Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

EDUSTUS: Haastattelussa päävalmentaja Ville Into - 18.06.2017

FoSun uusi päävalmentaja Ville Into kertoo joukkueen kuulumisia ja avaa vähän tulevaa kautta 2017-2018

-Mitä FoSu Edustukselle kuuluu juuri tällä hetkellä?

"Työt joukkueen menestymiseen on aloitettu tohinalla. Fysiikkatreenit on aloitettu kolme viikkoa sitten fysiikkavalmentaja Petri Mäkeläisen johdolla, joten tulevaan kauteen valmistautuminen on aloitettu hyvissä ajoin. Joukkueen rakentaminen on vielä hieman kesken vaikka sopimuspelaajia onkin jo mukavasti tiimissä. Joukkueen rakentamiseen joudutaan nyt hieman tekemään muutoksia kun meidän A-pojat lähtevät Steelersin A-junnuihin tulevaksi kaudeksi. Alunperin ideana oli rakentaa joukkuetta näiden omien kasvattien ja nuorten ympärille, mutta nyt joudumme hieman poikkeamaan alkuperäisistä suunnitelmista.

Olemme myös perustaneet valmennustiimin, joka huomioi pelaajien yksilötaitoja. Pyrimme siihen, että pelaajat saavat riittävästi yksilöpalautetta treeneissä ja peleissä."

-Paluu FoSuun muutaman vuoden tauon jälkeen. Mitä fiiliksiä tästä?

"Fiilikset on odottavat. Kotiseuran valmentaminen on minulle suuri kunnia ja yksi etappi valmennusuralla on saavutettu."

-Minkälainen valmentaja on Ville Into?

"Valmentajana pyrin aina huomioimaan pelaajien eri tarpeet ja olemaan avoin keskusteluille. Koutsin pitää aina tiedostaa että tiimissä on 25 eri persoonaa joiden pään sisään sun on jollakin tasolla päästävä. Olen aina sanonut jätkille, että kanssani tulee hyvin toimeen jos pelaajat suorittaa hyvällä tasolla ja silloin kun varsinkin tahtotila joukkueen menestymiseen on korkea. Jos treeneissä tai peleissä huomaan, että joillakin se tahtotila ei ole hyvällä tasolla niin se varmasti kuulee siitä! Tähän sopii hyvin lausuma rapakon takaa: "There is no elevator to success... You have to take the stairs."

Tulevasta kaudesta Villellä on selkeä näkemys:

"Ensi kaudella on tarkoitus panostaa meidän suunnanmuutospeliin eli nopeisiin pelin kääntöihin. Keskialueen peliämme pitää myös kehittää, jottei oma pää kolisisi yhtä tiuhaan kuin viime kausina. Haluan myös nostaa pelaajien kaksinkamppailu pelaamista eli lähinnä sitä tahtotasoa jolla niitä voitetaan."

Lopuksi kysyimme vielä paljonko Villellä nousee penkistä...

"Enemmän kuin Mäkisen Tommilla, mutta vähemmän kuin Laukkasen Kallella..."

FoSu toivottaa kaikille hyvää kesää, nähdään syksyllä hallilla! Kesän mittaan saatte kyllä lisää kuulumisia... Ja tuoreimmat uutiset! Pysykää kuulolla! :)

JunaKulkee


<< Edellinen
11.06.2017 Seuraa Fosu Edustuksen uutisia FoSu Facebookista!
Seuraava >>
18.06.2017 EDUSTUS: Haastattelussa kapteeni Lintula (lisäksi juonipaljastus...)
Tänään: 24.03.2018 23:11 Nimipäivä: Kaapo ja Gabriel 1240072