Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 02/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

EDUSTUS: Otteluennakko TVV-FoSu - 22.10.2017

FoSu Edustuksen kausi jatkuu perjantaina kun se matkustaa TVV:n vieraaksi. Kolmen ottelun voittoputkessa puksuttava FoSun juna lähtee hakemaan jatkoa viime pelin hyville otteille. TVV tarjoaa ottelusta livestreamin LKV Tuomiset YouTube-kanavalla. Ottelu alkaa kello 19.00.


AUTOKEITAAN KASVATIT

TVV on lohkossa kuudentena, kahdella voitolla ja kahdella tappiolla, neljässä pisteessä. Oskari Tuominen kommentoi TVV:stä, että kausi on alkanut kaksijakoisissa tunnelmissa: "Neljän pelin jälkeen ollaan saatu tosiaan neljä pistettä. Sarjan yhtä ennakkosuosikkia vastaan avattiin kausi ja siitä jäi nolla pistettä, mutta samalla myös ymmärrys että kuulutaan sarjaan. Ollaan päästy peli peliltä eteenpäin ja vähitellen aletaan löytämään omaa pelillistä identiteettiä. Joukkueen sisällä henki on erittäin hyvä ja vahva luotto omaan tekemiseen joka jätkällä." Sanoo Tuominen.

Tuominen ennakoi tulevasta perjantai-illasta maalirikasta. "Tilastojen valossa paljon maaleja nähtäneen joten takuuvarmasti katsojaystävällinen ottelu. Lisäksi kentällä tultaneen näkemään myös useampi sarjan top5-pelaajista."

Tuominen kertoo myös, että FoSun viime peli on huomioitu, mutta muuten Suupparit on täysi mysteeri joukkueena. "Viime peliin Laitila näytti saaneen jonkun suonenvedon, mutta me laitetaan siihen stoppi perjantaina." Uhoaa Tuominen pilke silmäkulmassa. "Ei muuta kuin tervetuloa Turkuun, Autokeitaan kasvatit." Sanoo Tuominen lopuksi.

VARIAATIOITA

FoSu pelasi siis mainion vieraspelin viimeksi Säkylässä. Päävalmentaja Ville Into sanoo kuitenkin, että vielä on parannettavaa joka osa-alueella. Vastustajaa Into ei tunne, mutta sanoo FoSun keskittyvän omaan peliinsä.

Alkukaudesta vaivannut maalinteko on parissa viime pelissä ollut muisto vain. FoSu on tehnyt niissä peräti 22 maalia. "Meidän kärkiketjut pelasivat mallikkaasti viime pelin." Sanoo Into viitaten Säkylän selkäsaunaan. "Kaikki hyökkäystriot ovat peli peliltä parantaneet peliä. Olemme tosin hiukan joutuneet vaihtamaan pakkeja, joka tietysti hieman aina sekoittaa peliä. Alkukaudesta kylläkin on vielä hyvä hieman kokeilla eri variaatioita ja kyllä ne sieltä ihan varmasti jossain vaiheessa loksahtaa paikalleen." Sanoo Into kauden viidennen ottelun aattona.

Jesse Aaltonen, kolmoskentässä yhdessä Grahnin ja Kannisen kanssa pelannut hyökkääjä, pohdiskelee muutamia asioita joita FoSu voi vielä parantaa: "Kaksinkamppailut, peittopeli ja lisäksi jalkaa liikkuun enemmän." Luettelee Aaltonen. Oman kenttänsä pelistä Aaltonen sanoo, että vaikka vielä ei ole maaleja kauheasti tehtykään, niin uskoa on että niitä alkaa kohta syntymään. Myös Into otti tähän kantaa: "Käydään heidän viisikon kanssa vielä läpi asioita ja etenkin pelin avaamista." Päättää Into.

FoSun ja TVV:n ottelu siis kello 19.00. perjantaina ja seuraavan kerran kotona Kirkassilmä-Areenala lauantaina 21.10. kello 18.00


<< Edellinen
22.10.2017 FoSun naisten kotiturnaus 22.10.
Seuraava >>
22.10.2017 EDUSTUS: Otteluraportti TVV-FoSu
Tänään: 19.02.2018 09:35 Nimipäivä: Eija 1223903