Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 04/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

SAVUA MOOTTORISSA - OTTELURAPORTTI ILVES - FOSU - 22.01.2016

FoSu kärsi Ilveksen vieraana tappion 10-5. Ilves meni ensimmäisessä erässä johtoon ja FoSu joutui takaa-ajoon useamman maalin verran ja ei päässyt edes lähellekään koko illan aikana.


FLUNSSAA, MUTTA EI SEN PIIKKIIN


FoSun pelaajia vaivannut flunssa ei ollut vielä täysin ohi, ja ihan tikissä ei olleet kaikki parantuneetkaan. Päävalmentaja Pasi Lehtonen ei kuitenkaan laita sen piikkiin tappiota. Hän löytää syyt pelilliseltä puolelta, miksi tappio tuli. "Ilves oli tehokkaampi lähes kaikilla osa-alueilla pelin alusta saakka. Olivat vahvempia 1vs1 tilanteissa ja sitä kautta pystyivät tekemään ylivoimatilanteita meidän päässä ja hyödyntämään paikkansa." FoSullakin oli ottelun alusta alkaen kyllä paikkoja, mutta palloa ei saatu maaliin. Ilves taas hyödynsi omat paikkansa tehokkaasti. Todella tehokkaasti. "Ei tuon tasoiselle porukalle paranisi noin paljoa tilaa antaa, osaavat murhaavasti hyödyntää paikkansa." Toteaa Lehtonen ja antaa tunnustusta kaverin maalivahdille. "Lisäksi Makkonen heidän maalillaan pelasi todella vahvan ottelun."


Ilves vei ensimmäisen erän 3-0. Toisessa erässä FoSu haki vimmatusti tasoitusta erän alussa ja pari kertaa oli enemmän kuin tuhannen taalan paikka, mutta pallo ei vaan löytänyt tietänsä verkon perukoille. Yrityksestä ei ainakaan voi pelaajia syyttää. Kun FoSulle ei maistunut niin Ilves teki 4-0. Sitten alkoi haiskahtaa vähän siltä, että oliko tämä tässä...


Kylä-Heikon kavennus antoi toivoa, mutta Ilves teki pari seuraavaa ja toiselle erätauolle siirryttiin Ilveksen johtaessa jo 6-1. Kolmannessa erässä Ilves viimeisteli voittonsa, vaikka kyllä FoSu jonkinlaista kiriä viritteli, niin silti voittajasta ei tullut mitään epäselvyyttä.


HAALARIT NISKAAN


Pasi Lehtonen sanoo pienen tauon tulevan nyt hyvään paikkaan. "Joo nyt tulee tauko hyvään paikkaan. Ensin pyritään parsimaan haavat kiinni ja sitten pureudutaan pelillisiin asioihin, jotta saadaan juna takaisin raiteilleen. Haihatella ei nyt sovi, vaan nyt kaikkien, taustoja myöten on laitettava haalarit niskaan ja alettava painaa hommia." Vaatii Lehtonen.


JUNA JATKAA KULKUAAN


Seuraava peli pelataan 30.1. lauantaina. Seuraavana päivänä Edustus matkaa Jyväskylään, joten tuleva tuplaviikonloppu antaa mahdollisuuden kaventaa eroa Soittorasiaan joka on nyt ylhäisessä yksinäisyydessä sarjan kärjessä.


Seuraavaan kotipeliin on jälleen tarjolla FoPSin ja FoSun yhteislippuja hintaan 15€.<< Edellinen
20.01.2016 Tuplanollille vähintäänkin tasuri
Seuraava >>
24.01.2016 B-pojat säästeli maalit viimeiseen erään
Tänään: 27.04.2018 05:44 Nimipäivä: Merja 1255681