Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 04/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

NIUKKA TAPPIO ELENIALLA - OTTELURAPORTTI STEELERS - FOSU - 28.02.2016

FoSu olisi voitolla, tai edes pisteellä, varmistanut playoff-paikan 100% varmaksi. Ensin näytti siltä, että tulee tappio, sitten FoSu sisuuntui ja näytti siltä, että voittohan sieltä tulee mutta Steelers taisteli ensin maalin päähän ja viimeisen puolentoista minuutin aikana tasoihin ja vielä ohi. Kotimatkalle ilman pisteitä ja varmistusta playoff-paikasta.JOS JOS JOS...

Panthers on ainoa joukkue enää, joka voi uhata FoSun playoff-paikkaa. Se voi nousta tasapisteisiin FoSun kanssa, jolloin katsotaan keskinäiset ottelut. Niissä voitot 1-1. Sen jälkeen katsotaan keskinäisten otteluiden maaliero. FoSu voitti Forssassa 5-4 ja hävisi Panthersille vieraissa 9-5. Tuo tilasto puhuu Panthersin puolesta, jolla tänään sunnuntaina peli Nousua vastaan, joka taas taistelee suoran säilymisen puolesta.

Nämä kaikki spekulaatiot olisi voitu välttää, jos FoSu olisi voittanut eilen. Tai sitä ennen Jyväskylässä. Jos jos jos... Tai tai tai... Nyt homman nimi on se, että edelleen kaikki on omissa käsissä, voitolla kotona viimeisessä runkosarjan kohtaamisessa Duxin kanssa pelit jatkuu. Toki se voi varmistua vielä mikäli Panthers menettää yhdenkin pisteen kahdessa ottelussaan, jotka sillä jäljellä.

FoSu on pelannut heikosti viime aikoina. Tällä hetkellä näyttää siltä, että FoSu kohtaisi playoffeissa runkosarjan voittaneen Soittorasian. Pelin täytyy parantua, ja paljon. Mutta onneksi se ei ihmeitä vaadi. FoSu on näyttänyt alkuakaudesta pitkällä voittoputkellaan, että se pystyy voittamaan pelejä, myös heikommalla pelillä.


KÄVELYÄ

Itse eiliseen otteluun. Steelers ja FoSu kävelivät ensimmäisen erän. Elenia-Areenalla oli rauhallista kuin eläkeläisbingossa sunnuntai-iltapäivänä. Ja kun vauhti ja tempo loistivat poissaolollaan, sekä maalivahdit ottivat loput, erätauolle lähdettiin jalkapallolukemista 1-1.

Toiseen erään tuli sentään vauhtia ja maalejakin alkoi tulla. Steelers karkasi 3-1 johtoon, jonka jälkeen voidaan sanoa FoSun alkaneen pelata. Se painoi päälle kuin yleinen syyttäjä, haki kavennusta ja kotijoukkue joutui rikkomaan koko aika. Tuomarit eivät kuitenkaan antaneet toistuvasta pelitavasta jäähyä, vaikka se olisi ollut aiheelista. FoSu sai kuitenkin ylivoiman myöhemmin, jonka käytti hyväkseen kaventaen Steelersin johdon ja vielä ennen toista erätaukoa se tasoitti pelin 3-3:een.


SULAMINEN

Kolmannessa erässä FoSu siirtyi parin maalin johtoon tehden pari nättiä maalia. Näytti siltä, että pelin jälkeinen tilapäivitys on "FoSu voittaa ja varmistaa playoff-paikan". Steelers sai ylivoiman noin vitonen ennen loppua, jonka aikana se kavensi. Isot pisteet Steelersille taistelusta, nuori joukkue tasoitti pelin puolitoista minuuttia ennen loppua ja teki vielä sitten loppuun yhden, 27 sekuntia ennen päätössummeria. Vaikka FoSu haki tasoitusta lopussa aikalisän jälkeen ja ilman maalivahtia, niin ihan kauheaa hätää ei Steelersillä ollut. Molempien joukkueiden maalivahdit pelasivat mainiosti ja illan aikana nähtiin ainoastaan yksi helppo maali, mutta sitäkin enemmän loistavia torjuntoja.

FoSu ei saanut ottelussa parastaan irti. Mutta 3-1 tappioasemassa sen peli näytti hetken hyvältä ja sen seurauksena se teki neljä seuraavaa maalia. Olisiko 3-6 maali ollut se, joka olisi tarvittu? Sen sijaan Steelers teki kavennuksen, josta se sai lisää puhtia ja FoSu ei päässyt enää ottelun voittamiseen vaadittavalle tasolle.

Vaikeat ajat saivat siis jatkoa. Viimeisestä kahdeksasta pelistä sillä on nyt ainoastaan kaksi voittoa ja tappioita on kertynyt peräti kuusi. Sijoitus sarjataulukossa on tällä hetkellä neljäs.


RUNKOSARJA PÄÄTÖKSEEN

Runkosarja loppuu kotona lauantaina 5.3. kun Dux saapuu Forssaan. Viimeiseen otteluun on jäämässä merkittävä panos, vaikka playoff-paikka varmistuisikin ennen sitä. FoSun tavoitteena on toinen sija, joka tarkoittaisi kotietua jatkopeleihin. Ilmotellaan miten muiden joukkueiden pelit menevät tässä sitä mukaan kun niitä pelataan...

Viimeiseen runkosarjapeliin olemme tekemässä tempauksen, jolla haluamme kiittää 13.2. historiallista illan tulosta. Ilmoitamme asiasta ensi viikolla. Pysykää kuulolla. Housut jalassa ja FoSu mielessä, te olette meille tärkeitä! ;)


<< Edellinen
26.02.2016 YKSIKIN RIITTÄÄ MUTTA KAKSI ON TAVOITE - OTTELUENNAKKO - STEELERS - FOSU
Seuraava >>
28.02.2016 B-pojille 4 pisteen viikonloppu
Tänään: 26.04.2018 03:07 Nimipäivä: Terttu ja Teresa 1255236