Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 04/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

TUPLAVIIKONLOPUN SALDO KAKSI PISTETTÄ - 02.02.2016


FoSu pelasi viikonloppuna kaksi peliä, joista kotona voitto murskalukemin 20-4. Ottelussa vierailija V&L:llä ei ollut mitään jakoa. Sunnuntaina vastassa oli vieraskentällä aina paha O2, joka onnistui tiukkojen vaiheiden jälkeen kaataamaan FoSun lukemin 8-7. Näin saldona viikonlopun peleistä oli kaksi pistettä. FoSu on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena, tasapisteissä Ilveksen kanssa.LAUANTAINEN MURSKAVOITTO

FoSu siis suorastaan käveli tai juoksi vastustajan yli kotonaan lauantaina. Se mätti 20 maalia ja maaleja merkattiin 11 eri pelaajalle. Ja kun tehopisteitä kaikenkaikkiaan merkattiin 14 pelaajalle, voidaan jälleen puhua laajan rintaman onnistumisista. Hattutemppuja merkattiin Kainulaiselle (4 maalia), Heikkoselle ja Kanniselle.

FoSu vei ensimmäisen erän 4-1. Toisen erän jälkeen FoSu johti 13-2, kun se teki peräti yhdeksän maalia siihen erään. Kolmannessa erässä tahti ei hiipunut, eikä FoSu löysäillyt, vaan latoi seitsemän maalia ja näin oli 20 maalia nähnyt päivänvalon.
Pasi Lehtonen, FoSun päävalmentaja oli tyytväinen lauantain ehjään 60 minuutin esitykseen. "Jaksettiin asennoitua peliin hyvin koko 60 minuuttia ja se näkyi tulostaululla. Itse ottelussa päästiin suht helpolla."


SUNNUNTAINA TIUKEMPAA

Jos oli lauantaina helppoa niin sitä se ei ollut enää sunnuntaina. Vastassa kaudesta toiseen yksi sarjan pahimmista vastustajista, O2. "Maaleja iskettiin vuorotahtiin. Lopulta jäätiin yksi perään, mutta jätkät esiintyi pirteästi. Kiitos siitä." Sanoo Lehtonen. Lauantain pelissä Lehtonen oli tyytyväinen ehjään 60 minuuttiin, ja lähellä se oli myös Jyväskylässä. "Oltiin sunnuntaina myös lähellä sitä, vaikka otteluiden luonteet olivat erilaiset."

FoSu karkasi Jyväskylässä 4-1 johtoon toisessa erässä, mutta niin vain kotijoukkue sai kurottua etumatkan umpeen. Lopussa FoSun tasoitusta vaikeutti pari jäähyä ja O2 piti maalin johtonsa ja pisteet Jyväskylässä.


KOKONAISUUTENA HYVÄ VIIKONLOPPU

"Hyvä viikonloppu pelillisesti. Lisäksi saatiin nippu henkilökohtaisia onnistujia eikä pelkästään pisteiden valossa vaan muutama jätkä oli pelillisesti hyvä koko viikonlopun." Tiivistää Lehtonen ajatuksiaan tuplaviikonlopusta.

Runkosarja lähenee loppuaan. Playoff-paikka on täysin FoSun omissa käsissä. "On omissa käsissä joo." Lehtonen kuitenkin vaatii muutamaa asiaa. "Nyt joka jätkän pitäisi ymmärtää, että pelipäivä on pelipäivä eikä siihen ja edelliselle illalle tule mitään muuta. Joukkueen etu pitäisi nyt asettaa oman edun edelle." Kevättä kohden kun mennään niin Lehtonen haluaa myös, että voittamisen kulttuuria pitää kasvattaa. "Niin silloin tarttuu hyvä fiilis jätkiin, joka toivottavasti vie pitkälle." Päättää Lehtonen.


HISTORIAA

Seuraava kotipeli 13.2. on sitten ISO PELI. Silloin FoSu koittaa saada otteluunsa sarjakärki Soittorasiaa vastaan 500 katsojaa, joka olisi paikallisen salibandyhistorian suurin katsojaluku. Kaikki mukaan tekemään historiaa, sillä kaikkia teitä tarvitaan.

FoSun kausi kuitenkin jatkuu jo ennen sitä vieraissa, Riihimäellä tulevana sunnuntaina 7. päivä. Panthers taistelee tiukasti pääsystä playoffeihin, joten luvassa jälleen huikea ja tiukka taistelu. Kumpikin joukkue haluaa nuo pisteet.
Klikkaa itsesi mukaan 13.2. historialliseen tapahtumaan.


<< Edellinen
01.02.2016 NYT TEHDÄÄN HISTORIAA - FOSU - SR 13.2.
Seuraava >>
07.02.2016 VIERAISIIN RIIHIMÄELLE - OTTELUENNAKKO PANTHERS - FOSU
Tänään: 26.04.2018 03:06 Nimipäivä: Terttu ja Teresa 1255235