Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 04/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

EDUSTUS: Otteluraportti Ruoska - FoSu - 18.09.2017

FoSu aloitti kautensa voitolla, vieraissa, jossa ottelu venyi jatkoajalle asti. Lopulta Tommi Mäkisen maalilla kaksi pistettä matkasivat Forssaan.


TASAINEN OTTELU

Ottelu eteni maalittomana aina puoleen väliin asti, kunnes FoSun kauden avausmaali näki päivänvalonsa. Divarin entinen tutkapari Laitila-Aaltonen iski, Aaltosen toimiessa maalintekijänä ja Laitilan syöttäessä. Tämän jälkeen maaleja nähtiin vielä neljä samaan erään. Ruoska kävi johdossa, mutta toiselle erätauolle lähdettiin kuitenkin FoSun johdossa 2-3, kun Aaltonen illan toisellaan ja Eelis Brusin tekivät maalit. Kolmannessa erässä nähtiin vain yksi maali ja sen teki Ruoska. Näin ottelu eteni jatkoajalle asti, jota ehdittiin pelata parisen minuuttia kunnes Tommi Mäkinen ratkaisi ottelun.

MAALIPAIKKOJA JA MAALIPAIKKOJA

FoSulla oli ottelussa maalipaikkoja monia. "Niitä tuhrittiin tänään oikein urakalla, mutta siitä en nyt hirveen huolissani ole. Pääasia että niitä paikkoja tulee." Kommentoi päävalmentaja Ville Into. Myös pari maalia tehnyt Teemu Aaltonen oli tästä asiasta samoilla linjoilla: "Tosin johtu varmastikin paljolti myös vastustajan miesmerkkikarvauksesta. Ei oikein keksitty aseita siihen. Tästä huolimmatta luotiin maalipaikkoja hyvin, ja oltais voitu ratkaista peli jo hyvissä ajoin ennen jatkoaikaa."

Kysyttäessä päävalmentajalta, mihin ottelu ratkesi, hän nostaa kolme asiaa esille: "Mäkisen läikkä, hyvä alivoimapeli ja erinomainen maalivahtipeli."

Into sanoo FoSun olleen alussa hienan varovainen, josta syystä Ruoska sai pallonhallintaa itselleen. Parannettavaa siis jäi, mutta vain kolme päästettyä maalia on aina hyvä suoritus, pohtii Into.

KAKSI SANAA

Maalilla kehuja kerännyt Antti Järvinen oli ottelun jälkeen tyytyväinen. "Hyvä, tiukka ja kova vääntö! Oman joukkueen pelissä paljon hyvää, mutta jäi kyllä myös petrattavaa!"

FoSulla oli mukanaan junioreita, joille kokenut Järvinen antoi puhtaat paperit. "Olen oikein iloinen junnujen toiminnasta, pelasivat hyvän pelin!" Kokonaisuutena kauden avausottelusta olen kahdella sanalla sanottuna sitä mieltä että "hyvä peli!"

Järvinen suuntaa katseensa jo hieman tulevaan: "Töitä kun jaksetaan tehdä niin hyvä tästä vielä tulee!"

KOTIIN

Seuraavaksi FoSu pelaa kotona, ensi lauantaina 23.9. ottelu alkaa kello 18.00. FoSun tavoitteena on tehdä Kirkassilmä-Areenasta sellainen kotiluola, että vastustajat inhoavat tulla pelaamaan tänne. Eli paljon katsojia ja meteliä lauteille! Tehdään tästä yhdessä hieno kausi!


<< Edellinen
15.09.2017 EDUSTUS: Otteluennakko Ruoska-FoSu
Seuraava >>
24.09.2017 EDUSTUS: Otteluraportti FoSu -Wirmo
Tänään: 27.04.2018 05:51 Nimipäivä: Merja 1255681