Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 04/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

ILMAN PALKINTOA - OTTELURAPORTTI PANTHERS - FOSU - 08.02.2016

FoSu kärsi tappion Riihimäellä Panthersin vieraana. Ottelussa kohtasivat kaksi työteliästä joukkuetta, jossa lopulta palkinnon nappasi kotijoukkue. Lopputulos 9-5. FoSun tehokkain oli Kalle Laukkanen (2+1).PARI ERÄÄ TASAISTA

FoSu siirtyi ensimmäisessä erässä johtoon kolmesti, mutta aina kotijoukkue tuli tasoihin. Näin ensimmäiselle erätauolle siirryttiin 3-3 lukemista. Tosessa erässä Panthers siirtyi johtoon, ja siitä se ei luopunut enää. Kolmanteen erään lähdettiin FoSun maalin takaa-ajoasemasta, mutta kotijoukkue vei sen lukemin 4-1.

"Kolmannen erän ekalla kympillä kaveri karkasi kolmen maalin johtoon, josta me ei enää noustu." Sanoo päävalmentaja Lehtonen yhdeksi syyksi, kysyttäessä mihin ottelu ratkesi.

Timo Mäkinen teki ottelussa kaksi maalia, velipoika Tommin toimiessa syöttäjänä. "Joo pari pääsi lyömään sisään, ottelu oli tiukkaa vääntöö, missä paikkoja tuli yllättävän paljon molempiin päihin. Kaveri halus pisteitä enemmän, peittivät vetoja kovalla prossalla ja voittivat irtopalloja enemmän, niin sillon yleensä myös voittaaki." Kommentoi Mäkinen ottelun jälkeen.

FoSu pääsi pelaamaan ottelussa muutaman kerran ylivoimaa, mutta onnistui vain kerran noissa. "Lisäksi kaveri pääsi kerran iskemään alivoimalla." Muistuttaa Lehtonen.


PIENEN PALAVERIN PAIKKA

Pelistä Lehtonen ei nosta sen enempää asioita esille, vaan hän pureutuu taustalla vaikuttaviin asioihin. "Meillä on paljon parannettavaa ja aion jutella joukkueelle tietyistä asioista. Kuten esimerkiksi: sitoutumisesta yhteiseen tavoitteeseen, kirjallisten pelaajasopimuksien noudattamisesta ja seuran valmennuslinajuksen noudattamisesta." Lehtonen ei tässä vaiheessa suostu enempää valaisemaan asiaa, mutta antaa vähän ymmärtää. "Joukkueen ulkopuoliset tekijät häiritsevät ja vaikuttavat asioihin nyt liikaa."

Mutta oli ottelussa sentään jotain hyvääkin: "Ykköskentän työteliäisyys lämmittää, vaikka eivät palkintoa kovasta duunista huolimatta saaneetkaan ja vaikka omissakin kolisi, niin siitä huolimatta." Löytää Lehtonen ilonaiheita lyhyen kotimatkan lisäksi.


KATSEET ETEENPÄIN

Lehtosella on vahva usko siihen, että juna palautuu raiteilleen ja tietys asiat saadaan sovittua. Edessä on todella iso ottelu ja mittari FoSulle, kun tulevana lauantaina sarjakärki Soittorasia saapuu Forssaan. Ja kyseinen otteluhan on ennätyksen tavoittelu - ottelu, jossa koitetaan saada 500 katsojan raja rikki. Tavoite on kova, mutta yhdessä me pystymme siihen. Toivottavasti mahdollisimman moni saapuu hallille kannustamaan FoSun junan takaisin raiteilleen.

FoSu - SR 13.2. kello 18.00.
Ottelussa esiintyy paikallinen HipHop - bändi TPL.
Ennen ottelua palkitaan kuukauden juniori.
Otteluisäntänä Lounaismaan Osuuspankki.
Nuorisokoti Ermi tarjoaa sisäänpääsyn 50 ensimmäiselle lipunostajalle.
Muutakin oheistapahtumaa ottelussa, TERVETULOA!

TEHDÄÄN YHDESSÄ HISTORIAA!!

NÄHDÄÄNHALLILLA


<< Edellinen
07.02.2016 VIERAISIIN RIIHIMÄELLE - OTTELUENNAKKO PANTHERS - FOSU
Seuraava >>
10.02.2016 Tuplanollille tappio Ilvestä vastaan
Tänään: 26.04.2018 03:03 Nimipäivä: Terttu ja Teresa 1255235