Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

JUNA PYSÄHTYI JYVÄSKYLÄSSÄ - OTTELURAPORTTI PLAYOFF-VIIKONLOPUSTA - 21.03.2016


FoSun kausi alkoi 26.9. ja päättyi 20.3.Tuohon matkan varrelle mahtui hienoja voittoja, karvaita tappioita ja satoja tunteja matkustamista ja harjoittelua. Jälleen kerran on helppo olla ylpeä tästä joukkueesta ja seurasta. Vaikka juna nyt pysähtyi, niin vain hetkeksi. Tulee uusi kausi ja juna jatkaa kulkuaan jälleen...Ennen kauden päättäneen viikonlopun analysointia on aika kiittää.

ISO KIITOS katsojille. Te löysitte Kirkassilmä Areenalle ilta toisensa jälkeen hienosti, ja viime kauden katsojakeskiarvo nousi yli sadalla katsojalla! Ikimuistoinen hetki oli 13.2. kun Teimme kaikki yhdessä historiaa Soittorasia-pelissä.

ISO KIITOS yhteistyökumppanit ja taustajoukot. Teidän avullanne saimme uudistettua Edustuksen ottelutapahtumia uudelle tasolle ja ottelutapahtumat olivat viihdyttäviä kokonaisuuksia.

ISO KIITOS pelaajille ja valmentajille, jotka treenasivat ja antoivat tälle lajille ja seuralle sydämensä.


KAKSIJAKOINEN VIIKONLOPPU

FoSu johti otteluvoitoissa 1-0 kun lähdettiin ratkaisevaan viikonloppuun. Lauantaina kotiottelussa FoSu kärsi tappion ja sunnuntaina matkattiin Jyväskylään ratkaisevaan kolmanteen otteluun, josta tulikin sitten trilleri. Ottelu ja sarja ratkesi vasta rankkarikisassa. O2 voitti lopulta ja vei sarjan ja meni jatkoon.

Lauantain ottelu oli O2:sen näytöstä. Meni aina kolmanteen erään asti, ennenkuin FoSu sai pallon ensimmäistä kertaa Henri Tikkasen selän taakse. Mutta sitä ennen O2 oli tehnyt viisi maalia. Ja kun hetken näytti siltä, että FoSu saa lisäkavennuksen niin O2 kuittasi johdoksi 6-1. Siitä FoSu ei enää toipunut kunnolla. Tikkanen pelasi vieraiden maalissa mainion ottelun tehden FoSun hyökkäykset tehottomaksi.

Sunnuntain ottelu olikin sitten aivan erilainen. FoSu johti parhaimmillaan 4-1, mutta niin vain O2 tuli pikkuhiljaa maali kerrallaan tasoihin asti. Vaikka FoSu meni johtoon vielä kerran, niin O2 kuittasi ja ottelu meni jatkoajalle, jossa ei ratkaisua nähty, vaikka molemmille tarjottiin siinä ylivoimaa kahden minuutin verran. Näin ratkaisu oli pakko hakea rankkareilla. Lopulta kuudes pari toi ratkaisun. FoSu ei tehnyt, O2 teki. Se oli sitten siinä ja jyväskyläläisten riemu kentällä oli valmis.

Päävalmentaja Pasi Lehtonen summaa viikonlopun seuraavasti: "Kotona kontattiin oikein kunnolla, mutta sunnuntaina joukkue pesi kasvonsa todella isosti. Kaikki jätti aivan kaikkensa kentälle! Lauantain pelin fyysisyys loppuun asti näkyi ehkä hiukan meidän eduksi sunnuntaina, kun kaveri raskastekoisempana ei ollut niin pirteällä jalalla kolmannessa ottelussa. Lauantain ottelulla ei kuitenkaan ollut sunnuntaina enää mitään merkitystä, kun pelattiin taas uuden ottelun voitosta."

Ottelusarja ratkesi Lehtosen mukaan juuri tuohon kolmannen ottelun rankkarikisaan. "Kuitenkin ottelut alkoivat aina nolla-nollasta. Siinä ei edellisen ottelun tulosta silloin mietitä. Joten tuohon se ratkesi. Pienestä oli kiinni, näin nää rankkariratkaisut tuppaavat menemään."


MITÄS NYT?

"Kausi ohi. Nyt vedetään hiukan happea ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Vielä ei osaa sanoa." Toteaa Lehtonen kun kysytään tulevaisuudesta. "Omakin soppari on katkolla. Tulevaisuus näyttää. Vielä ei osaa sanoa mitään."

Kauden aikana FoSu nosti näkyvyyttään isosti etenkin sosiaalisessa mediassa ja markkinoinnissa. Hommat jatkuu ja hetki huilataan. Vielä ei tiedetä kuka tekee ja mitä jatkossa, mutta varmaa on se, että me tulemme takaisin, suurempana ja vahvempana.<< Edellinen
21.03.2016 B-poikien SM-Playoffit alkaa
Seuraava >>
23.03.2016 Kuvia kuluneelta kaudelta
Tänään: 24.03.2018 23:22 Nimipäivä: Kaapo ja Gabriel 1240079