Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 04/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

VIERAISIIN RIIHIMÄELLE - OTTELUENNAKKO PANTHERS - FOSU - 07.02.2016

FoSu matkustaa vain tunnin ajomatkan päähän tänään sunnuntaina, kun bussi vie Riihimäelle. Kolme viimeisintä kohtaamista näiden joukkueiden välillä ovat päättyneet 5-4 kotivoittoon. Tiukka taisto luvassa ja mikä parasta, paikallispelin henkeä myöskin ilmassa.


TODELLA TÄRKEITÄ PISTEITÄ JAOSSA

FoSun neljä edellistä peliä ovat kartuttaneet pistepussia ainoastaan kahdella pisteellä. Playoffeissa ollaan edelleen vahvasti mukana, ja FoSu taistelee vielä jopa runkosarjan voitosta. Mutta. Nämä vaativat voittoja. Tasaisessa Sisä-Suomen lohkossa, jokainen piste heilauttaa asetelmia, kuten on nähty. Panthers puolestaan taistelee tosissaan pääsystä jatkopeleihin. Neljä ensimmäistä jatkaa ja riihimäkeläiset ovat nyt sijalla viisi. Tasapisteissä neljäntenä olevan O2:sen kanssa, muutaman joukkueen hengittäessä vielä niskaan. Joten todella tärkeät pisteet on jaossa siis.

"Pisteitä tarvii molemmat." Vahvistaa päävalmentaja Pasi Lehtonen ja jatkaa: "Toivotaan että tällä kertaa pisteet lähtee meidän bussiin." Pisteet ovat siksi tärkeitä FoSulle, että jos ei runkosarjan voittoa tule, niin sijoittumalla toiseksi saa kotiedun playoffeihin, ja sitä Lehtosen mukaan sen FoSu ainakin haluaa.

Tommi Ojalaa, Panthersin valmentajaa, ei haittaisi vaikka 5-4 kotivoittojen trendi jatkuisi. Hän ennustaa sunnuntaista todella tiukkaa taistelua. "Näissä peleissä on vielä oma spesiaalilataus, eikä kumpikaan joukkue päästä vastustajaansa helpolla." Myös Ojala tiedostaa jaossa olevien pisteiden tärkeyden. "Tärkeät pisteet on jaossa, niin kuin tässä vaiheessa kautta kuuluukin. Viime viikon tappio Diamondsille tuli meille pahaan paikkaan, joten pisteitä ja vähän tuuriakin tarvitaan, jotta pudotuspeleihin päästäisiin. Siitä tottakai tapellaan viimeiseen asti." Sisä-Suomen sarjassa kärjessä on mennyt alusta asti ensin FoSu ja nyt Soittorasia. Mutta sen jälkeen on ollut tasaista, taitaa käydä niin, että runkosarjan viimeisellä kierroksella on vielä isot panokset. "Tämän vuoden sarja on mukavan tasainen ja kaikilla joukkueilla riittää pelattavaa loppuun asti ja joka pelissä on aidosti panosta." Makustelee Ojala.


TULOSVEDOSSA KOVAT PANOKSET

Paljon on puhuttu 13.2. ottelusta, jossa FoSu koittaa tehdä historiaa. Onko vaarana, että ajatukset ovat jo liikaa siinä? Tässä on myös valmentajalle haastetta. "Se on meille yksiottelu muiden joukossa, jossa voitosta saa sen kaksi pistettä. En usko, että joukkue sitä liikaa on vielä ajatellut. Me mennään aina viikko kerrallaan runkosarjan aikana ja suunnitellaan hommat sen viikon vastuksen mukaan. Ensi viikolla on sitten aikaa miettiä eväitä SR:n kaatoon, nyt keskitytään Panthersiin." Vakuuttaa Lehtonen. Eikä tähän ole mitään lisättävää.

Panthersissa tiedostetaan, miten FoSua vastaan täytyy pelata. "Kyllä meidän täytyy pystyä puolustamaan laadukkaasti ja pitämään vastustajan hyökkäyspään tykit pimennossa." FoSulla on ollut tapana joskus järjestää kunnon maalikarkelot. "Niissä karkeloissa ei välttämättä pärjätä." Sanoo Ojala. Lopuksi hän heittää ilmoille ennustuksen: "Meidän parempi veskaripeli ja tiivis puolustus ratkaisee voiton meille. Laitetaan tulosvetoon 6-5." FoSun tiedotus heittää tulosvetoon puolestaan 4-5. Panokseksi on sovittu joko yksi tähti tai kolme tähteä.<< Edellinen
02.02.2016 TUPLAVIIKONLOPUN SALDO KAKSI PISTETTÄ
Seuraava >>
08.02.2016 ILMAN PALKINTOA - OTTELURAPORTTI PANTHERS - FOSU
Tänään: 27.04.2018 05:38 Nimipäivä: Merja 1255678