Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

LAAJALLA RINTAMALLA VOITTOON - OTTELURAPORTTI FOSU -SCU - 10.01.2016

FoSu aloitti vuoden 2016 voitolla. Tauko näkyi pelissä, mutta silti FoSu onnistui tekemään laajalla rintamalla kymmenen maalia. Jälleen ollaan tasoissa Soittorasian kanssa sarjan kärjessä. Vuoden ensimmäinen ottelu houkutteli paikalle yli 300 katsojaa jälleen, joka on hieno lukema. Tästä on hyvä jatkaa!ENSIN TIUKKAA, LOPUSSA LÖYSÄÄ

"Voitto tuli kuitenkin yllättävän helposti vaikka ihan ei oltu terävimmillämme ottelussa. Oltiin koko ajan hiukan telineissä ja odoteltiin jotain... Tyypillinen tauon jälkeinen ottelu. Toivottavasti ens pelissä ollaan jo terävämpiä." Kommentoi päävalmentaja Pasi Lehtonen ottelua, joka ei noussut tämän kauden parhaimpien otteluiden joukkoon.

Ensimmäinen erä oli tiukkaa taistelua, jossa FoSu oli lievästi niskan päällä. FoSu vei erän 2-1. Toisessa erässä sama kaava toistui. FoSu hallitsi, Urbansillakin oli paikkansa. Varsinkin vieraiden kapteeni Jouko Honkanen nousi esiin melkein joka vaihdossa. FoSu vei toisen erän 2-0 ja johti kahden erän jälkeen 4-1.


"55 MINUUTTIA KURINALAISTA PELIÄ."

Kolmannessa erässä FoSu karkasi lopullisesti, kun jokainen kenttä teki maaleja vuorotellen, oikeastaan läpi illan. "Joo kaikki kentät pääsi tehoille mikä oli hyvä asia." Myhäilee Lehtonen. FoSulla ei ollut tämän jälkeen enää hätää, vaikka lopussa vieraat pääsivät vielä kaventamaan muutamalla maalilla. "55 minuuttia pelattiin kurinalaisesti. Sit pari pimeetä vaihtoa ja niistä helpot osumat kaverille. Muuten hyvä esitys meiltä, mutta vielä riittää hommia." Summaa Lehtonen.

Illan komein maali oli nuoren Samuli Grönforssin komea veto aivan ylänurkkaan ottelun kolmannessa erässä.

Joe Koppanen teki ottelussa pari maalia. "Ihan hyvät fiilikset jäi pelistä ja olihan se mukava saada pari onnistumista siinä." Kommentoi Koppanen, joka hyökkäsi ykköskentässä. Myös hän sanoo, että ottelu oli vähän vaikea. "Joo ei ihan paras esitys ollut tänään, mutta kyllä ne pisteet lämmittää aina ja varsinkin tällä hetkellä kun ulkona on niin pirun kylmä." Kyllä tämän voiton jälkeen ne pakkasasteet ainakin vähän laski.


JUNA KULKEE

Tämä viikonloppu oli FPS:n ja FoSun yhteistyö viikoloppu, joka otetaan uudestaan tammikuun lopussa.

Hallissa aiheutti kuhinaa kuulutus, jossa kerrottiin FoSun ja Lounaismaan Osuuspankin yhteistyöstä. 13.2. pelissä Soittorasiaa vastaan, koitamme rikkoa yhdessä kaikkien teidän kanssa katsojaennätyksen forssalaisessa salibandyhistoriassa. Tavoitteemme on hurja, 500 katsojaa. Olemme matkalla.

Ennen ottelua palkittiin kaksi kappaletta FoSu kuukauden junioreita. Palkitut olivat Joona Leskinen ja Verneri Nurmela, FoSun 04 ja 05 joukkueista.

Erätaukokilpailu oli äärimmäisen suosittu tällä kertaa. Ennätys osallistujamäärä tavoitteli otteluisäntä BAR54:sen tarjoamaa yllätyspalkintoa.

Kiitos kaikille, juna julkee, matka jatkuu. Ensi lauantaina jälleen kotona, vieraana Blasters Jyväskylästä, nähdään hallilla!


<< Edellinen
08.01.2016 TAKAISIN HOMMIIN! - OTTELUENNAKKO FOSU – SCU
Seuraava >>
10.01.2016 Fosu-B: Voitto vuoden ensimmäisestä pelistä
Tänään: 21.03.2018 18:47 Nimipäivä: Pentti 1238589