Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

TAKAISIN HOMMIIN! - OTTELUENNAKKO FOSU – SCU - 08.01.2016

Edustuksen kausi jatkuu tauon jälkeen kotiottelulla Urbansia vastaan. Kauden alussa FoSu haki pisteet Janakkalasta 7-2 voitolla. Vierailla varmasti halua kuitata tuo tappio, joten kiihkeä peli luvassa, ja onhan ilmassa paikallispelin tuntua.


KIIMA KASVAA

Runkosarjasta on pelattu yli puolet. FoSu on mukavissa asetelmissa, toisena tällä hetkellä. Tasapisteissä Soittorasian kanssa. Tauon aikana FoSu latasi toki akkuja, mutta myös treenasi. Pelikuri, sen perään on kuulutettu päävalmentaja Pasi Lehtosen mukaan paljon. "Ja lisäksi ollaan hiottu pelinkääntämistä terävämpään kuosiin. Mielestäni siinä olemme olleet jäljessä viime vuoteen verrattuna."
FoSun joukkueessa on erittäin hyvä fiilis tällä hetkellä vakuuttaa Pasi Lehtonen runkosarjan lähestyessä loppuaan. "Kiima kasvaa, kiima kasvaa…" Sanoo Lehtonen.
Valtteri Rämö on samoilla linjoille Lehtosen kanssa. "Ihan hyvillä fiiliksillä, tauon aikana saatu hyvin nollattua alkukausi ja virkein mielin kevätkautta kohti."
Tauon jälkeen on huilannut olo lähteä peliin, mutta siinä on omat haasteensa. Rämö tietää kuitenkin lääkkeen siihen, että tauko ei näy pelissä. "Peliin valmistautuminen pitää hoitaa huolella, tauon jälkeen kumminkin jonkin verran haasteellisempaa lähtee pelaamaan." Rämö veikkaa myös, että alku ottelussa on vähän ehkä katselua. "Mutta eiköhän se kone siitä käynnisty…" Vakuuttaa Rämö.


VIERAILLA VIELÄ TOIVOA

Vierasjoukkue Urbans on saanut kasaan ainoastaan kahdeksan pistettä alkukauden peleissä tähän asti. "Se on liian vähän!" Harmittelee Jussi Aaltonen vierasjoukkueesta. Vaikka playoffit ovat hänen mukaansa karanneet niin joukkueessa on hyvä fiilis."Porukka käynyt hyvin reeneissä, vaikka armeija sekoittaakin pakkaa. Iloisin mielin tässä mennään kohti kevättä, peli kerrallaan." Sanoo Aaltonen. Hän näkee kuitenkin valoa tunnelin päässä playoffien suhteen vielä. "Toki mahdollista sinne pääseminen on, mutta täytyy voittaa kaikki jäljellä olevat pelit…"
Forssaan Urbans tulee kuitenkin erittäin hyvällä asenteella vakuuttaa Aaltonen. "Olisihan ne pisteet kiva ottaa, helpottaisi hieman meidän oloa. Tulee toivottavasti tiukka ja mukava peli. Enemmän maaleja tehnyt voittakoon." Sanoo Aaltonen lopuksi.


YHTEISTYÖ FOPSIN KANSSA

"Erittäin piristävä juttu paikalliseen palloiluun. Toivottavasti yleisö ottaa myös omakseen." Kommentoi Lehtonen diiliä, jossa FPS:n ja FoSun peliin saa yhteislipun hintaan 15€.
Tammikuun lopulla toteutetaan vielä uudestaan sama homma, silloin FoSulla on ensin peli.
FPS:n ottelu perjantaina kello 18.30.
FoSu – Urbans lauantaina kello 19.00.

FoSun ottelussa palkitaan tällä kertaa sekä marraskuun että joulukuun kuukauden juniori. Joten tervetuloa paikalle hyvissä ajoin.

Otteluisäntänä BAR 54

NÄHDÄÄNHALLILLA
JUNAKULKEE


<< Edellinen
05.01.2016 Tuplanollat haki voiton HFC:stä
Seuraava >>
10.01.2016 Fosu-B: Voitto vuoden ensimmäisestä pelistä
Tänään: 19.03.2018 08:49 Nimipäivä: Jooseppi ja Juuso 1237469