Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 04/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

YKSIKIN RIITTÄÄ MUTTA KAKSI ON TAVOITE - OTTELUENNAKKO - STEELERS - FOSU - 26.02.2016

FoSu edustus lähtee Hämeenlinnaan hakemaan pisteitä Steelersin vieraana. Marraskuussa FoSu voitti kotona, tiukkojen a kuumien tilanteiden jälkeen 9-8. FoSulle kelpaa vain voitto, jotta playoff-paikka varmistuu ja myös kotietu on tavoitteena. Steelers ei varmasti halua tippua kolmoseen, joten voitto olisi sille kultaakin kalliimpi. Mielenkiintoiset lähtökohdat, tiukat asetelmat. Takki kiinni ja nöyrästi hommiin.


KAKKOSPAIKKA OMISSA KÄSISSÄ

Urbans yllätti viikolla Ilveksen. FoSu on tasapisteissä sen kanssa, mutta yhden ottelun vähemmän pelanneena. Voitolla FoSu nousisi toiseksi joka on sen minimitavoite nyt kun runkosarjan voitto meni Soittorasialle. Pistekin tosin riittää play-off paikan varmistamiseen, mutta kyllä jatkopelit on kivempi aloittaa kotona.

Kun tarkastelee sarjataulukko, niin haiskahtaa siltä, että FoSu saa vastaansa Ilveksen tai O2:sen. Tämä voidaan jo melkein kirkossa kuuluttaa. Ja tässä kun katselee loppuohjelmaa joukkueiden osalta niin jotenkin tuntuu siltä, että viime vuoden uusinta FoSu - O2 olisi tulossa ottelupariksi. MUTTA! Ei mennä asioiden edelle vaan pelataan pelit ensin.


AILAHTELUA

FoSu on viimeisestä seitsemästä pelistä voittanut ainoastaan kaksi. Otteet ovat ailahdelleet. Esim: Kotona 20-4 voiton jälkeen tuli pari tappiota, jonka jälkeen upea voitto Soittorasiasta ja jälleen sen jälkeen tappio sarjan häntäpään joukkueelle. Otteita on siis vaivannut ailahtelevuus. Tämän eteen on varmasti tehty töitä ja Hämeenlinnaan lähtee sisuuntunut FoSu.

Ilmassa on jonkin aikaa ollut runkosarjan lopun odottelua ja tosipelien odottelua. Vielä täytyy jaksaa puristaa ja ottaa mielellään pari voittoa, jotta päästään hyvistä asetelmista jatkamaan runkosarjan jälkeen.


TILASTOTIETOA

Markus Lintula on nakuttanut syöttöpisteitä 35 ja on siinä tilastossa Sisä-Suomen lohkon ykkönen. SALAMA-ketju on tehnyt huikeat 129 pistettä yhteensä tähän mennessä ja jos kausi jatkuu pitkälle, voi mennä jopa 200 rikki. Tähän mennessä ketju on nakuttanut pisteitä n. 6,5 pistettä per peli. Ketjun takaa FoSun sisäisestä pistepörssistä löytyy Aleksi Kanninen, Kasperi Grahn ja Timo Mäkinen. Alkukauden jälkeen ja varsinkin tämän vuoden peleissä on ratkaisijoita tullut laajalta rintamalta. Se tietää kuulkaa hyvää kevättä ajatellen.


LIVESEURANTA PALVELEE

Liveseuranta tarjoaa jälleen livetwiitit. Hyppää mukaan ja muista myös ottelupäivänä tuttuun tapaan Facebook-kisa.

Steelers - FoSu lauantaina kello 14.00. Ja koska pelipaikka on noinkin lähellä niin tervetuloa kannustamaan FoSu voittoon Elenia-Areenalle.


<< Edellinen
22.02.2016 VITOSELLA EI PITKÄLLE PÖTKITÄ - OTTELURAPORTTI NOUSU - FOSU
Seuraava >>
26.02.2016 B-pojat: Tuplapelit kotiareennalla
Tänään: 27.04.2018 05:40 Nimipäivä: Merja 1255681