänä OP Lounaismaa!


<< Edellinen
22.10.2017 FoSun naisten kotiturnaus 22.10.
Seuraava >>
22.10.2017 EDUSTUS: Otteluraportti FoSu-IBK Meda
Tänään: 19.02.2018 09:37 Nimipäivä: Eija 1223903