Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

EDUSTUS: Otteluraportti KaKo-FoSu - 08.10.2017

FoSu oli Säkylässä tehokas vierailija ja haki pisteet Vorssaan 13-8 voitolla. Illan tehokkain oli Juha Laitila kuudella tehopisteellään.

LOISTAVA ALKU

Tuskin oli kaikki yleisöstä saapunut paikalle kun FoSu oli tehnyt jo kolme maalia. FoSu johti 0-3 ajassa 4.18., kun Salama-ketju oli iskenyt kahdesti ja Laitila kerran tähän mennessä.

Kotijoukkue pääsi kuitenkin peliin mukaan kaventaen parilla maalilla, mutta FoSu teki vielä yhden ja siirtyi ensimmäiselle erätauolle 4-2 johdossa.

TOINEN LOISTAVA ALKU

FoSu tuli toiseen erään jälleen hyvällä tempolla. Ensin se tappoi alivoiman ja sitten käytti oman ylivoimansa ja vielä perään tehden yhden lisää ja tilanne oli 2-6 toisen erän alussa.

Kotijoukkue kavensi jälleen, mutta kaava oli selvä. FoSu teki aina pari lisää. Lopussa kotijoukkue kaunisteli lukemia, mutta ei FoSulla ollut koko iltana mitään hätää. Näin lopputulos 8-13 ja ansaittu voitto!

MAALIHANAT PYSYIVÄT AUKI

Viime pelissä maalihanat aukaissut FoSu jatkoi siis maalitehtailuaan. Divarin entinen tutkapari Juha Laitila - Teemu Aaltonen, täydennettynä Valtteri Heikkosella, tarjoili silmiähiveleviä kauniita osumia, kun tähän lisätään Salama-ketjun loistava ilta ja kolmoskentän työmäärä vaikka onnistumisia ei heille tullutkaan (mutta jatkossa tulee varmasti), niin voidaan sanoa vierasreissun olleen erittäin onnistunut!

Päävalmentaja Ville Into oli ottelun jälkeen hymy huulilla. "Maalinteko oli tänään mukavan rentoa ja se pelinkääntökin mallikasta, oltiin myös sen verran nälkäisiä että voitettin hyvin irtopalloja." Sanoo Into ja lisää, että Säkylän pieni kenttä hänen mukaansa teki pelistä kuitenkin hieman haastavan.

Viime pelin jälkeen FoSussa oli käyty läpi myös erikoistilanteita. KaKo pääsi koittamaan muutaman kerran ylivoimaa, onnistuen vain kerran. "Alivoimamme toimi tänään erittäin hyvin!" Sanoo Into. FoSun ylivoima oli myös hyvää, mutta sitä Innon mukaan vielä kehitellään tehokkaammaksi. Into summaa pelin kaikenkaikkiaan yhteen lauseeseen. "Meiltä hyvä peli ja hyvä tulos!"

LAITILA-AALTONEN

Divarin entinen tutkapari löysi toisensa todenteolla kauden neljännessä pelissä. Teemu Aaltonen teki neljä maalia Laitilan toimiessa näistä kolmessa syöttäjänä. Ketjun kolmas lenkki Valtteri Heikkonen täydensi ketjun loistavasti tehden itsekin tehot 2+2.

Maalinteko näytti ajoittain jopa todella helpolta. "No ei se koskaan helppoa ole. Nyt yksinkertaistettiin peliä ja se tuotti tulosta, toivottavasti sama jatkuu seuraavissa peleissä." Sanoo Laitila ja antaa kiitosta koko kentälle. "Oma kenttä voitti oman pelinsä 7-0 niin ei voi olla muutaku tyytyväinen."

Teemu Aaltonen sanoi ottelun jälkeen, että hyvät suoritukset alkoivat ruokkimaan entisestään. "Pelattiin hyvin viisikkona ja varmaan kaikilla oli tänään oikeanlainen henkinen vireystila ja pystyttiin pelaamaan pallon kanssa rohkeasti, mutta fiksusti. Ja tosiaan: maalipaikoissa oltiin tänään tehokkaita! Oikeaan suuntaan ollaan pikkuhiljaa menossa." Iloitsee Aaltonen.

Salama-ketju Kalle Laukkanen teki ottelussa jälleen hattutempun, ja hänen maalimääränsä on nyt seitsemän jolla ollaan jaetulla kakkossijalla länsirannikon maalipörssissä. Antti Järviselle kirjattiin 26 torjuntaa.

FoSu Edustuksen pelaajat valitsevat aina jokaisessa ottelussa kentän duunarin ja tällä kertaa kypärä löytyi ottelun jälkeen Laitilan päästä.

FoSu nousi voitolla lohkon kakkoseksi, parin pisteen päähän kärkipaikasta. Seuraava peli FoSulla on vieraissa sekin, ensi perjantaina 13.10. TVV:n vieraana. Ottelu alkaa kello 19.00. Leaf-Areenalla. Kotona pelataan seuraavan kerran 21.10. kello 18.00.


<< Edellinen
07.10.2017 EDUSTUS: Otteluennakko KaKo-FoSu
Seuraava >>
09.10.2017 FoSu -04 aloitti eliittisarjan karsinnat voitolla ja tappiolla
Tänään: 20.03.2018 12:04 Nimipäivä: Aki, Joakim ja Kim 1238021