Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

JYVÄSKYLÄSSÄ NÄHTY RYÖSTÄJIÄ - OTTELURAPORTTI O2 - FOSU - 14.03.2016

FoSu aloitti playoffit, eli divarikarsinnat, Jyväskylässä tutun ja rakkaan O2:sen vieraana. Tarkoitus oli hakea ryöstö ja se onnistui. Näin sarja on katkolla lauantaina 19. päivä Forssassa. Kahdella voitolla siis jatkoon, toiseen vaiheeseen.


O2 HELPOSTI JOHTOON

O2 teki ottelussa avausmaalin jo minuutin pelin jälkeen, se rankaisi armotta FoSun virheestä. 2-0 syntyi neljän minuutin jälkeen. Oikeastaan vasta tässä vaiheessa FoSu sai vähän juonesta kiinni ja teki kavennuksen kun Kanninen taituroi todellisen tahtomaalin. Reilu minuutti tästä ja kapteeni Lintula tasoitti pelin.

O2 sai erän puolessa välissä ylivoiman ja käytti sen hyväkseen. Ja kun erän loppuun se teki vielä pari maalia, niin ensimmäiselle erätauolle siirryttiin 5-2 kotijoukkueen johtaessa. "Ottelun alku oli aika kylmää kyytiä, kaveri pääsi pari kertaa vähän turhan helpolla karkaamaan parin maalin karkumatkalle. Erätuolla puhuttiin että luotetaan omaan hommaan ja tullaan maali kerrallaan mukaan peliin." Kommentoi ottelussa hattutempun ja kaksi syöttyä merkkauttanut Ville Salomäki.

Päävalmentaja Pasi Lehtonen oli Salomäen kanssa samoilla linjoilla. "Oltiin huolimattomia ottelun alussa ja unohdettiin myös koko viisikon vastuu pallollisessa pelissä esim. hukattiin pallo pari kertaa keskialueella josta kaveri rankaisi tylysti."


OTE TOISESSA ERÄSSÄ FOSULLE

"Toisessa erässä menetettin meidän pallollinen ote ja peli hurlumheiksi." Harmitteli O2:sen päävalmentaja Ilkka Peltonen ottelun jälkeen. FoSu sai ottelun juonesta kiinni paremmin siis toisessa erässä, vaikka O2 kävi 6-3 johdossa, niin sitkeästi hommia tehnyt FoSu tuli erän loppuun mennessä maalin päähän.

Vaikean ensimmäisen erän jälkeen FoSu petrasi pelaamistaan toiseen ja kolmanteen erään. "Ensimmäisen erän jälkeen ryhdistäydyttiin ja alettiin voittaa myös irtopalloja hyökkäyspäässä, jossa ekassa erässä oltiin heikkoja. Saatiin näistä pari palkintoa maalien muodossa. Lisäksi uskottiin koko ajan omaan peliin ja tiedettiin, että aikaa on riittävästi tulla ohi vaikka kaveri pienellä karkumatkalla olikin ekan erän jälkeen." Totesi Lehtonen tyytyväisenä.


JA TRILLERIHÄN SIITÄ TULI

Kolmas erä ja FoSu tuli nopeasti tasoihin. Meni johtoon ja O2 tasoitti. FoSu meni uudestaan johtoon ja taas O2 tasoitti. FoSulle tarjoutui ottelun lopussa oiva tilaisuus mennä uudestaan johtoon vielä kerran, kun se pääsi pelaamaan neljä minuuttia ylivoimaa O2:sen jäähyillessä. O2 kesti ja näin mentiin jatkoajalle.

Jatkoaika oli avointa peliä ennemmin kuin tarkkaa nyhräämistä. Pallo kävi molempien maalien aivan maaliviivalla kertaalleen ja yleisö haukkoi henkeä. Kun jatkoaikakaan ei tuonut selvyyttä voittajasta niin se haettiin rankkarikisassa ja siinäkin pitkän kaavan kautta. Molemmat maalivahdit ottivat komeita torjuntoja ja peli pysyi pitkään tasaisena, niin myös rankkarikisassa, jossa nähtiin vain ja ainoastaan kolme(!) maalia seitsemässä parissa.

Seitsemännen parin aloitti Timo Mäkinen, joka veivasi Tikkasen kahveelle ja pisti pallon tyhjiin. Kun Järvinen selvitti O2:sen tasoittavan, niin forssalaisjuhlat olivat valmiit.

"Siis on nämä pelit sellaisia jännitysnäytelmiä että oksat pois. Ei voi muutakun nauttia pelaamisesta pienen paineen alaisuudessa kokoajan." Kommentoi Salomäki, joka oli tyytyväinen joukkueensa peliin ja siihen, että omalle kohdalle tuli onnistumisia. "Viimeajat on olleet vähän tukkoisia joten kyllä näissä peleissä onnistuminen lämmittää."

Lehtonen puhalteli hetken ottelun jälkeen. "Trilleri oli tosiaan joo, mutta nää pelit on aina. Jatkoajalla luotto omiin oli kova hyvän toisen ja kolmannen erän ansiosta. Paikkoja jatkoajalla oli molemmilla, mutta korostettiin koko ajan aktiivisuutta ja mielestäni oltiin aktiivisempia kuin kaveri. Ei olis väärin ollut jos olisi jo jatkoajalla viety." Sanoo Lehtonen.

Rankkarikisa on aika tyly tapa ratkaista voittaja. Sekään ei huolestuttanut Lehtosta. "Rankkarikisan alkaessa luotto Järviseen oli kova. Vaikka nää tilanteet on usein niitä, joissa pelaajilla saattaa olla ehkä hiukan ylimääräistä puristusta. Tolppa sisään, tolppa ulos, nää voi ratketa kummalle vaan. Tällä kertaa oltiin onnekkaampia. Hyvä niin."


JALAT LATTIAAN, HOMMAT JATKUU

Salomäki sanoo, että joukkue lyö jalat lattiaan nopeasti, mutta myöntää ensimmäisen voiton olleen todella tärkeä. "Saatiin kotietu itsellemme, nyt vaan täytyy lauantaina hoitaa homma niin että voitto jää Forssaan."

Lehtonen sanoo lauantain pelin olevan jälleen uusi peli. " Ja uudet kujeet." Hän muistuttaa. FoSun täytyy hänen mukaansa olla paremmin hereillä ottelun alussa ja edelleen tehdä kaikki asiat huolellisesti. "Fiilis joukkueessa on hyvä! Täytyy nauttia ja pitää kiinni hetkestä. Peli kertoo sitten tarinan kaaren." Minkälainen tarina kirjoitetaan lauantaina, se selviää sitten... Varmaa on, että tulossa jälleen todellinen huippukamppailu.

O2:sen Peltonen totesi pelin jälkeen, että jotain täytyy keksiä... Miehen tuntien, niin jotain varmasti keksivätkin. Mutta mitä ja mitä FoSu keksii... Se jää nähtäväksi. On nää hienoja aikoja!

FoSu - O2 lauantaina Kirkassilmä-Areenalla kello 18.00.
KAIKKI MUKAAN!!! Tervetuloa!!! Taistelu jatkuu!


<< Edellinen
12.03.2016 RYÖSTÄJIÄ LIIKENTEESSÄ! - OTTELUENNAKKO O2 - FOSU
Seuraava >>
19.03.2016 SOIKO SUNNUNTAINA HERÄTYSKELLO? - OTTELUENNAKKO FOSU – O2
Tänään: 21.03.2018 18:43 Nimipäivä: Pentti 1238588