Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 04/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

RUNKOSARJA PÄÄTÖKSEEN - OTTELURAPORTTI FOSU – DUX - 07.03.2016

FoSu pelasi lauantaina runkosarjan viimeisen ottelun kotonaan isännöiden jyväskyläläistä Duxia. FoSu otti 7-5 voiton ja nousi kolmanneksi, kun Ilves hävisi oman ottelunsa. Tämä tarkoittaa sitä, että playoffeissa vastaan tulee toiseksi sijoittunut, O2 jyväskylästä, kuten viime vuonnakin. Playoffit alkaa tällä viikolla vieraissa.


LAUANTAI-ILLAN KUSKINA FOSU

FoSu oli ottelussa kuskin paikalla koko ottelun. Parhaimmillaan se johti 6-2. Päävalmentaja Lehtonen sanoi tuossa tilanteessa joukkueella jälleen olleen kiire tehdä lisää maaleja, mutta siinä kävikin niin, että kaveri pääsi kuromaan eroa umpeen. FoSu voitti siis lopulta ottelun, vaikka Dux nousi lopussa maalin päähän. Aleksi Kanninen laukoi kuitenkin 7-5 ja siitä Dux ei enää toipunut, vaikka se kyllä antoi koko illan kunnon vastuksen. Hieman ihmetyttää joukkueen sijoitus runkosarjan jälkeen, sillä se jäi viimeiselle sijalle.

Playoffit alkaa. Onko pelissä nyt sellaisia elementtejä joilla pärjätään kevään kovimmissa peleissä? "Osittain kyllä, osittain ei." Aloittaa päävalmentaja Pasi Lehtonen. "Hukattiin hirveästi palloja, joskin toinen erä oli meiltä siitä huolimatta hyvä. Ja vaikka kaveri lopussa kuroi eroa umpeen, niin sitten yksi loistava vaihto, joka palkittiin maalin muodossa. Ei todellakaan ehjä kokonaisuus, siinä meillä riittää vielä tekemistä. Yksittäisiä hyviä juttuja, niistä pitäisi saada jatkumo koko pelin ajaksi." Näin tiivistää Lehtonen lauantai-illan ottelun.

Nuori Veeti Kainulainen pääsi jälleen pelille ja olikin pirteä. Hänen pelinsä palkittiin ottelun jälkeen ja ottelun aikana maalin muodossa. Kalle Laukkanen teki kolme maalia, johon ollaan jo kauden aikana totuttu. SALAMA-ketjua täydensi Kasperi Grahn, joka pelasi Atte Lahden paikalla. Ketju haki välillä jopa liian näyttävää maalia. Yleisö sai ihailla ja huokailla. Tehoja jakaantui illan aikana monelle ketjulle ja pelaajalle, mikä tietää hyvää jatkoa ajatellen. Ratkaisijoita tarvitaan laajalta rintamalta.


RUNKOSARJAN VIILIKSIÄ KOKONAISUUDESSAAN

Tässä Lehtosen mietteet runkosarjasta kokonaisuutenaan. "Syyskausi meiltä tosi hyvä. Kaiken kaikkiaan siinä vaiheessa kaikki näytti hyvältä. Heti vuodenvaihteen jälkeen kova influenssa-aalto joukkueeseen ja kaksi peli putkeen turpaan. Muutenkin siinä vaiheessa alkoi näyttää siltä, että joillakin oli ikään kuin "vatsa täynnä" ja kaikenlaisia häiriötekijöitä alkoi ilmaantua joukkueena tekemiseen. Sitoutuminen oli kevätkaudella suoraan sanottuna heikolla tasolla ja se näkyi myös treenaamisessa. Saatiin kuitenkin puristettua kevätkaudella riittävästi pisteitä pleijareihin ja enemmänkin olis ollu tarjolla."

FoSu jäi lopulta ilman kotietua, joka oli Lehtosen mukaan minimitavoite. Nyt jatkopelit alkavat vieraissa. Playoffit on oma maailmansa. Lehtonen sanoo joukkueen treenavan normaalisti. "Hinkataan pelinkääntöä ja maalintekoa kuntoon. Siinä ollaan viime kaudesta taannuttu. Lisäksi henkinen puoli pitää saada kuosiin, jotta usko omaan peliin kestää koko 60 minuuttia ja itseluottamus ei murene." Sanoo Lehtonen ja muistuttaa vielä erikoistilanteista. "Niitä hinkataan myös!" Lehtonen on vakuuttunut, että peli paranee kun "tosipelit" alkavat. "Eiköhän jengi tajua jo viimeistään tässä vaiheessa, että mikä on pelin henki."


KUUSI VOITTOA HAKUSESSA

Seuraavat voitot on isoja voittoja, joihin on tähdätty koko kausi. Sarjat ovat kahdesta voitosta poikki. Ja kolme otteluparia täytyy selvittää, jos mielii D1variin. Eli kuudella voitolla homman nimi on se, että ensi kaudella Forssassa pelataan sarjaporrasta ylempänä. Paluu D1variin olisi komea juttu! Siinä tarvitaan kaikkien teidän tukea. Joten toivomme näkevämme teidät sankoin joukoin Kirkassilmä-Areenalla. Ilmoitamme heti kun tiedämme, miten ja milloin hommat jatkuu…<< Edellinen
04.03.2016 PAKKOVOITTO VAI EI - OTTELUENNAKKO FOSU - FBC DUX
Seuraava >>
10.03.2016 Fosun B-pojat päättivät runkosarjan vieraspelit voitolla
Tänään: 27.04.2018 05:42 Nimipäivä: Merja 1255681