Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

EDUSTUS: Teemu Aaltonen haastattelussa - 27.08.2017

"Pidetään yhdessä meininki korkealla!"

FoSun nimekkäiden paluumuuttajien lista sai todella kovan nimen kun Teemu "Teme" Aaltonen päätti palata FoSuun. Tässä miehen kuulumiset kattavan haastattelun myötä.


-Mitkä ovat Temen päällimmäiset fiilikset?

"Hienot fiilikset paluusta Fosuun, mahtava päästä pelaamaan tutussa ympäristössä suurimmaksi osaksi tuttujen ihmisten kanssa. Olen aina nauttinu Forssassa pelaamisesta tosi paljon! Olen myös aikasemminkin lähtenyt Fosusta ja sitten palannut takaisin ja jos peli hommat ei ole toiminut muualla niin Forssassa ne on aina lähtenyt rokkaamaan. Hieno seura jossa tehdään arvokasta juniorityötä pienillä resursseilla jonka lisäksi Fosulla on aina ollut uskottava edustusjoukkue jolla on vahva harjoittelukulttuuri. Tähän edustusjoukkueeseen varmasti jokainen Fosu junnu varmasti haaveilee pääsevänsä joskus pelaamaan."

-Mitä kaikkea on Temen matkalla tapahtunut sen jälkeen, kun viimeksi lähdit täältä?

"Viimeksi kun lähdin Fosusta vuonna 2012, jolloin siirryin Tepsiin, niin seuraava kausi 12-13 oli hyvä kausi sekä itseltä, että Tepsin joukkueelta jolloin selviydyttiin playoffeihin asti. Saman kauden aikana pääsin myös edustamaan Suomen maajoukkuetta Ruotsi-Suomi maaotteluun. Kesän 2013 leireilin maajoukkueen mukana ja syksyllä jatkoin liigaotteluita Tepsin nutussa ja saman syksyn aikana alkoi valitettavat terveysongelmat jonka vuoksi urheilu jäi. Viimeisen liigaottelun pelasin 2014 joulukuussa. Sählykentille paluun tein 2017 keväällä Loimaan Leiskussa. Oli hienoa, että Leisku tarjosi mahdollisuuden palata kaukaloon kevyesti ja ihan omilla ehdoillani. Suuri kiitos sinne suuntaan!"

-Mitä ajatuksia tulevasta kaudesta?

"Fosulla tuntuu olevan kunnianhimoinen ja määrätietoinen porukka kasassa ja jokainen on valmis tekemään asioita joukkueen eteen. Kaiken kaikkiaan odotan todella mielenkiintoista kautta ja omalta joukkueelta sellaista nousujohteista tekemistä, että pystyttäisiin olemaan joka harjoituksessa ja pelissä aina parempia ja parempia. Näillä yksinkertaisilla eväillä uskoisin, että edessä on hieno kevät."

-Entä mitä muuta Temelle kuuluu?

"Temelle kuuluu oikein hyvää tällä hetkellä. Tuli muutettua Turusta Lietoon maaseudun rauhaan. Tänä kesänä on palauteltu mieleen sitä, millaista urheilijan elämä on ja hiukan harjoiteltukin sitä. Lisäksi nautittu avopuolisosta ja pienestä koirasta. Tietysti vähän töitäkin."

-Mitä terveisiä haluat lähettää forssalaisille salibandyn ystäville?

"Tervehdys forssalainen salibandy-kansa. Tervetuloa Kirkassilmä-Areenalle seuraamaan mielenkiintoista länsirannikon kakkosdivisioona-salibandya ja kovassa iskussa olevaa kotijoukkuetta. Pidetään yhdessä meininki korkealla!"

Kiitoksia Temelle haastattelusta ja tervetuloa takaisin kotiin.


<< Edellinen
23.08.2017 SALIBANDYKERHOT, SALIBANDYKOULUT JA TYTTÖSÄBÄ
Seuraava >>
31.08.2017 SALIBANDYKERHOT, SALIBANDYKOULU JA TYTTÖSÄBÄ
Tänään: 20.03.2018 12:03 Nimipäivä: Aki, Joakim ja Kim 1238021