Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

EDUSTUS: Otteluennakko Ruoska-FoSu - 15.09.2017

Launtaina 16.9. se vihdoin alkaa! Edustuksen kausi länsirannikon lohkossa kakkosdivarissa. Jokainen joukkue on uusi tuttavuus FoSulle. Tosin päävalmentaja Ville Into tuntee Leiskun ajoilta osan joukkueista, mutta yleisölle tarjotaan mielenkiintoisia vastustajia, ja ennusteissa on todella tasainen ja kova runkosarja

VIIME KAUDEN KÄRKI VASTASSA

Ruoska jakoi viime vuonna Wirmon kanssa länsirannikon lohkon jaetun kärkipaikan ja eteni divarikarsintoihin. Tälle kaudelle joukkue koki pieniä muutoksia, muutama vahvistus tuli ja muutama pelaaja lähti. Ruoska on tälläkin kaudella todella iskukykyinen joukkue ja heidän tavoitteensa on olla jälleen kärkipaikalla.

"Helppoa se ei tule olemaan, mutta tavoitteet pitää asettaa korkealle." Kommentoi Sauli Malmilehto Paimion Ruoskasta ja kertoo viime kauden olleen Ruoskan historian menestyksekkäin.

RUOSKA ON VALMIS

Malmilehto kertoo kaiken menneen hyvin kauteen valmistautuessa. "Kesän harjoituskausi on mennyt ihan kivasti, elokuussa siirryttiin halliin treenaamaan. Harjoituspelit ovat vahvistaneet, että meidän pitäisi olla valmiina kauden alkua varten."

FoSua Malmilehto ei sen paremmin tunne, mutta tuttuja nimiä hän nostaa esiin: "Laitila, Aaltonen ja Into... Ja Ruoskan skouttauksen perusteella, FoSu tulee olemaan yksi suurimmista ellei jopa suurin haastaja tällä kaudella." Malmilehto päättää analyysinsä.

VIHDOINKIN!

FoSun päävalmentaja Ville Into on innoissaan kauden aloituksesta. "Ensinmäistä sarjamatsia tässä ollaan jo odoteltu toukokuusta... Nyt päästään vihdoinkin tositoimiin. Erittäin hyvät fiilikset! Ja lisäksi on ja hieno tehdä töitä tämän organisaation kanssa."

Vaikka Innolle länsirannikon lohko on tuttu Leiskun ajoilta niin hän sanoo pelaajille lohkon vaihdon olevan piristävä. "On jotain uutta mitä odottaa. Eri hallit ja eri pelaajat..." Into luettelee.

Minkälainen FoSu sitten nähdään tulevalla kaudella? "Ollaan paljon painotettu pallollista liikettä, varsinkin alakerrassa, jotta avauspelaamisessa ei olisi sitä seisoskelua ja odottelua. Halutaan siis olla pallon kanssa myös aggressiivisempia ja laitetaan vastustajan karvaus sitä kautta tekemään töitä enemmän." Analysoi Into taktiikkaa ja kertoo vielä lisäksin pelinkääntämisen olleen sellainen asia, johon on paneuduttu.

HANKALAN KOTIJOUKKUEEN MAINE

Into esittää katsojille yhden selkeän toiveen: "Joukkue toivoo paljon meteliä ja kannustusta kotihalliin. Tehdään Kirkasilmä-Areenasta tällä kaudella sellanen luola, että vastustajat inhoaa tulla pelaamaan tänne!"

Tässä me tarvitsemme tosiaan teitä kaikkia ensi lauantaista lähtien kun kotipelit alkavat. Lauantaina käydään kumminkin ensin Ruoskan vieraana. Pelipäivänä aloitamme jälleen kilpailun Facessa, jossa kysymme välillä mitä sattuu...

Tästä se sitten alkaa! Me olemme valmiita! Tehdään tästä yhdessä hieno kausi ja NÄHDÄÄN HALLILLA!


<< Edellinen
31.08.2017 SALIBANDYKERHOT, SALIBANDYKOULU JA TYTTÖSÄBÄ
Seuraava >>
18.09.2017 EDUSTUS: Otteluraportti Ruoska - FoSu
Tänään: 21.03.2018 18:43 Nimipäivä: Pentti 1238588