Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 04/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

SWEET REVENGE!!! - OTTELURAPORTTI DIAMONDS - FOSU - 23.12.2015

Sunnuntaina pelattu 2. divariottelu oli molemmille joukkueille viimeinen ennen joulutaukoa. Liekö tämä virittänyt joukkueet pieneen joulutunnelmaan ottelussa, jossa maaleja läiskittiin yhteensä 19.


FoSu sai otteluun hyvän startin, kun Kalle Laukkanen vei vieraat johtoon reilun minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen tahtipuikkoa heiluttikin kotijoukkue, joka iski pelin tasoihin viiden minuutin kohdalla. Kotijoukkue jatkoi maalijuhliaan vielä kahdesti, ennen kuin vieraat jälleen piristyivät. Ensin Samuli Grönfors toi vieraat maalin päähän hyvän vastaiskun päätteeksi. Pian tämän jälkeen kotijoukkueelle tuomittiin jäähy ja vain 7 sekuntia ennen erän päättymistä Tommi Mäkinen kanttasi viivasta pelin tasoihin. Maalin jälkeen Mäkinen kaivoi vielä aloitusvoiton, josta pallo ajautui Aleksi Kanniselle, joka täräytti FoSun 3-4 johtoon vain 3 sekuntia ennen erätaukoa.

Toiseen erään kotijoukkue tuli vahvasti ja parin minuutin pelaamisen jälkeen kotijohto oli 5-4. Illan tehomies Kasperi Grahn kuittasi tämän hienon syöttökombon päätteeksi. Erän puolivälissä kotijoukkue siirtyi uudelleen johtoon ja viisi minuuttia myöhemmin "Massu" Grönfors iski pelin tasoihin erittäin hienon yksilösuorituksen päätteeksi. Erätauolle lukemissa 6-6.

Kolmannessa erässä kotijoukkue karkasi ekalla kympillä 8-6 johtoon ennen kuin FoSu heräsi tosissaan pelaamaan omalla tasollaan. 54 peliminuutin kohdalla ensin Valtteri Rämö kavensi ylivoimalla ja puoli minuuttia myöhemmin Kanni iski illan toisellaan pelin tasoihin. Kotijoukkue onnistui menemään johtoon vielä kerran ajassa 58.44. Samassa ajassa FoSu otti aikalisän ja alkoi tämän jälkeen jauhaa kuudella viittä vastaan. Tämä tuottikin tulosta kun ajassa 59.41 Atte Lahti moukaroi keskiviivan takaa lämärinsä yläkulmaan ja peli jälleen tasoihin. Edessä jatkoaika.

Jatkoajalla molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa ratkoa ottelu, mutta ajassa 62.32 Kalle Laukkanen pysäytti digitaalit Markus Lintulan nappisyötöstä ja forssalaisjuhlat alkoivat. Revanssi oli tosiasia.

Ottelun jälkeen valmentaja Pasi Lehtonen summaili matsia seuraavasti: "Oltiin kaksi erää unisia ja puolustettiin niissä tosi passiivisesti. Kaveri sai jauhaa omaa pallollista peliään aivan liian rauhassa. Maalipaikkoja onnistuttiin kyllä luomaan, mutta viimeistely ei ollut ihan terävintä FoSua. Viimeisessä erässä ja oikeastaan vikalla kympillä aktivoiduttiin sitten takaa-ajoasemassa taistelemaan ottelun voitosta, prässättiin aggressiivisemmin ja voitettiin irtopallot. Jatkoajalla oltiin mielestäni aktiivisempia ja se oli kenties ratkaisu, että voitto saatiin väännettyä. Nyt alkaa joulutauko ja pyhien jälkeen palataan sorvin ääreen. Joukkue on pelannut syyskauden hyvin muutamaan notkahdusta lukuunottamatta. Kevätkierroksella pyritään sekin asia korjaamaan."

FoSun seuraava ottelu pelataan lauantaina 9.1.2016 Kirkassilmä Areenalla ja vastaan asettuu SCU


<< Edellinen
19.12.2015 KOSTORETKELLE JYVÄSKYLÄÄN - OTTELUENNAKKO DIAMONDS - FOSU
Seuraava >>
28.12.2015 Ilotulitteet uuteen vuoteen Forssan S-marketista
Tänään: 27.04.2018 05:44 Nimipäivä: Merja 1255681