Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

EDUSTUS: Otteluraportti FoSu-Bulls - 03.10.2017

FoSu Edustuksen juna palasi raiteilleen, mitä voittoihin tulee. Reilu 200 katsojaa sai jännittää lopputulosta aina kolmannen erän viimeisille minuuteille asti. Lopulta FoSu teki yhden maalin enemmän ja piti pisteet kotonaan lukemin 9-8.

Tässä linkki ottelun kuviin. Kuvaaja Jarmo Koskela
https://jarmokoskela.kuvat.fi/kuvat/Floorball/FoSu+-+UHV+Bulls+30.9.2017/


PALJON MAALEJA

Ottelussa nähtiin 17 maalia. Joukkueet tekivät niitä vuorotellen. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli 4-3, toisen erän jälkeen 6-6. FoSu aloitti kolmannen erän terävästi tehden heti erän alkuun kaksi maalia siirtyen kahden maalin karkumatkalle. Bulls tuli kuitenkin heti perään maalin päähän ylivoimalla, joka oli sillä illan aikana todella tehokas. Ja se ylivoima iski myös tasoituksen kolmannen erän lopulla. Näin tilanne oli 8-8 kun pelikellossa kolmisen minuuttia jäljellä. FoSu pääsi vielä kuitenkin ylivoimalle ja se tuotti tulosta kun Kalle Laukkanen viimeisteli illan kolmannensa ja vei FoSun 9-8 johtoon ja se johto piti loppuun asti.

ERIKOISTILANTEET

FoSulle tuomittiin ottelussa kuusi kahden minuutin rangaistusta, joista Bulls hyödynsi viisi. FoSu ei puolestaan ollut ihan näin tehokas omalla ylivoimalla, mutta osui kuitenkin tärkeimmällä hetkellä.

"Kyllä nämä jätkät tänään ansaitsi voiton." Aloittaa päävalmentaja Ville Into ottelun analysoinnin.

Erikoistilanteista puhuttaessa Into huomauttaa, että FoSu oli tasakentällisin parempi. "Vain kolme maalia omiin viidellä viittä vastaan, niin siihen täytyy olla tyytyväinen!" Into löytää myös heti parannettavat asiat: "Meidän erikoistilannepelaaminen. Sekä ylivoima että alivoima. Niitä ollaan käyty liian vähän läpi joukkueena ja siitä otan täyden vastuun. Ja vaikka saatiin mielestäni heppoisia jäähyjä tänään, niin se ei poista sitä että tänään av- pelimme ei ollut hyvää." Toteaa Into ja myöntää myös ylivoimapelin olleen tukkoista.

FoSussa on paljon puhuttu pelinkääntämisestä. Into oli tähän tyytyväinen ottelun jälkeen. "Onnistuttiin siinä tähän mennessä parhaiten." Sanoo Into ja nostaa vielä esille Salama-ketjun loistavan prässipelaamiseen.

Edellisissä peleissä maalipaikkoja runsaasti luonut FoSu tuplasi nyt yhdessä ottelussa kauden maalimääränsä. Joten sillä rintamalla tuli myös iso onnistuminen!

MAAGINEN RYSTYLEVITYS

Ottelussa tehot 1+2 tehneet Tommi Mäkinen ja Niko Majalahti pelasivat yhdessä puolustajaparina. Toisessa erässä Mäkinen syötti Majalahden kauden avausmaalin ja ensimmäisen FoSu-paidassa. Majalahti oli helpottunut ottelun jälkeen. "On ollut vaikeeta saada veto kohilleen ja nyt napsahti sit vihdoinkin! Hyvältä tuntuu, on sitä odotettukin." Sanoo Majalahti ja jakaa kiitosta pakkiparilleen: "Mäkisen Tommi antoi aika maagisen rystylevityksen, siitä oli suht' helppo painaa pallo maaliin."

Majalahti huomauttaa myös alivoimapelin olleen "ei parasta FoSua", mutta luottaa siihen että tästä päivä ja peli kerrallaan parannettaan kevättä kohti.

DUUNARIN KYPÄRÄ

FoSussa jokaisen pelin jälkeen pelaajat valitsevat duunaripelaajan ja tällä kertaa duunarin kypärä löytyi ottelun jälkeen Valtteri Heikkosen päästä. Näin illan duunari, myös maalin makuun ottelussa päässyt Heikkonen, kommentoi ottelua ja sen ratkaisua: "Oikeastaan peli ratkesi siihen, että oltiin hyviä pallollisesti ja saatiin viimeisteltyä edellisiin peleihin verrattuna paremmin. Jokainen kenttä sai hyvin luotua paikkoja." Sanoo Heikkonen ja muistuttaa että jäähypenkiltä kannattaa pysyä jatkossa pois. "Vastustaja rokotti ylivoimistaan kovalla kädellä monta kertaa."

JUNA KULKEE

Lauantai-illan tehokkaimmat:

Juha Laitila 2+0
Kasperi Grahn 0+2
Kalle Laukkanen 3+0
Niko Majalahti 1+2
Tommi Mäkinen 1+2

Mäkinen on tehnyt nyt maalin jokaisessa ottelussa tähän mennessä tällä kaudella ja löytyy FoSun sisäisestä pistepörssistä kärjestä.

FoSu nousi voitollaan neljään pisteeseen ja runkosarjassa neljänneksi.

Nyt on edessä kaksi vieraspeliä. Ensi lauantaina pelit jatkuu Säkylähallissa KaKon vieraana. Seuraava kotipeli pelataan 21.10.


<< Edellinen
01.10.2017 FoSun naiset avasivat kautensa
Seuraava >>
05.10.2017 B-JUNNUT SM-SARJA FoSu - TPS
Tänään: 22.03.2018 19:26 Nimipäivä: Vihtori 1239083