Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 04/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

PAKKOVOITTO VAI EI - OTTELUENNAKKO FOSU - FBC DUX - 04.03.2016

FoSu kohtaa runkosarjan viimeisessä ottelussa kotonaan Duxin. Vielä ei tiedetä minkälainen panos ottelussa on, mutta jonkinmoinen kumminkin. Ainakin jommalle kummalle. FoSu on lähellä playoff-paikkaa, se on täysin omissa käsissä. Kotietu sen sijaan ei. Jokatapauksessa on selvää, FoSu haluaa VAIN ja AINOASTAAN voittaa, millään muulla ei ole väliä. Otteluun tarjotaan kaikki liput kahdella eurolla, kiitoksena huikeasta historiallisesta illasta 13. helmikuuta. Tervetuloa kolikolla sisään!


JOS SE VOITTAA JA TOI HÄVIÄÄ...

Tässä vielä kertauksena huomisen päivän kuvio. Jos Panthers voittaa päivällä omassa ottelussaan Soittorasian, FoSun on pakko saada silloin vähintään yksi piste, jotta pelit jatkuvat runkosarjan jälkeen. Jo kello 12.00. pelataan Nousun ja O2:sen ottelu, joka puolestaan antaa osviittaa runkosarjan loppuasetelmiin. Jos O2 saa yhdenkin pisteen, FoSu ei voi nousta kuin maksimissaan kolmanneksi.

FoSun päävalmentaja Pasi Lehtonen myöntää, että huomisen otteluiden tulokset kyllä kiinnostavat, vaikka oman joukkueen peli on se kaikista tärkein. "Aika vähän katson muiden pelejä. Lauantaina saatan kerran vilkaista." Toteaa Lehtonen.

Jos FoSu jatkaa playoffeihin, sen lopullinen sijoitus ja playoff-vastustaja ratkeaa illan Blasters-Ilves pelin jälkeen vasta. FoSu pitää teidät ajantasalla päivän mittaan pelatuista otteluista. Joten luvassa on jännnitystä koko päivälle.


TAKAISIN RAITEILLEEN

FoSun peli on tök-tök-tökkinyt viime aikoina. Voittoja on tullut nihkeästi ja nyt playoff-paikka on varmistumassa vasta viimeisellä kierroksella, kun se olisi voitu varmistaa jo viime lauantaina. Tai sitä ennen Jyväskylässä jo... Ei auta, hommia on tehtävä, juna on saatava takaisin raiteilleen. Oletetaan, että FoSu selvittää tiensä jatkopeleihin, niin pelin on parannuttava. Lehtonen näkee kuitenkinb valoa tunnelin päässä. "Hankalaa on ollut joo. Hieman se huolestuttaa, mutta usko joukkueen pelin paranemiseen on edelleen kova." Lehtonen muistuttaa, että syksyllä voittoja tuli huonommallakin pelillä, mutta jatkossa täytyy onnistua pelillisesti paremmin, tähän Lehtosella on selvät lääkkeet. "Pelaaminen muuttuu varmaan piirun verran tarkemmaksi. Yksittäiset vaihdot, tilanteet, virheet voivat nousta tässä vaiheessa kautta ratkaisevaan asemaan. Pleijareissa viimeistään on näin. Siksi fokus pitää olla koko 60 minuuttia pelissä."


VIERAILLA MYÖS PANOSTA

Dux saapuu Forssaan Jyväskylästä. Sille puolestaan tärkeä ottelu pelataan niin ikään ennen illan ottelua. Jos Diamonds voittaa Steelersin niin voitolla FoSusta se välttää suoran putoamisen. Joten myös siellä leirissä tuijotellaan muiden otteluja.

Dux on siis sarjassa toiseksi viimeisenä. Kauden mittaan sille on voittoja kertynyt kuusi ja tappioita 15. Duxin valmentaja Vesa Pölkillä on kaudesta kaksijakoiset fiilikset. "Meidän kausi on ollut vaikea, alussa hyvä startti, sitten pitkä tappioputki ja nyt sarjan loppupuolella on löytynyt taas onnistumisia. Toki lukuisat pahat loukkaantumiset ovat tehneet rosteristamme kapean kauden mittaan." Sisä-Suomen lohko on myös Pölkin mielestä tänä vuonna erittäin kova. "Kova on lohko! Siellä on hyviä joukkueita monia." Toteaa Pölkki.


MITEN TÄSSÄ KAIKESSA LOPULTA KÄY?

Lauantaina on siis luvassa jännittävä päivä salibandyn ystäville. Tässä vielä päivän ohjelma, tärkeimpien pelien osalta.

Nousu - O2 kello 12.00.
Soittorasia - Panthers kello 14.00.
Diamonds - Steelers II kello 15.45.
Blasters - Ilves kello 19.30

On tää jännää! Tuu mukaan Kirkassilmä-Areenalle jännittämään


<< Edellinen
02.03.2016 FoSu-08 ensimmäinen kotiturnaus 13.3.2016
Seuraava >>
07.03.2016 RUNKOSARJA PÄÄTÖKSEEN - OTTELURAPORTTI FOSU – DUX
Tänään: 26.04.2018 03:06 Nimipäivä: Terttu ja Teresa 1255235