Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

SOIKO SUNNUNTAINA HERÄTYSKELLO? - OTTELUENNAKKO FOSU – O2 - 19.03.2016


FoSu ja O2 kohtaavat lauantaina illalla Kirkassilmä Areenalla. FoSu johtaa voitoin 1-0 ryöstettyään voiton viime sunnuntaina rankkarikisan jälkeen. Ottelu oli todellista salibandyviihdettä, jossa yleisökään ei meinannut välillä malttaa pysyä penkeissään. Tämän illan jälkeen voitot ovat joko 1-1 tai sitten 2-0 FoSulle. Jos FoSu voittaa se tarkoittaa, että sunnuntaina saa levätä. Jos taas O2 voittaa niin sunnuntaina matkustetaan Jyväskylään. Illalla se selviää, nyt jo on varmaa, että tulossa jälleen huippujännittävä ilta. Tervetuloa mukaan!NIIN TASAISTA

Viimeiset kuusi peliä näiden joukkueiden välillä ovat olleet todella, todella tasaisia. Ottelut ovat voineet oikeastaan kääntyä ihan kummalle tahansa. Voitot tasan 3-3 ja maaliero FoSulle parilla maalilla parempi. Jatkoajalle tai rankkareille ollaan näissä päädytty kahdesti, joissa molemmissa FoSu vienyt voiton. Vieraissa on molemmat onnistuneet voittamaan myöskin, joten kotiedulla ei niin kauhean suurta merkitystä ole. O2:sen on tänään voitettava, jos he haluavat, että kausi jatkuu vielä ainakin huomiseen. FoSu taas ei haluaa nukkua huomenna pidempään ja laittaa sarjan poikki tänään. Molemmilla joukkueilla on siis omat "paineensa" lauantai-illan otteluun. Päävalmentaja Pasi Lehtonen muistuttaa, että jälleen on uusi peli. "Täysin eri peli kuin viime viikonloppuna. Molemmat haluavat voittaa, joten kova vääntö taas tiedossa. Pitää tehdä hommat hyvin."

Viime vuonna playoffien kotiottelussa oli sama asetelma. FoSu oli käynyt hakemassa ryöstön, jonka O2 kuittasi täällä ja sarja meni kolmanteen otteluun, jonka O2 lopulta vei. Täällä pelatussa ottelussa O2 meni noin kymmenessä minuutissa 4-0 johtoon, ja piti johtonsa vaikka FoSu painoi päälle ja hävisi lopulta vain maalilla. Lehtonen onkin muistuttanut joukkuetta jälleen tutusta asiasta, siitä että alusta asti pitää olla hereillä.


KAIKKI KORTIT EIVÄT OLE PÖYDÄSSÄ

Vaikka joukkeet tuntevat toisensa hyvin niin silti uusia jippoja on toistensa varalle vielä jäljellä. "On on. Niitä ei vaan nyt paljasteta yhtään. Pakassa riittää kortteja vielä." Vakuuttaa Lehtonen.

O2:sen valmentaja Ilkka Peltonen sanoi sunnuntain ottelun jälkeen, että jotain pitää nyt keksiä. Mutta luonnollisesti Peltonenkaan ei suostu paljastamaan, mitä he ovat keksineet, mutta pikkasen paljastaa jotain… "Bussikuski vaihtui ja yksi valmentajista sai jäädä kotia. Pelikentälle mietityt uudistukset nähdään sitten lauantaina Kirkassilmä Areenalla klo 18:00 alkaen." Sanoo Peltonen paljastamatta enempää.


O2 HAKEMAAN OMAA RYÖSTÖÄNSÄ

Peltonen sanoo, että joukkue tulee Forssaan hieman pettynein ajatuksin, mutta sisuuntuneena ja nälkäisenä. "Tottakai hieman pettynein ajatuksin, mutta todellakin sisuuntuneena ja erittäin nälkäisinä tullaan. Tiedetään myös, että Forssassa kova metakka lauantai-iltana hallilla. Se käy meille hyvin, sillä mitä kovempi mekkala sen paremmin pelaamme." Vakuuttaa Peltonen.

Vaikka sarja on katkolla FoSulle, niin se ei huoleta Peltosta. "Juu katkolla sarja on, tosin aina se on jommalle kummalle ekan pelin jälkeen. Nyt pelattiin eka peli paremmin kuin viime vuonna, sillä nyt hävittiin vasta rankkareiden jälkeen." Sanoo Peltonen ja virnistää.


KUUDES KENTTÄPELAAJA TOIVEISSA

FoSu – O2 Kirkassilmä – Areenalla kello 18.00.

KAIKKI LIPUT 5€. Alle kouluikäiset ilmaiseksi. HUOM! Kausikortit eivät käy playoff-otteluissa.

Teitä KAIKKIA tarvitaan, kuudes kenttäpelaaja olette te arvoisa yleisö. Tervetuloa!
Otteluisäntänä Studio Polkka, joka viimeistelee tyylisi!


<< Edellinen
14.03.2016 JYVÄSKYLÄSSÄ NÄHTY RYÖSTÄJIÄ - OTTELURAPORTTI O2 - FOSU
Seuraava >>
21.03.2016 B-poikien SM-Playoffit alkaa
Tänään: 20.03.2018 12:02 Nimipäivä: Aki, Joakim ja Kim 1238021