Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

VITOSELLA EI PITKÄLLE PÖTKITÄ - OTTELURAPORTTI NOUSU - FOSU - 22.02.2016

FoSu kävi Jyväskylässä toteamassa, että sarjataulukkoa ei kannata tuijotella. Putoamiskarsintoihin ajautunut Nousu otti sille kuolemanpelissä voiton. FoSun tappion myötä varmistui se, että Soittorasia voitti runkosarjan, koska FoSu oli ainoa joukkue, joka vielä uhkasi tuota ykkössijaa. FoSu jatkaa sarjataulukossa kolmantena 26 pisteellä, kuten Ilves sen edellä ja O2 heti FoSun perässä. Playoff-paikka on edelleen FoSun omissa käsissä, siihen riittää yksi piste tai se, että viivan alapuolella pari joukkuetta ei saa täysiä pistepotteja lopuista runkosarjan peleistä, joita on jäljellä kaksi.

ILLAN KOMEIN MAALI FOSUN NIMIIN

Nousu hallitsi lievästi ensimmäistä erää ja loi vaarallisemmat paikat jo avausvitosen aikana. FoSun vastahyökkäykset tyrehtyivät siihen, että Nousu luki ja katkoi ne hyvin.

Ottelu eteni pitkään maalittomana, kunnes vasta ensimmäisen erän viimeisellä vitosella kotijoukkue sai pallon Järvisen taakse, joka esitti erässä lukuisia huipputorjuntoja. FoSu kuittasi kuitenkin tasoihin Laukkasen toimesta ja erän lopulla parivaljakko Samuli Grönfors ja TImo Mäkinen tekivät illan komeimman maalin. Mäkinen löi pallon ilmasta yläkulmaan Grönforssin nousun ja upean syötön jälkeen. Näin ensimmäiselle erätauolle 1-2 FoSun johdossa.


VIIDEN MINUUTIN JÄÄHY KÄÄNSI PELIN

FoSu karkasi toisen erän alkuun 1-4 johtoon. Ottelun puolessa välissä ikävä yhteentörmäys keskialueella, jossa oli aihetta antaa kyllä jäähykin kuten tuomaristo tekikin, käänsi pelin ja päästi Nousun mukaan peliin, sillä Tommi Mäkiselle tuomittiin tuosta tilanteesta viiden minuutin jäähy. Nousu teki sinä aikana kolme maalia ja näin oli peli tasan. Näistä lukemista lähdettiin toiselle erätauolle.

Kolmas erä eteni sen puoleenväliin asti tasoissa, kunnes Nousu, joka teki hommia läpi illan, rankaisi kahdella maalilla siirtyen 6-4 johtoon. FoSu kavensi pian tämän jälkeen ja haki vielä lopussa tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Nousu kesti ja otti sille elintärkeän voiton. FoSu ei lopussa saanut kunnon myllytystä oikein aikaan. Salomäki oli lähellä tasoitusta ohjaten pallon tolppaan, mutta sen lähemmäksi FoSu ei päässyt.


KOTIETU EDELLEEN HAUSSA

FoSu haluaa aloittaa playoffit kotona, se tarkoittaa, että on sijoituttava toiseksi. Vastaan hyvin hyvin todennäkäisesti tulee Ilves tai O2. Mutta varmistellaan niitä sitten kun on niiden aika. Runkosarjaa jäljellä kahden ottelun verran. Tämän viikon lauantaina pisteitä on haussa Steelersin vieraana ja runkosarja päättyy kotona 5.3. kun Dux saapuu Forssaan.

Tässä vielä loppuohjelma FoSun kannalta tärkeiden pelien suhteen, jotka todennäköisesti ratkaisevat kuka saa vastaansa ja kenet...

Steelers - FoSu
FoSu - Dux

Ilves - SCU
Blasters - Ilves

O2 - Soittorasia
Nousu - O2

Ja tässä siis pistetilanne kuuden ensimmäisen osalta, kaikilla pelattuna 20 ottelua.

Soittorasia 31
Ilves 26
FoSu 26
O2 26
---------------------------------------------------
Blasters 22
Panthers 22


Hommat jatkuu, juna kulkee vaikka välillä yskähdellen.


<< Edellinen
20.02.2016 PLAYOFF-PAIKKAA METSÄSTÄMÄÄN - OTTELUENNAKKO NOUSU – FOSU
Seuraava >>
26.02.2016 YKSIKIN RIITTÄÄ MUTTA KAKSI ON TAVOITE - OTTELUENNAKKO - STEELERS - FOSU
Tänään: 22.03.2018 19:29 Nimipäivä: Vihtori 1239084