Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi





<< 04/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

EDUSTUS: Otteluennakko KaKo-FoSu - 07.10.2017

FoSu Edustuksen pelit jatkuvat tänä lauantaina Säkylässä KaKon vieraana. Edustus lähtee otteluun voitto alla, kauden toiseen vieraspeliinsä, mutta haaste on todella kova.

EI MITÄÄN ILMAISTA

Länsirannikon lohko on kolmessa ensimmäisessä pelissä näyttänyt sen, että pisteistä saa ihan tosissaan taistella. Jokainen ottelu on tällä kaudella FoSun kohdalla päättynyt yhden maalin erolla.

Säkylästä myöskään ei ole luvassa ilmaisia pisteitä. "Lauantain peli tulee olemaan tiukkaa vääntöä Säkylän pienellä kentällä, missä ei tule mitään ilmaiseksi." Todetaan Säkylän suunnalta. Tämä on myös FoSun päävalmentaja Ville Innon näkemys: "Odotan tasaista vääntöä, jossa Säkylän pienessä kaukalossa kaksinkamppailupelaaminen nousee isohko rooliin." Toteaa Into ja korostaa vielä paria asiaa: "Maalipaikkojen käyttäminen tehokkaasti ja aktiivinen peli sekä isosti sykkivä FoSu-sydän, niin niillä eväillä napataan pisteet Vorssaan!"

Säkylässä kuulemma odottaa "hullu kotiyleisö", mutta sehän vaan sytyttää pelaajat, niin koti kuin vierasjoukkueenkin. Vaikkakin Säkylän suunnalta uhotaan, että lopputuloksen voi vain arvailla... Tässä on ilmassa todellista taisteluhenkeä! Hyvä niin!

KASVOJENPESU

KaKon valmentaja sanoo, että viime pelin kaltainen surffailu, jossa se hävisi Leiskulle kotonaan, ei tule toistumaan. "Jollei nyt joukkue ole sisuuntunut niin sitten ei varmasti tule olemaankaan koskaan. Tämä on kasvojenpesun paikka aika monella pelaajalla. Ensimmäinen erä tuossa ottelussa oli kohtalaista, mutta erätauolla ilmeisesti juomapullot menneet sekaisin pelaajien kesken."

KaKon kauden alusta ei vielä ole vedetty Säkylässä suurempia linjauksia. Ennakkosuosikin paineet heitetään kumminkin FoSun päälle. "Vastaan asettuu kaikissa ennakkokaavailuissa sarjan kärkijengi, joten peliin lähdetään selvästi haastajana." Toteaa KaKon valmennus.

FOSUN MAALIHANAT AUKI

FoSun kahden ensimmäisen pelin jälkeen joukkueessa huudeltiin paljon tehokkuuden perään, suhteessa luotuihin maalipaikkoihin. Viime pelissä FoSu teki yhdeksän maalia, tuplasi näin ollen kauden maalimääränsä kertaheitolla. Tuosta ottelusta Into sanoo, että erikoistilannepelaamista pitää ehdottomasti parantaa! "Lähdetään sillä ajatuksella Säkylään, että parannamme peliämme joka osa-alueella, mutta varsinkin erikoistilanteissa!"

FoSuun palannut Juha Laitila sanoo kauden alun olleen vielä hakemista, mutta on tyytyväinen tulleisiin voittoihin: "Syy siihen hakemiseen on varmaan ollut se, että emme ole pystyneet treenamaan viisi vastaan viisi - peliä tarpeeksi, mutta kuitenkin kaksi voittoa kolmesta on ihan ok." Toteaa Laitila

Kysyttäessä Laitilalta, millä voitto lauantaina irtoaa, niin Laitilalla on tähän selvä vastaus: "Järvisen Antin nollapelillä."

KaKon ja FoSun ottelu alkaa kello 17.00.
Salibandyliiton tulospalvelu tarjoaa ottelun tapahtumat livenä.
Ottelupäivänä jälleen tuttuun tapaan kilpailua.


<< Edellinen
05.10.2017 B-JUNNUT SM-SARJA FoSu - TPS
Seuraava >>
08.10.2017 EDUSTUS: Otteluraportti KaKo-FoSu
Tänään: 26.04.2018 03:08 Nimipäivä: Terttu ja Teresa 1255236